Langdradig Maandblad || Editie 1

- Van : Clio Cunningham

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Zale Callidus

Zale Callidus Wat leuk zo'n roddelblad!

Wende Aster

Wende Aster Wat veel avonturen beleeft iedereen! Een mooie samenvatting! En een heerlijke titel!

Zane Noble

Zane Noble Oh, eh, is huiswerk maken in de gang verdacht?

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Wat een supertop blad om te lezen!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Oh dit is geweldig! Ik smul hiervan, alle roddels op een rij... prachtig! Niemand is meer veilig, hoedt u vijanden van... eh, nou ja, gewoon oppassen voor onze paarse oogjes die overal te vinden zijn! Of niet natuurlijk, want ik geniet erg van dit soort roddels! En de layout is trouwens ook echt heel erg gaaf!

Mats Karlsen

Mats Karlsen Love deze exposure haha!!

Nathaniel Ainsworth

Nathaniel Ainsworth Erg leuke rubriek! Goed leesvoer voor onder het ontbijt!

Navea Wheelan

Navea Wheelan Heerlijk zo'n samenvatting haah. Erg leuk!

Dahlia Delarosa

Dahlia Delarosa Ik ben godzijdank weten te ontsnappen aan de aandacht :-)

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Ohhh dit is zo super leuk! :D Wat een tof blad en wat een super leuke naam ook. Ik ben weer helemaal op de hoogte, dankjulliewel!

Ezekiel Thorne

Ezekiel Thorne Heee wat leuk!!

Moira Nolan

Moira Nolan Oehh, ik ben gek op roddels. Wat een leuk, nieuw blad! Erg interessant om op de hoogte gehouden te worden van wat er allemaal in en om Zweinstein afspeelt. Ik kijk uit naar de volgende editie!

Jon Dayne

Jon Dayne heee wat leuk nou!

Eloise Inkwood

Eloise Inkwood wat een leuk initiatief! enne.. van mij mocht hij nog langdradiger zijn! Handig om mee te zijn met alle verhalen!

Katheryne Thornburgh

Katheryne Thornburgh Ik dacht even dat de Sluwe Slang (blad van Zwadderich) een nieuwe lay-out had gekregen. Maar het is een blad van ons KO team...Maar een roddelblad is altijd leuk om te lezen! Of die nou van Zwadderich is of van het KO team. Ik lees hem sowieso wel

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat een leuk nieuw blad en wat een leuke lay-out! Jullie hebben een mooie samenvatting van alle gebeurtenissen gemaakt. Het is erg leuk om te lezen hoe al die levens lopen! Erg leuk gemaakt en geschreven!

Thanatus Nyx

Thanatus Nyx Oeh, heerlijk om zo'n samenvatting van de laatste roddels te lezen!

Ellen Aster

Ellen Aster Jaa ik vind dit heel leuk! Het Langdradig Weekblad is ook een geweldige titel :)

Siri Appleton

Siri Appleton Ooh wat gebeurt er een hoop overal! Ik ben zo benieuwd of ik hier volgende keer ook in te vinden ben :3 Alle koppeltjes zijn toch wel heel leuk om over te lezen!

Annabelle Langley

Annabelle Langley Wat een geweldig blad! Roddels zijn altijd leuk, en jullie als Klassenoudsten weten natuurlijk als de besten wat er allemaal speelt! Ik kijk al uit naar het volgende maandblad!

Julia Miller

Julia Miller Oehh allemaal geweldige stukjes staan hierin zeg! En tja dat van de familie gebeurene, daar moet ik ook nog even van bijkomen! Geweldig gedaan klassenoudsten <3

Pixie Stevenson

Pixie Stevenson Wauw! Wat een roddels, nieuwe vlammen en liefdesverhalen. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie. Een fantastisch maandblad!

Gabriella Hudgens

Gabriella Hudgens Ohhh wat super leuk om te leze allemaal, er gebeurt blijkbaar een hoop! Leuk om dat eens zo terug te lezen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte