Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 13

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Tessa Tingles

Tessa Tingles Ik ben een klein beetje laat, maar wooh! Ik wist niet eens dat de zomervakantie de locatie was :') Super leuk!

Quinn Santiago

Quinn Santiago Ooohh, super gaaf. Dankjewel! =D Ik ga ook deze week weer mijn best doen hoor! Tijd om weer even een topic door te lezen dus. Bedankt voor de topictip ook!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuke editie weer KO team en wat een mooie prijzen vallen er te winnen zeg! Ik ga eens even kijken of ik achter de antwoorden kan komen!

Liza Blackwood

Liza Blackwood Hele mooie en leuke topic is geschreven. Ik ga zeker proberen met de talentvolle topic vragen, want wie wil nou geen 500 chocokikkers hebben :P

Harper Porter

Harper Porter Whoee ik heb in ieder geval de vragen goed gemaakt! Super leuk topic om te lezen! Deze van deze week ben ik ook wel echt benieuwd naar hoor! En als topiclocatie de Zweinstein express, ik ben benieuwd wat daar uit komt rollen! Hopelijk kan ik deze Wie zei wat wel goed raden!

Kayleigh Johnsen

Kayleigh Johnsen Congrats Auroreee <3 Heel erg gaaf topic btw :D

Lunah Scamander

Lunah Scamander Oooow leuk stukje!!

Luna Adams

Luna Adams Omg haha. Tessa en ik zijn gister gewoon gezellig een topic begonnen zonder te weten dat het de locatie was. Super leuk dat we zijn gekozen ;D

Puck Rinnebos

Puck Rinnebos Wooooh wat een leuke editie! En jij ook heel erg leuk gedaan Eve! Je kan zo bij de Ko’s <3 OwO.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte