Lorem Ipsum - Leerjaar 7
De Lorem Ipsum is terug! Het jaarlijkse blad van het Achtergrondverhaal team laat jullie kennis maken met de leden van het team, de pareltjes van Achtergrondverhalen en een geweldige wedstrijd! Veel leesplezier!

- Van : Harper Porter

qmdyphdromgvq.png
"Veni, Vidi, Smurfi"
 
Editie 3 - Door: Ivy Moss, Lizzy Swan, Clary Potter, River Adams, Edward Preston, Alex Korblet, Ava Winter, Catherine Preston en Harper Porter
 
profile-pictureGil smurf profile-pictureUvu smurf profile-pictureFlirt smurf profile-pictureEgo smurf profile-picturePoison smurf profile-pictureBemiddel smurf profile-pictureKrul smurf profile-pictureFantasie smurf profile-pictureOma Smurf

Introductie

Hé, kom naar Smurfenland,
Welkom allemaal!
Ja kom naar Smurfenland,
Een land van pracht en praal!

Hé kom naar Smurfenland,
Het is hier heel speciaal!
Ja kom naar Smurfenland,
Smurf mee met dit verhaal!

Met de Fantasie smurf, de Gil smurf en de Flirt smurf bij elkaar.
Met Krul smurf, Poison smurf, Oma smurf en zelfs
Ego smurf, Bemiddel smurf en Uvu smurf er nog bij!
Krijgen zij echt elk klusje wel klaar!
Het smurfenwerk, ja dat maakt ze blij!

 
Geschreven door: River Adams

Wie zijn wij?

GRIFFOENDOR

Hey allemaal! Wij zijn Lizzy Swan en Edward Preston en wij zijn trotse smurfen van het achtergrondverhalenteam. Lizzy staat bij de smurfen ook wel bekend als de FantasieSmurf en Edward wordt Krulsmurf genoemd, doordat zijn haar zo gekruld is.
Lizzy is al zes maanden smurf en daar is ze natuurlijk super trots op. Edward is de smurf die al het langste bij het team zit. Hij is namelijk al 10 maanden lang een smurf en hij heeft voorlopig nog geen plannen om het team te verlaten! :D Samen kijken wij de achtergrondverhalen van de leeuwen na en wat staan daar leuke (en soms sappige) dingen in! Ga vooral zo door, want we vinden het super om allemaal te lezen!

ZWADDERICH

Haii! Wij zijn River Adams en Alex Korblet. Samen vertegenwoordigen wij de achtergrondverhalen van Zwadderich. Alex doet de meiden en River doet de jongens! Best logisch, als je naar onze karakters kijkt. Ondanks dat Alex de Egosmurf is en River de Flirtsmurf, zijn wij absoluut het #DreamTeam. We houden namelijk allebei best van doorwerken, doen geen half werk.
Inmiddels zit River alweer iets langer dan vier maanden in het team en ze heeft het ontzettend naar haar zin! Ze is al een aantal keer gewisseld van Smurf in Crime. Zo heeft ze bijvoorbeeld al samen met Courtney Wyatt gewerkt, maar ook met Hayden Snape! River verwacht dat ze voorlopig met Alex wel goed zit, we werken namelijk alweer bijna 1,5 maand samen! We genieten onwijs van het lezen van jullie Achtergrondverhalen, lieve Slangen. Ga vooral zo door! ♥

HUFFELPUF

Hallo! Wij zijn Ivy Moss, ook wel Poison smurf vanwege mijn naam, en Clary Potter, ook wel Bemiddel smurf, omdat mijn team mij een goede bemiddelaar vindt! Ivy is al langer een bekend gezicht binnen het Smurfenteam en Clary is het nieuwste aanwinst binnen het team! Met zijn tweetjes zijn wij verantwoordelijk voor het controleren van de Huffelpuf profielen! Ivy controleert de meisjes, en Clary houdt zich meer bezig met de jongens!
Dus ondanks dat wij zelf geen Huffelknuffels zijn, kunnen de Huffelpufs ons altijd benaderen voor vragen of om gezellig te kletsen!

RAVENKLAUW

Heyhoi! Leuk dat je ons stukje komt lezen! Ik ben Ava, ook wel bekend als de wilde Uvu smurf, ik kom aan mijn naam door een geweldige spelfout die ooit gemaakt werd! Ook ben ik hartstikke singl- Oh, dit is geen dating site? Oh.. Nou dat was het dan wel voor mijn gedeelte! *Gooit het perkament naar Catherine zodat zij wat interessants kan vertellen over zichzelf.* Danku Ava, Ik ben Catherine. Ik ben de gil smurf, want ja. Ik gil nou eenmaal best veel. Verder wil ik even vermelden dat ik opzoek ben naar Hans. Hans is mijn bae. Danku.

LEIDER

Dag lieve Smurfenfans. Dit is onze Oma Smurf, onze leider, onze dictator Harper Porter! Samen met Babysmurf het zoontje van Harp leidt ze ons lieve teampje. Natuurlijk maken we het haar zo makkelijk mogelijk, we zijn lief en meegaand. Harper is onze baas en wij doen alles voor haar! Nee okay grapje, wij houden ook wel van een relletje Harper zorgt er dus voor dat alle achtergrondverhalen op de juiste manier gecontroleerd worden. Daarnaast veranderd zij de 'illegale' namen en zorgt zij ervoor dat er goed gecommuniceerd wordt tussen ons en het beheer! Eigenlijk is Harper dus een beetje onze opperstalker! Bedankt Harp!
 
Geschreven door: Het Team

De Blauwe Spotlight

Wekelijks ploegen wij door jullie achtergrondverhalen. Kloppen deze wel? Staan er niet stiekem illegale dingen tussen? Wij genieten enorm van jullie creativiteit, dat is dan ook de grootste reden dat wij voor dit baantje hebben gekozen! Natuurlijk hebben wij allemaal onze favoriet. Vandaar dat wij deze column hebben. Elk WoP jaar zullen wij achten onze favoriet aan jullie presenteren.

Catherine Preston: Voor deze blauwe spotlight heb ik Jay Ironfoot uitgekozen. Hij heeft een prachtig verhaal geschreven over hoe familie elkaar kan opvangen na moeilijke tijden. Ook staat er in waardoor hij zo dol is op verzorging van fabeldieren. Al moet ik toegeven, delfstoffers zijn gewoon enorm schattig. Zijn achtergrond is op een goede manier geschreven en je leest er makkelijk doorheen. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen!
Ava Winter: Voor deze eerste blauwe spotlight heb ik iemand uitgekozen die waarschijnlijk wel veel weet van dingen schrijven. Delphine Solair! Voor deze eerste blauwe spotlight heb ik Delphine gekozen omdat ik haar achtergrond erg interessant vond! Delphine is het middelste kind van de 3, ze heeft nog een eigenwijze, koppige en beschermende oudere broer genaamd Abel Atlas Solair en een jongere zusje genaamd Celeste Zola Solair, die erg puur is met een groot hart van goud. Ze is geboren tijden een bloedmaan, haar ouders zagen dit als een teken dat ze bestemd is voor grote dingen! En dit is zeker waar! Want ze heeft een geweldig baantje bij de bieb! Delphine is nu ongeveer een maandje lid van de site en we vinden het hartstikke gezellig dat jij hier bent! Dit was alweer het einde van mijn stukje, tot de volgende keer! xx De wilde Uvu smurf

River Adams: Voor mij viel Jude Finley het meeste op. De zestienjaar oude Slang zit alweer zes jaar bij ons op school, maar toch zit hij altijd NET onder de radar. Zijn karakter past enorm bij dat van een slang: trots, ambitieus en arrogant. Hij houdt van vliegen en van mensen irriteren! Misschien is hij niet het perfecte rolmodel, maar als je zijn achtergrondverhaal leest kan ik dat ergens wel begrijpen. Daarnaast wil ik jullie er graag op wijzen dat Jude onwijs knap is tuurlijk kijk ik daar naar, ik ben de flirtsmurf, wat had je dan verwacht? Ik hoop dat Jude ons nog veel zal vergezellen met zijn wijsheden de komende twee jaar, want zeg nou zelf, zo'n jongen moet nog genoeg grappen kunnen uithalen, toch? Waarom is het het lezen waard?
Alex Korblet: Astoria Finley is het meeste van alle anderen uitgesprongen. De kleine 1,50m slang zit net op Zweinstein, maar ze is nu al hard aan de slag om te laten zien we ze is door onder andere veel punten te behalen voor haar afdeling. Op het keiharde werken na is Astoria ook gewoon een vrolijke meid en altijd tegen iedereen vriendelijk. Wij zien Astoria als een role model voor andere eerstejaars op deze school. Verder zitten haar kwaliteiten in het vak geschiedenis van de toverkunst en toverdranken. Over een aantal jaar is deze meid een toverdrankmeester, let maar op!

Ivy Moss: Alicia August stond voor mij echt in de spotlight het afgelopen jaar. Deze 13-jarige Das is onwijs vriendelijk en intelligent. Dat zie je ook wel aan haar plek in de puntenlijst! Vooral Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Spreuken en Bezweringen, Toverdranken en Muziek vind zij erg leuk. Haar vader verliet het gezin al op jonge leeftijd, toen haar oom overleed. Ze wisten niet precies waar aan, maar het leek op duistere magie. Zoals Alicia zelf beschrijft, is haar vader niet de enige met een Duistere Kant, ook Alicia heeft ergens, diep verstopt, een Duistere Kant. Zelf was ze dan ook erg verbaasd dat ze ingedeeld werd in Huffelpuf. Haar vader was namelijk een Adelaar en haar moeder een Leeuw. Zover ik kan zien, past Alicia toch wel perfect bij Huffelpuf en ik weet zeker dat ze erg blij zijn met haar daar. Ik weet zeker dat we nog grootse dingen van jou zullen zien Alicia!
Clary Potter: Ik heb voor Daan Siebelink gekozen omdat hij een mooi achtergrondverhaal heeft, dat geld voor de inhoud en de opmaak er van. Hij heeft een familie stamboom toegevoegd en je kunt uitgebreid lezen over zijn leer jaren op school. Zo kun je lezen dat Daan met ZwerkBal begonnen is en dat hij aanvoerder is van Huffelpuf. Wil je ook weten waar ik het over heb, neem dan een kijkje bij Daan Siebelink zijn achtergrond verhaal!

Edward Preston: Het profiel dat ik heb gekozen voor de spotlight is Rose Waters! Ik heb voor haar profiel gekozen omdat ik kan zien dat ze echt hard aan haar profiel heeft gewerkt. Haar profieltekst en achtergrondverhaal heeft ze qua kleuren perfect op elkaar afgestemd en ze heeft in haar profieltekst lekker veel informatie staan. Haar achtergrondverhaal vind ik erg origineel omdat het in de ik-vorm is geschreven en dit heb ik nog niet vaak gezien bij achtergrondverhalen, daarbij is de schrijfstijl erg fijn en lees je er makkelijk doorheen.
Lizzy Swan: Ik heb gekozen om Tim Hard's achtergrondverhaal even in de spotlight te zetten. Het is gewoon een geweldig achtergrondverhaal en super interessant om te lezen. Deze maar al te bekende leeuw heeft van alles mee gemaakt van liefdesverhalen tot het verhaal dat hij een weerwolf werd. Alles wat erin staat is perfect geschreven en is geweldig om te lezen. Nou zijn Tim en Luigi natuurlijk een bekend stelletje van Zweinstein #Tuigi4ever. In zijn achtergrondverhaal staat het geweldige verhaal van #Tuigi, van hoe ze elkaar ontmoet hebben tot hoe hun relatie ontstonden hoe hecht hun waren tot hun break up. Ook staat erin hoe hij weerwolf is geworden en hoe hij weerwolf buddy's is geworden met Oliver Collins. Ik vind het een zeer interessant achtergrondverhaal en geweldig geschreven! Super tof achtergrondverhaal Timmie.

Harper Porter: Ik heb gekozen voor het profiel van onze bibliotheek leider Damien Melis! Hij heeft alles tot in detail verteld, waaronder zijn jeugd, zijn tijd op Zweinstein en de bekende YentlxDamien relatie! En om ervoor te zorgen dat het niet te lange stukjes tekst zijn, heeft hij het afgewisseld met prachtige gifjes en foto's van de karakters die er in beschreven staan! Een prachtig verhaal om te lezen!
 
Geschreven door: Het Team

Een tocht door smurfenland

Voor dit onderdeel hebben wij jullie hulp nodig! Sommige documenten in smurfenland zijn allemaal door elkaar gegooid, waardoor we niet meer weten wat bij wie hoort! Kunnen jullie ons helpen?
  1. Welke vrouw heeft een kind van Jayden Redfield maar had een relatie met een andere man toen ze het kind kreeg?
  2. Welke leeuw was er verschrikkelijk bang voor achtbanen?
  3. Welke afgestudeerde vrouw werkte voor een lange tijd op een andere school dan Zweinstein?
  4. Welke student van Zweinstein ging ooit als Spiderman verkleed en had een date die als Venom verkleed ging?
  5. Welke student was altijd een talent in sporten en schoot zelfs een doel kapot bij voetbal?
  6. Wiens patronus is een Giraffe?
  7. Welke adelaar heeft een extreme Sherlock Holmes obsessie?
  8. Wie begon er in December 2013 aan zijn/haar wereldreis?
     
Stuur de goede antwoorden op de vragen naar Harper Porter voor 17 juni 23:59! Alle goede antwoorden worden beloond met een kleinigheidje!
 
Geschreven door: Lizzy Swan
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Astoria Turner

Astoria Turner Ik voel me vereerd, dankjewel voor de shout-out, Alex! :D

Rosita Serratos

Rosita Serratos Heel leuk en orgineel!

Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Geweldige editie!!!

Alicia August

Alicia August Zooo leuk gedaan! En leuk dat ik er ook bij sta! :D Jullie zijn allemaal toppers!

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Super leuk geschreven!!! En al die leuke bijnamen!!!

Thane Lithgow

Thane Lithgow Lorem Ipsum is terug!! Superleuk geschreven smurfen :D

Mila Montage

Mila Montage Oe leukkk!!!! Ga zo door!!!! DIT IS LEUK

Todd Lithgow

Todd Lithgow Heb ik een toverdrankmeesteres op Zweinstein gemist. Dat ik zoiets over het hoofd kan zien is gewoon heel slecht.... slechte Todd

Alex Lynch

Alex Lynch Whoohoo!

Ian Hard

Ian Hard Wat een leuke editie! Ook leuk om te zien dat het av van Tim erbij genoemd staat, echt heel leuk! <3

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie! :D

Luna Leia

Luna Leia Leuk weer ! Super team!

Damien Melis

Damien Melis Wat een leuke editie weer! Super goed gedaan guys, jullie zijn echt een super team! En wat leuk dat mijn profiel ook in de spotlight staat :x hehe

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Echt goede editie team AV.

James Wetsteen

James Wetsteen Echt leuke editie!

Hayden Snape

Hayden Snape Wat is dit geweldig om te lezen <3 toppers hoor die smurfen! Cutieputie kleine blauwe wezentjes <3 GEWELDIG GEDAAN MATES :3 *huggelt*

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Super leuk!! :D ik weet vraag 1 al :p omg ik wil die sherlock holmes obsessie kind vinden <3<3<3 ook al weet ik soort van al wie ;)

Lesya Black

Lesya Black omg! Super leuke editie! ;)

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een super leuke versie en wat ben ik blij dat dit geweldige blad terug is, zodat ook jullie werk een keer in de spotlight staat! Bedankt voor dit leuke blad en al jullie harde werk, lieverds! ♥♥

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson Erg leuk geschreven smurfen en harper :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Yaaaaay Lorem Ipsum is back!! :D Geweldig, super leuk toppertjes!! Wat een leuke editie meteen weer, met veel plezier gelezen. Super leuk gedaan!!

Anouk Hammel

Anouk Hammel Super leuk smurfies! Mis jullie ♥

Amora Tyson

Amora Tyson Leuke editie guys! :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte