Lorem Ipsum, Editie 4
Lees hier alles over het achtergrondverhalenteam en hun werk!

- Van : Lucy King

qmdyphdromgvq.pngb72a17832378c26be1648d06f9bca3ec.png
Editie 4 - Door: Edward Preston, Ava Winter, Lizzy Swan, Joey Poland, Ivy Moss, River Adams, Alex Lynch, Stan Riggs en Lucy Kingsford
dcef9d309996c1e7d94747b9c2c08e94.png
Door: Lizzy Swan en Lucy Kingsford
bfivt4a6p1eay.jpg

In een land ver, ver hier vandaan was een klein dorpje. In dit kleine dorpje stonden kleine huisjes, speciaal gebouwd voor de Smurfjes die er woonden. Ieder Smurfje had zijn eigen huisje, helemaal versierd zoals die Smurf dat leuk vond. Bij Loessiesmurf liep er een klein katje rond, bij Circussmurf stonden turnstellages en Krulsmurf had krulspelden en haarborstels rondslingeren. Het was een gezellige boel in het Smurfendorp.

In het Smurfendorp werd natuurlijk elke dag hard gewerkt. Alle smurfen waren druk bezig met hun werk. Uvusmurf was druk bezig met het helpen van iemands ervaringen opschrijven. De Smurfen hielden van mensen helpen, het was dan ook hun werk om mensen te helpen met het opschrijven van hun ervaringen. Niet alleen de Uvusmurf was druk bezig met haar werk, Krulsmurf en Fantasiesmurf, Egosmurf en Flirtsmurf, Poisonsmurf en Circussmurf waren ook allemaal mensen aan het helpen en Loessiesmurf hield alles goed in de gaten.

Samen waren de Smurfen een goed team en het was orderlijk, gezellig en georganiseerd in het Smurfendorp.


Welkom bij Lorem Ipsum, het jaarlijkse blad van het Achtergrondverhalenteam! Aangezien het op WoP niet zo bekend is wat wij nou precies doen, hebben we voor jullie dit blad in elkaar gezet! Maak kennis met het team, leer meer over achtergrondverhalen en win leuke prijsjes!

Waarom Lorem Ipsum? Misschien dat jullie bekend zijn met de beroemde 'opvultekst', Lorem Ipsum. Het origineel is veel langer, maar aangezien wij over achtergrondverhalen gaan (en codes vaak opgevuld worden met Lorem Ipsum) vonden wij het perfect bij ons passen!
 
3628f9f85b48f629d72c0e4e596a6045.png
Door: het team
profile-pictureEDWARD PRESTON · Krulsmurf
Hoi allemaal, Krulsmurf hier! Je kent me misschien beter als de leukste, knapste, slimste, meest harde werker van Griffoendor Edward Preston. Als jij ook in Griffoendor zit, heb ik je ongetwijfeld al eens gestalkt. Tenzij je een man bent, dan is de kans wat minder groot. Ik heb namelijk de geweldige baan om alle Griffoendor meisjes eens even goed na te trekken.. en oh wat doe ik dat graag, zo kom ik namelijk lekker veel over jullie te weten. Ondertussen zit ik al meer dan 1 jaar bij dit smurftastische team en hopelijk mag ik hier nog lang blijven, want al jullie achtergrondverhalen lezen is enorm leuk om te doen!


profile-pictureJOEY POLAND · Circussmurf
Joey de Circussmurf groeide op in het circus van haar vader, tussen de wonderen en de dreuzelmagie. Haar passie voor verhalen ontwikkelde ze echter door het lezen van de vele boeken die haar moeder, een heks, haar leven lang verzameld had. Met deze passie voor verhalen moest ze iets doen, dacht ze, toen ze op Zweinstein kwam. Daarom besloot Joey te solliciteren voor het Achtergrondverhalenteam. Toen ze vervolgens werd aangenomen sprong ze een gat in de lucht. Nu controleert ze iedere week met passie en plezier de veelzijdige achtergrondverhalen van de velen Zweinsteiners.


profile-pictureAVA WINTER · Uvu Smurf
Heyhoi! Leuk dat je mijn stukje komt lezen! Ik ben Ava Winter, ik ben 18 jaar jong en zit in het 6e jaar! 2x blijven zitten, kan gebeuren toch? ghehe. Ik ben ook wel bekend als ''De wilde Uvu smurf''. Ik kom aan mijn naam door een geweldige spelfout die ooit gemaakt werd! Ook ben ik hartstikke singl- Oh, dit is nog steeds geen dating site? Oh.. Nou dat was het dan wel voor mijn gedeelte denk ik!
profile-pictureALEX LYNCH · Egosmurf
Deze Egosmurf genaamd Alex Lynch vertegenwoordigt nu al voor twee leerjaren de achtergrondverhalen van zijn geliefde afdeling. En die afdeling is natuurlijk Zwadderich. Hierbij is het mijn taak om er voor te zorgen dat de meiden jong en oud een correct profiel hebben. Aan mijn bijnaam zal je misschien al wel gezien hebben dat ik best wel egoïstisch ben, maar desondanks vind ik het wel leuk om anderen te helpen met haar profieltekst of achtergrondverhaal. Dus twijfel niet als je een vraag hebt, ik bijt niet!


profile-pictureLIZZY SWAN · Fantasiesmurf
Hey hey ik ben Lizzy Swan aka de FantasieSmurf van het Smurfendorp. Ik ben al meer dan 10 maanden smurf. En ik werk samen met mijn smurfen buddy Edward Preston. Het is geweldig leuk werk om te doen vind ik, omdat je verhalen leest die iemand geschreven met soms de meest creatieve dingetjes die erin verschijnen. Ik check samen met Eddie de profielen van de leeuwen en kom heel vaak geweldige achtergrondverhalen tegen die ik met veel plezier lees. Ga zeker zo door met het schrijven van geweldige achtergrondverhalen, ze zijn geweldig om te lezen.profile-pictureIVY MOSS · Poison Smurf
Nou om me toch maar weer eens voor te stellen. Mijn naam is, zoals sommige wel weten, Ivy Moss. Ik ben een ambitieuze slang die voor niets en niemand uit de weg gaat om haar doel te bereiken. Grappen uithalen is dan ook zeker een van mijn specialiteiten. De afgelopen tijden ben ik vooral druk bezig geweest met het controleren van profielen op de achtergrond, maar nu ik hopelijk meer tijd heb gaat daar verandering in komen. So beware. Soms kan ik wat heftig reageren, ja dat klopt. Vandaar dan ook mijn smurfen naam: Poison Smurf. *heeft een dodelijke blik op haar gezicht* It suits me haha. Ik kan ook wel heel aardig zijn hoor als ik dat wil.. Verder mag Zwadderich dan mijn thuis zijn, toch controleer ik vol passie de te lieve dasjes hier op World Of Potter. Veel meer interessants valt er niet over mij te vertellen. Daar zul je zelf achter moeten komen :P


profile-pictureRIVER ADAMS · Flirtsmurf
Hallo hallo lieve lezers. Zoals velen van jullie weten is mijn naam River Adams. *knipoogt naar alle single jongens en meiden* Natuurlijk ben ik een Zwadderaar en toevallig genoeg controleer ik ook de profielen van de slangen. Ik heb zat profielen gecontroleerd en toch nog geen leuke jongen of meisje tegen gekomen. mocht er nog een leuke jongen of meid zijn die met me op date wil.... *ziet Lucy boos kijken en gaat nonchalant door* Oké oké, dat was wel zo’n beetje wat er over mij te vertellen valt.profile-pictureSTAN RIGGS · Glimlachsmurf
Hey allemaal!! Mijn naam is Stan ... of uhm. Glimlachsmurf natuurlijk. Ik zit sinds maandag weer op mijn oude vertrouwde stekkie. In mijn eigen smurfenhuisje. Het stond zeven maanden leeg, maar nu ben ik er weer en het is nog allemaal net zo vertrouwd. Jullie kunnen me natuurlijk kennen van mijn afdelinghoofd zijn, maar ook van de tijd dat ik al een smurf was. Ik hou van spareribs ... like heel erg en ook van die leuke meid hieronder ... mhihi. Ik ga me nu maar weer helemaal in jullie achtergrondverhalen storten, want wat is het fijn om weer een goed excuus te hebben om jullie allemaal te mogen stalken. Bye bye. #RiggsOut


profile-pictureLUCY KINGSFORD · Loessiesmurf
Hey allemaal! Na de introducties van alle smurfen in ons smurfendorpje is de beurt dan aan mij. Ik ben Lucy Kingsford, ook wel Loessiesmurf genoemd thanks, Harper en ik stuur de rest van de smurfenbende aan! Samen zorgen we ervoor dat we jullie helpen met achtergrondverhalen en profielteksten en we beantwoorden graag vragen die jullie hebben! Zelf ben ik natuurlijk dol op wijn en katten verhalen lezen en meer leren over mensen. Dat is mijn Ravenklauw kant denk ik, maar ik ben zeker weten meer Zwadderich dan Ravenklauw! Nee Stan, dat heb ik nooit gezegd. Mocht je heel trots zijn op jouw achtergrondverhaal en wil je dat meer mensen het lezen? Stuur ons dan een uiltje!
 
 
77b883570fecf02ba037c794bcaba7c3.pngbfef4b0bef79a5257574bc488546b68e.png30e866b0d0a8e573baf7052cb9a8fa14.png
Door: het team
Iedere week spitten we jullie achtergrondverhalen door. Jong of oud, afgestudeerd of eerstejaars, dat maakt niet uit - we hebben je verhaal hoogstwaarschijnlijk gelezen. We hebben allemaal onze favorieten, en ieder jaar delen we die met jullie in Lorem Ipsum!

Edward PrestonAshton Hanley
Ik heb dit profiel gekozen omdat het er op het eerste gezicht al meteen aantrekkelijk uitziet om verder te gaan lezen. De layout is erg overzichtelijk. Daarnaast staat er superveel informatie in.... Wist je bijvoorbeeld dat hij een litteken op zijn linkerbil heeft? Ja, echt...! Dat is info die je altijd al wilde weten, geef maar toe. Zijn levensverhaal is bovendien leuk beschreven en mooi afgewisseld met foto's en gifjes.

Joey PolandMarella Drain
Ik heb voor het achtergrondverhaal van Marella Drain gekozen. Haar achtergrondverhaal straalt namelijk magie uit! Het zit mooi in elkaar, leest prettig en is interessant. De betoverende achtergronden en energieke gifjes maken het plaatje ten slotte compleet. I’m starstruck!

Ava WinterAlice Caine
Ik heb voor Alice gekozen omdat haar achtergrondverhaal mij heel erg aansprak. Het achtergrondverhaal sprak me aan omdat ik de verhaallijn erg interesant vind! Alice is de middelste van 4 kinderen, ze heeft een oudere zus Janelle en zei was super jaloers toen Alice haar brief voor Zweinstein kreeg en Janelle niet Alice's ouders hebben elkaar ontmoet op Zweinstein heel wat jaren geleden. Volgens hun vloog ''de vonk gelijk over'' !. Allebei de ouders van Alice waren ingedeeld bij Huffelpuf en Alice was hier ook ingedeeld!
Alice is ondertussen al afgestudeerd en heeft in alle jaren dat ze op Zweinstein zat geweldige cijfer gehaald bij alle vakken! Daar ben ik wel een beetje jaloers op haha Ook staan er heel wat leuke "weetjes" in Alice haar achtergrondverhaal! Bijvoorbeeld: Alice haar lievelingskleur is Pastelroze, maar ze haat glitters! Ook is Alice een enorme boekenwurm en is ze erg leergierig! Hmh, misschien kunnen we ruilen van afdeling ghehe!

Alex LynchHelga Hoogeveen
Het kiezen van een achtergrondverhaal wat mij aansprak is natuurlijk erg lastig, omdat je een keuze moet maken tussen zoveel goede achtergrondverhalen van zoveel verschillende karaktereigenschappen. Maar toch heb ik een keuze maken, het verhaal van Helga Hoogeveen sprak mij namelijk erg aan. Zij heeft erg veel meegemaakt en heeft helaas beide ouders verloren. Maar dat weerhieldt Helga er niet van om hoge cijfers te blijven halen op Zweinstein. Dan zou je misschien denken dat ze een nerd is, maar dat is ze zeker niet, want Helga houdt er ook wel van om 's nachts stiekem rond te spoken in de gangen. Als je meer over Helga wilt weten kan je haar gemakkelijk vinden in de afdelingpuntenlijst waar ze ook nog eens eerste staat. Als je haar opzoekt, knuffel haar minidierentuin 6 huisdieren dan ook eventjes.

Lizzy SwanHayden Snape
Ik heb het achtergrondverhaal van de enige echte Hayden Snape uitgekozen, als het achtergrondverhaal wat ik een geweldig achtergrondverhaal vind. Het is creatief en heel doordacht. Er zitten veel details in. Het is een heel goed verhaal, natuurlijk kunnen we dat niet vergeten. Elk hoofdstuk uit haar achtergrondverhaal is interessant om te lezen en uitgebreid met veel informatie. Toevallig weet ik dat Hayden heel veel tijd en aandacht in haar achtergrondverhaal stopt, dat kan je ook wel zien omdat alles er geweldig instaat, het is perfect geschreven en alles is uitgedacht. Alles wat ze schrijft past heel goed bij haar karakter, hoe ze dingen beschrijft en hoe ze schrijft over sommige situaties. Ik vind het een geweldig achtergrondverhaal, het is zeker weten een aanrader om te lezen.

Ivy MossAlana Drain
Voor deze blue spotlight heb ik gekozen voor het achtergrondverhaal van Alana Drain. Deze roodharige das verdient het met haar vrolijke achtergrondverhaal op even in de spotlight gezet te worden. Alana is een 15 jarige das. Een vrolijke meid met opvallend rood haar. Ze mag dan een das zijn, toch is ze iemand die erg ondeugend kan zijn. Maar ook zorgzaam, vriendelijk en vrolijk past goed bij haar. Ze is dan ook wel een das in hart en nieren. Dat ondeugende was soms ook wel terug te zien in de lessen. Het verbouwen van kantoren leidde haar dan ook af van het huiswerk dat ze eigenlijk moest maken. heeel slim Drain Ook in de liefde heeft Alana niet stil gezeten, maar tot op de dag van vandaag gaat deze das alsnog single door het leven. Haar familie is ook zeker iets wat voor haar heel belangrijk is! Ze heeft meerdere zussen en broers. Dit is zeker een achtergrondverhaal dat het lezen waard is. Geniet van je blue spotlight moment Drain! Je hebt het verdiend.

River AdamsJane Roseworth
Voor deze editie van Lorem Ipsum zet ik Jane Roseworth in het blauwe spotlicht. Natuurlijk heb ik gekozen voor het profiel van een slang. Jane is een slang die nog niet heel lang op WoP rond zweeft, en toch heeft ze al veel bereikt. Ze heeft haar examens gehaald, met super cijfers, en ze heeft het al geschopt tot assistent leraar voor Spreuken en Bezweringen. Nou dan doe je het toch goed. Ook is haar achtergrondverhaal leuk om eens door te lezen. Ze mag het dan niet makkelijk hebben gehad vroeger, opgroeiend zonder vader in beeld, toch weerhoud dit haar nergens van. Ze was dan ook erg enthousiast toen ze net als haar vader naar Zweinstein kon om daar toverkunsten te gaan leren.
Ook op het gebied van de liefde gaat Jane super. Ze heeft namelijk al een tijdje een vriendinnetje. Niemand minder dan Maya. De twee zijn goede vriendinnen en nu ze een koppel zijn is ze helemaal blij. Ook is Jane iemand die niet stil zit als ze ook iets kan doen om de school te beschermen. Zij is dan ook een van de studenten die zich inzet om Mayeda tegen te houden. Hoe dat verder gaat gaan we allemaal nog zien. Lees de rest zelf in haar achtergrondverhaal.

Stan RiggsAilynn King
Mij werd gevraagd om een achtergrondverhaal te kiezen, wat ik leuk of goed vond. Nou, dat heb ik gedaan. Dit is het verhaal van niemand anders dan Ailynn King. Ze is gewoon langer dan ik ... niet te geloven. Ze heeft een prachtig, triest, maar wel goed geschreven achtergrond verhaal. Zeker een aanrader als je eens iets wilt lezen van iemand. Ailynn heeft een uitgebreide geschiedenis. Haar weg naar het worden van afdelingshoofd is beschreven en van alles over vrienden en familie. Al met al een geweldig en meeslepend verhaal, dank je wel hiervoor Ailynn!

Lucy KingsfordNova DiCorrado
Ik heb voor niemand minder dan onze eigen Minister van Toverkunst gekozen. Nova heeft haar eigen profiel en achtergrondverhaal helemaal zelf gemaakt, inclusief schitterende illustraties van haar en haar man Elijah. Het totaalplaatje is prachtig, maar dat mag ook wel na al het werk dat ze erin heeft gestoken! Voor alle kleine details en weetjes over Nova hoef je alleen maar op haar profieltekst te kijken, en als je haar epic lovestory met Elijah wil lezen, staat dat gewoon in haar achtergrondverhaal. Noof, well done, wauw!
 
07f79e5a2bc188e6a3d590e89209b4e0.png
Door: Edward Preston
Wij als smurfjes worden vaak ook wel de stalkers genoemd, daarom leek het ons leuk om een keertje de rollen om te draaien. We hebben voor jullie een aantal feitjes gezocht uit onze achtergrondverhalen (dus het volledige Achtergrondverhalenteam). Aan jullie de taak om nu meer over ons te weten te komen en te achterhalen wie van ons bij de volgende vragen hoort.

1. Wie heeft er een Ukkepulk genaamd Pinky?
2. Wie eet er graag taco's?
3. Wie besteedde er vroeger veel tijd in de grote tuinen van zijn/haar huis om zich af te kunnen zonderen?
4. Wie zijn/haar vader is er naar Azkaban gestuurd?
5. Wie is er half Russisch?
6. Wie komt er uit een circusfamilie?
7. Wie heeft er vroeger als kind speelgoed van anderen laten ontploffen?
8. Wie woonde er in een weeshuis?
9. Wie heeft een tante genaamd Annette?

Denk jij alle antwoorden te weten? Stuur je antwoorden in naar Lucy Kingsford voor 22 september, 10.00 uur en wie weet win je wel een prijsje!
Layout door Lucy Kingsford. Met dank aan Harper Porter.
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Aura Harrods

Aura Harrods Wat super leuk!!!!

Ailynn King

Ailynn King Wat een sper leuk blad en heel leuk om meer over jullie werk te lezen :D Awhh Stan dankjewel voor je spotlight op mijn BS :D<3

Shane Tyson

Shane Tyson Wat een geweldig blad! Leuk om weer te lezen.

Marella Drain

Marella Drain Naaaaaw dankjewel Joey! Ik vind het echt super lief dat je mij gekozen hebt! :D

Edward Preston

Edward Preston Yeeees :D Allemaal meedoen aan de quest :)

Raven Prior

Raven Prior Wat een superleuke editite weer :D Dit blad mag best wat vaker verschijnen hoor :D

Harper Porter

Harper Porter Heerlijke editie! Leuke spotlights! Ik kan weer wat mooie AV's gaan lezen dus!

Nova Harrison

Nova Harrison Aaaaaah super leuk, deze editie! Leuk om jullie allemaal te leren kennen en ik voel me super vereerd met mijn plekje in de spotlight! Thanks! ♥

Mila Montage

Mila Montage Niceeeeeeeeeeeee

Milana Castero

Milana Castero Wat leuk geschreven!

Alex Lynch

Alex Lynch woohoo :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Yaaaayy it’s back! :D Ik houd zo van dit blad, heerijk om hem weer te mogen lezen. Goeie editie weer toppers! Ik ga al die AV’s uit jullie spotlight snel een bezoekje brengen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte