Talentvolle Teams | AV-team
In deze blog gaan we een kijkje nemen binnen de teams van World of Potter om te zien wat deze precies doen.

- Van : Caelan Reynolds

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lydia Wetsteen

Lydia Wetsteen wat leuke editie maak jij met jou team zeg god gemaakt hoor.

Aidan Crane

Aidan Crane Wauw, wauw, wauw! Wat een super leuke rubriek is dit zeg! Echt heel leuk bedacht Caelan en wat een mooie toevoegingen van het team! Weet je precies wat ze doen! Best wel heel erg veel! En ook zo belangrijk! Geweldig gedaan, dat meen ik ❤️ Het is een prachtig team met een prachtige leider, hihi!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat leuk om dit te lezen! Erg leuk om meer te weten over de smurfen!

Alice Dumledoore

Alice Dumledoore Super leuk om te lezen! Ben benieuwd naar de volgende edities!

Julia Bode

Julia Bode Aah wat super leuk om te lezen! Jullie doen het geweldig, smurfjes en Jane <3

Clary Angel

Clary Angel Ooh wauw wat leuk om dit te lezen. Luv naar het Av team ❤

Jace Angels

Jace Angels dit moet er vaker komen

Sara Lancelot

Sara Lancelot Wat leuk om te lezen waar het AV-team zich allemaal mee bezig houdt zeg. Super leuk gedaan weer.

Sarah Bluewater

Sarah Bluewater wat leuk om te lezen! Goed bezig AV team :D

Juna Jones

Juna Jones Wat leuk om te lezen is dit!! Een hele leuke rubriek, en wat moet je zonder de smurfjes :)

Moira Nolan

Moira Nolan Wat leuk was dit om te lezen zeg! De smurfjes zijn zeker niet onmisbaar op deze site! Jullie doen als team echt heel goed werk, dus ga zeker door! Ik ben ook erg benieuwd naar de volgende editie hiervan <3

Jane Roseworth

Jane Roseworth Enorm leuk idee voor een rubriek, en het was leuk om jullie een keertje te laten zien wat er zich zoal in onze smurfenSTAD afspeelt ;) Kan nu al niet wachten op de volgende editie!

Edward Preston

Edward Preston Proud smurfje :D

Pascale Neminox

Pascale Neminox Super leuk!

Lena Karlsson

Lena Karlsson Super interessant om te lezen over de werkzaamheden van dit team: de smurfjes. Jullie doen super belangrijk werk en daarom is het belangrijk dat wij dat ook zien, door middel van deze leuke nieuwe blog!

Eve Stark

Eve Stark Wat een super leuke editie en wat gaaf dat ons geweldige team als eerste mocht! Ik vond het leuk een stukje te schrijven. Het is ontzettend leuk geworden! Ik kijk uit naar de volgende edities!

Simon Jackson

Simon Jackson Wat een super leuke rubriek, erg leuk om een keer wat meer te leren over de teams ipv alleen de kleurtjes te herkennen ;)

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat leuk om zo meer over de teams te weten en in dit geval over het smurfendorp! Fijn dat jullie er zijn en ik kan niet wachten op een nieuwe rubriek Caelan :)

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Oh wat leuk dit :D Super handig om zo wat meer te weten te komen over de geweldige teams die wij hier hebben. Leuk dat de smurfjes deze keer aan de beurt waren. Blijft een geweldig team waar WoP NL niet zonder kan!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke rubriek zeg! Echt heel leuk om zo wat over het av-team te lezen

Asena Cystenn

Asena Cystenn Jaaa smurfjes! Super tof idee en leuke eerste editie Caelan!

Neron Hamilton

Neron Hamilton Wat een interessante en belangrijke baan heeft dit team dan! Het lijkt me persoonlijk ook best veel werk om dat allemaal bij te houden, maar daar zal de oppersmurf vast wel goed in zijn. Leuk om een betere inkijk te krijgen in de teams op WoP!!!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Interessant, buiten dat ik het een prachtige baan vind waar veel mensen baat bij hebben heb ik ook bewondering voor hun fantasie. Ze schrijven de mooiste verhalen en zijn echt een voorbeeld voor de anderen. Ga zo door hoor met jullie harde werk ♥♥♥

Madelynn Beauchêne

Madelynn Beauchêne Ontzettend leuk om wat meer te weten over jullie werkzaamheden, want wat doen jullie veel! Veel meer dan ik dacht! Al het werk dat jullie doen is echter geweldig, jullie zijn een topteam!! <3 En lieve Cael, wederom een super leuke (en leerzame) blog!

Lilah North

Lilah North Wauw! Wat leuk om op deze manier dit team te leren kennen! Toffe rubriek ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte