De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 2, Jaargang 6

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 6
Door: Shane Tyson, Nikita Hunter en Lisa Kappert
Ingenieuze inleiding
met Shane Tyson
Julian Roffel.gif
Lieve mensen, welkom bij alweer een gloed nieuwe Kwebbelende Klassenoudste!

Het is alweer December en de tijd vliegt letterlijk voorbij! Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn eerste Inleiding schreef voor de KK. Maar no worries, ik zal mijn geklaag over die verrekte kou en kerst voor me houden dit keer!

Jullie gaan straks allemaal weer lekker naar huis eindelijk rust in de tent om jullie familie en vrienden weer te zien. Eventjes geen huiswerk meer maken of saaie lessen volgen waarbij je bijna in slaap valt. En dan heb ik het nog niet eens over Margus die je normaal in je nek loopt te hijgen als je te dicht bij je vriendje of vriendinnetje komt. Mocht je wél aan hem weten te ontsnappen, dan heb je nog een grote kans dat een van mijn schattige kleine babies jullie tegen het lijf loopt. Maar zeg nou zelf, wie is er nou bang voor die knappe koppies? Al kan ik het best begrijpen dat je ze liever niet tegen wilt komen..
Maar toch, om even bij die knappe koppies te blijven hangen. Ze hebben deze editie weer enorm hun best gedaan om mensen aan de tand te voelen. Zo hebben we er een heel nieuw onderwerp ingegooid; Het Verboden Vragenuur, waarbij Lisa de primeur heeft om ermee te starten! Zo stelt zij enige meerkeuze vragen en kan ze het diegene behoorlijk moeilijk maken of mij..

En dan hebben we ook nog Nikita, die bewust heeft gekozen om een interview te houden met een, voor ons, vers uit de pers leeuwtje uit Griffoendor! Zijn jullie ook zo benieuwd wat ze haar vriendje collega allemaal heeft gevraagd? Lees dan maar gauw verder!

Veel plezier met het lezen van deze editie & we hopen dat jullie het weer net zo leuk vinden als ons!

Met magische groet,

IJverige IJsbreker
met Nikita Hunter
Lola Temple.Gif

 

Hoi hallo lief gespuis..
Vandaag ben ik er weer met een gloednieuw interview met het nieuwste vlees in onze kuip (?), ons nieuwe boerderijdier. Een ukkie, al is het nét een peuter, die echt wel een paar jaar jonger is dan de rest. Het opdondertje met een grote mond, een eigen mening maar zeker eentje die gehoord mag worden. Een kjoetie, een schatje.. een leeuw!
We hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Nathan McCall, hij is onze klassenoudste in deze column.

 

Schatje Nathan, je bent nog niet zo lang bij ons in het team natuurlijk.. Wat vind je nou eigenlijk van ons gaotische prachtige team?
Nathan: "Ontzettend gaotisch, het is net een zooitje ongeregeld Ik vind het een geweldig team, en je kan merken dat het team heel hecht is en dat ze altijd voor andere teamleden klaar staan! "

ezgif-2-d411816716.gif

Ja dat is ook wel zo, kei leuk zijn we! Toch zou je wel moeten kiezen van me! Wie is je leukste collega? Als je mij niet zegt ben ik echt offended
Nathan: "Jij natuurlijk Ik denk Matthijs, geen idee precies waarom. Ik denk dat ik met hem gewoon de beste klik heb."

ezgif-2-d411816716.gif

Waarschijnlijk omdat hij Matthijs net zulke domme humor heeft als jij Op welke plek ben je het liefst waar je, voor je deze functie had, niet mocht zijn?
Nathan: "Oh mag ik op extra plekken komen? Daar ga ik maar eens gebruik van maken dan."
 
ezgif-2-d411816716.gif
Oeps, sorry Shane.. Ik maak het even goed ja? Wat vind jij eigenlijk van de relatie tussen Shane en Amora?
Nathan: "Hebben Shane en Amora een relatie? Misschien moet Shane wat meer moeite doen zodat het ook duidelijk is voor de rest dat ze een relatie hebben."

ezgif-2-d411816716.gif

Nogmaals.. Sorry Shane. Hoe moeilijk vind je het dat je nu zelf de regels niet meer mag breken?
Nathan: "Eigenlijk breek ik nog steeds regels, wie houdt me nu nog tegen? Ja wel lastig soms. Klassenoudste zijn heeft voor- en nadelen, en ik denk dat het zeker een nadeel is dat ik nu geen regels meer mag breken."

Ja, ik straf je wel af hoor als je de regels breekt! Maak je geen zorgen.. Welke locatie zou je nog wel heel graag willen lopen? Waarom?
Nathan: "Sowieso de keuken, omdat daar eten is daarnaast omdat die locatie van jou is en ik weet dat je die graag loopt, wil ik hem graag hebben."
 
Nathan, er zijn een aantal mensen die jou geloof het of niet iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgRyan Riggs Lief pompoentje!
God, wat ken ik je al lang, te lang als je het mij vraagt. Voordat je klassenoudste werd was je nog leuk om grapjes mee uit te halen maar nu, pff! Ben blij dat je bij Nikita bent opgescheept, hoef ik in elk geval niet op je te letten. Haha, nee hoor! Ik vind het juist heel leuk dat ik je ken, je bent meestal vrolijk in de chat, een leuke bijbeltjes schrijver en we kunnen erg om je lachen, uh... bedoel met. Één ding weet ik wel, ben blij dat telefoons niet werken op zweinstein! Nee hoor, ga zo door met je harde werk als jongste klassenoudste en laat die oudjes maar zien dat wij jongere vele malen leuker zijn, maar wel lief zijn voor me Kitkatje anders ga ik expres heel veel kattenkwaad uithalen in jouw gebied, hihi!

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgElsa McPhee: Lieeeeve Nathan, sommige mensen zullen het niet weten, maar ik heb je vorig schooljaar geadopteerd en dat maakt je mijn allerliefste en ook enige zoon. In die tijd heb je het niet alleen geschopt tot zoeker van ons prachtige Zwerkbalteampje, maar ook Klassenoudste van Griffoendor. Ik ben natuurlijk ook een allemachtig trotse mama, nog trotser dan alle moeders op deze wereld bij elkaar! Ik beloof je hierbij dan ook, dat ik niet zal vergeten om op ons topic te reageren, iets wat ik normaal wel doe. Ik was eigenlijk van plan om een heel verhaal te typen over onze band en zo, maar er bestaan natuurlijk geen woorden om de onvoorwaardelijke liefde van een moeder naar haar kind te beschrijven (dus ik houd het hier wel bij). Je bent een topper en een fantastische zoeker en Klassenoudste! Liefs mammie Elsa

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgShane Tyson: Nathan, kleine baby schattige peuter van me! Terwijl ik dit stukje schrijf begint mijn hoofdpijn weer op te komen moet ik stiekem wel lachen. Ondanks dat ik je nog niet zo goed ken, heb jij jezelf al goed ingeburgerd in de groep. En dat vind ik fijn om te zien! Dat je een jongen bent met een sterk eigen willetje, dat mag wel duidelijk wezen. Maar dat neemt niet weg, dat jij je in een korte periode al goed heb weten te redden. Ik hoop dan ook dat je nog lang bij ons in het team mag blijven & dat ik nog vaak met je mag discussiëren over het feit dat ik je baby of peuter ga noemen. Keep up the good work! Groetjes Shane

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgNikita Hunter: Lieve Nath,
Ik zat me te bedenken wie ik allemaal kon vragen om wat liefs over jou neer te pennen en toen bedacht ik me wie er in gods naam beter was om dat te doen dan ikzelf.. Dus ik doe het ook maar gewoon. Jij bent één van de weinige mensen bij wie ik echt mezelf kan zijn zowel ic als ooc. Ik hoop dat wij nog heel lang samen zijn, onze dagelijkese discussies gesprekken kunnen voeren en iedereen kunnen vervelen met onze fantastische humor. Al geloof ik er heilig in dat dat wel goed gaat komen.
♥ Niki
 
Het Verboden Vragenuur
met Lisa Kappert
Julian Roffel.gif

Ik hoor jullie al denken voor zover sommige van jullie kunnen denken: Huh? Het Verboden Vragenuur? Wat is dit voor rubriek?
In deze rubriek worden er meerkeuzevragen gesteld aan iemand, ja dat, meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen, maar ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden!

 

 

Als je geen leider van het verhaalteam meer mag zijn, van welk team wil je dan leider zijn?

A. Het fantastische geweldige KO team
B. Het achtergrondverhaal team
c. Het SoMe team
D. Het bieb team
E. Ik wil geen leider meer zijn, bleg, veel te stom.

Toelichting: Ik heb KOs altijd een leuk beroep gevonden, maar ik zou geen afstand van het verhaalteam kunnen doen. Mocht ik dan toch geen verhaalteamleider mogen zijn, zou ik de KOs ook erg leuk vinden om te doen!
 
Welk antwoord is het leukst?.
A. a
B. b
C. c
D. d

Toelichting: Geen idee waarom eigenlijk.

Julian Roffel.gif
Welke Ko wordt er niet uitgenodigd op de bruiloft van jou en Shane?
A. Alle KO's worden uitgenodigd, ze zijn allemaal lief.
B. Ondanks sommige KO's heel vervelend kunnen zijn, mogen ze toch allemaal komen.
c. Niet uitnodigen? Waarom zou ik die lieve KO's niet uitnodigen?
D. Ze mogen allemaal komen, en ze mogen zoveel rozen meenemen als ze willen!
E. Julian

Toelichting: Ha nee grapje, love you all ♡
 
Wat vind je het stomste aan Shane?
A. Dat hij zich niet aan deadlines kan houden.
B. Dat hij de maanden niet weet, en denkt dat hij nog in februari zit.
c. Dat hij zo weinig op topics reageert.
D. Dat hij minderjarige kinderen petst

Toelichting:Kwestie van afstrepen. Dat Shane geen deadlines kan volhouden, de maanden niet weet of weinig op topics reageert is niet erg en vind ik niet stom. Dus dan optie D maar.
 
Waarom wil je zo graag trouwen met Shane?
A. Om het geld
B. Om de mooie jurk
c. Om al de cadeautjes
D. Zodat ik gezellig vaak samen kan zijn met de KO's
E. Omdat ik Shane gewoon leuk en aantrekkelijk vind
F. Ik wil niet met hem trouwen, ik wordt gedwongen

Toelichting: : Beetje standaard wel, maar it's the truutthh.♡ De rest doet me niet zoveel (al vind ik de KOs wel erg leuk!)
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Ahh, super leuk jongens!

Kyle Turner

Kyle Turner Leuk blad dames en heer.

Lauren Marit

Lauren Marit Geweldige editie weer!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Leuk editie van de KK, echt weer fantastisch

Shane Tyson

Shane Tyson Ik zie geen fout?

Alana Drain

Alana Drain Leuke editie van KK weer!! :D

Liza Skye

Liza Skye Ja over jullie fout, LISA EN IK ZIJN GEWOON TWEE VERSCHILLENDE MENSEN

Shane Tyson

Shane Tyson Waar heb jij het over Liza SKYE?

Liza Skye

Liza Skye Goh Lisa, met mijn broertje getrouwd? Leuke achternaam hoor

Ashton Hanley

Ashton Hanley Leuke editie, jongens!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte