De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 5, Jaargang 8

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 8
Door: Shane Tyson en Nikita Hunter

Aangrijpend afscheid
met Shane Tyson
SizzlingSelfassuredComet-size_restricted.gif
Lieve allemaal en dan vooral die lieve babies van mij,

Met pijn in mijn hart schrijf ik nu mijn laatste artikel voor de Kwebbelende Klassenoudsten. Zoals jullie weten, werd precies een week geleden bekend gemaakt dat ik mijn taken zou overdragen aan niemand minder dan Nikita Hunter. Hoewel me dat ook een soort van rust geeft, weet ik ook dat ik afscheid moet gaan nemen van een team die stiekem mijn hart heeft gestolen. En dát idee maakt mij heel onrustig..

Sommige van jullie zullen misschien wel denken, 'Ha die Shane, het is maar een baan!' Zeker en ergens hebben jullie vast en zeker ook gelijk. Maar zo voelde het voor mij niet. Het is alsof je een familie in de steek laat. Het is een soort instinct die ik met me meedroeg als het om de Klassenoudsten ging. Ondanks dat ze me vaak gek hebben proberen te maken, aan mijn hoofd hebben lopen zeuren, klagen om meer salaris en vragen om meer 'aandacht' wanneer ik er niet was, het was het allemaal waard!

Het zijn jongens en meisjes met hun eigen karakter. De een is wat spraakzamer dan de ander. En die ander maakt weer iets meer spelfouten dan die ene. Soms kon ik dan thuis ook echt genieten van jullie gesprekken onderling. De woorden 'gaos' en 'incapabel' brachten mij regelmatig een glimlach rond mijn lippen. Vooral de onnodige discussies gingen vaak helemaal nergens over.
Maar jullie konden doorgaan, alsof jullie levens er vanaf hingen. Soms was het heerlijk, maar soms ook echt vermoeiend langdradig. Op dat moment was het belangrijk genoeg voor jullie om het vol te houden en dat zijn goede Klassenoudsten in mijn ogen.

Is dit nu een goed artikel voor de Kwebbelende Klassenoudsten? Nee, dat is het niet. Dat komt over twee weken wel weer als die babies het mogen schrijven. Ze hebben mij ook vaak genoeg in het zonnetje gezet, dus nu mogen jullie lezen hoe ik over jullie denk!

Lieve Klassenoudsten, babies & peuter..daar val je ook nog onder Nikita! Het was mij een eer om jullie te mogen leren kennen, jullie te helpen waar nodig en ervoor jullie te zijn. Maar dat is natuurlijk andersom net zo goed! Bedankt dat jullie mij altijd gesteund hebben in de keuzes die ik heb gemaakt en een luisterend oor hebben geboden als ik die nodig had. Als ik chagrijnig was en het af reageerde op jullie, dat jullie me dan ook terug floten. Het zijn van die kleine dingen waarbij jullie laten zien dat het niet alleen maar een spel is. Het is veel meer dan dat. Ik ga jullie in ieder geval heel erg missen en een klein stukje van mijn hart breekt af als ik ook daadwerkelijk geen onderdeel meer van jullie ben. Geloof me als ik dit zeg, ik hou van jullie!

Lieve Nikita, heel veel succes met deze draken en ik weet dat je gaat knallen!

Liefs Shane

 
Ideale Introductie
met Nikita Hunter
tumblr_osro3uMB5k1vp00b2o5_400.gif
Lieve allemaal, en vooral Shane

Het is niet makkelijk om dit te schrijven, zeker niet omdat de enige reden dat ik dit moet doen het vertrek betekent van ons Stinkdier Shane. Hierboven hebben jullie zijn afscheid gelezen.. hartverscheurend, ja inderdaad. Dit betekent echter wel dat ik ook een ontzettend groot gat te vullen heb. Ik ben nu een weekje leider van de gaotische Biba-Boerderij die het team van de Klassenoudsten zijn en ik snap niet dat Shane in dat hele jaar geen grijze haren heeft gekregen.

Natuurlijk wist ik al hoe het team in elkaar zat voordat ik deze functie kreeg en ik denk zelf dat dit heel handig is wanneer je met zo'n zooitje ongeregeld love jullie moet omgaan. Ik heb trouwens ook geen idee hoe je zo'n bericht zou moeten schrijven, dus ik doe maar wat! Het is, zoals al eerder zei, niet makkelijk om te doen.

Ik zou niet weten hoe ik ooit Shane ga overtreffen, als leider en misschien ook wel als persoon. Natuurlijk ga ik deze laatste mogelijkheid gebruiken om jou eens flink aan het janken te krijgen. Jij wilde ons team in het zonnetje zetten, maar ik denk dat ik voor iedereen spreek dat wij niet de hechte, gekke, leuke Biba-Boerderij waren geweest zonder jou.
Altijd konden we naar je toe, of het nou persoonlijk was of er weer wat was voorgevallen was op WoP. Het was voor ons nooit moeilijk om jou te bereiken wanneer we weer wat te zeiken hadden en jij was er dan ook altijd om naar ons te luisteren.

Natuurlijk was jij ook niet perfect en dat wist je van jezelf, maar dat maakte je alleen maar een betere leider. Het was ook niet nodig om altijd maar perfect te zijn, want iedereen kon altijd precies zijn wie hij of zij was bij jou. Natuurlijk heb je hier zelf ook al dingen van genoemd en lijkt dit een beetje op herhaling, maar ik vind het wel belangrijk om nog even gezegd te hebben.

Lieve strontvlieg xoxo Nathan Shane,
Het is geen gemakkelijke taak om een team te leiden, daar weet jij ondertussen alles van. Toch heb ik zo onwijs veel respect voor jou hoe je ons team hebt gevormd, hoe je ons het gevoel hebt gegeven dat we een team waren en er nu dan raar genoeg een deel van ons team mist. De woorden die je schreef, dat wij een soort familie zijn, voelen wij net zo goed. Wij gaan verder zonder jou, hoe gek dat dan ook is. Je hebt een heel groot gat achter gelaten en ik heb precies geleerd van jou wat ons team nodig heeft. Ik ga heel erg mijn best doen om je trots te maken! Op mij, maar ook op het team, en ik weet haast zeker dat het gaat lukken! Ondanks alles ga ik, en het hele team, je ontzettend missen lief Stinkdier! ♥

Liefs Nikita

 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Shae Moon

Shae Moon Mooie editie zo. ♥ You'll be missed Shane! Nikita gaat het vast ook super goed doen. ♥

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Shane, you´ll be missed. Mooie editie

Yentl Cartier

Yentl Cartier Waren mooie editie!! Ik heb er echt tranen van in mijn ogen ❤️

Ryan Riggs

Ryan Riggs Okay... ik had beloofd niet te huilen... Ik huil ook niet! Dat is gewoon zweet dat uit me ogen loopt, jah... Okay, misschien wel stiekem. Shane, ik ga je echt bizar erg missen, voor alle steun die jij mij en het team gegeven heb, je was een rots in onze branding. Ik weet dat Nikita het super gaat doen, maar een neusaap is geen stinkdier, ik ga je missen

Luna Lœuvre

Luna Lœuvre Awhh<3 dit is zo mooi! En Shane, je biba boerderij familie zal altijd bij je blijven!

Raven Prior

Raven Prior Aaaahhw Shane we zullen je missen! Nikita zal vast goed voor de Biba-Boerderij zorgen <3

Nova Harrison

Nova Harrison Nahwww Shaney (stinkdier Shane? Love it!) We gaan je ontzettend missen. We zijn wel heel blij met Niki, maar we hadden jullie liever allebei gehad! Detentio >:) ♥

Daisy Luddington

Daisy Luddington Wat een prachtige editie zo ♥ Je zult gemist worden Shanie, maar ik weet zeker dat Nikita haar uiterste best gaat doen!

Hope Cortes

Hope Cortes ♥♥♥

Amora Tyson

Amora Tyson Zo mooi allemaal <3

Charlie Crowston

Charlie Crowston We zullen je missen Shane! Maar je gaat het geweldig doen mevrouw Nikita! Dat weet ik zeker. WHOOOO!

Luna Lowell

Luna Lowell Mooi geschreven ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte