LGBT:  Vraag het Gaby
Hier op World of Potter staat acceptatie, gelijkheid en liefde voorop. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, zonder dat anderen hem of haar negatief beoordeeld. Daarom hebben bij de LGBT-club en zij hebben nu hun eigen blog!

- Van : Evangelien Borghesius


f44de746ebe446dd1bb24921bef65f55.png
 
 
 
ik%2Bvind%2Bhem%2Bpretty.jpg

Hallo allemaal! Wij willen jullie met trots Gaby Capul presenteren! Gaby is de Mini American Eskimo hond van de LGBT club! Laat ik eerst maar eens uitleggen wie wij zijn en wat we doen. De LGBT club is een club die je kan vinden bij de club lijst. We hebben de club opgericht, omdat we vonden dat ook op WoP mag komen voor wie je bent en het niet goed is om op te kroppen. Je bent nooit de enige. LGBTQ staat voor Lesbian , Gay , Bisexual, Transgender en Queer. Maar ook in deze club hebben we ook Hetero's . Er is één ding dat totaal niet geaccepteerd wordt in deze club. En dat is haat. Iedereen respecteert en accepteert elkaar in onze club. De oprichters zijn: Cassandra Wolfheart, River Adams en Mila Montage. Met hulp van het Social Media Team hebben wij onze eigen LGBT blog edities kunnen maken en mogen wij met trots elke maand een editie posten. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden wat er is veel moeite in gestopt!

tenor.gif

Hoe werkt het ?
Als je een vraag hebt over iets, op het gebied van LGBTQ dan kan je dat vragen. Bijvoorbeeld je voelt je niet prettig in je eigen lichaam en je had liever een ander geslacht willen zijn, je durft je ouders niet te vertellen dat je homo of lesbisch bent of nog aan het oriënteren bent in deze community en je hebt vragen er over. Bij Gaby Capul kun je alles kwijt! Gaby zal betrouwbar en zorgvuldig met jullie verhalen omgaan. Zo is alles anoniem en hoef je je totaal niet te schamen! Zo komt jou naam ook niet in de edities te staan. Stuur een Uil naar Gaby Capul met je vraag of probleem en het team van Gaby Capul zullen het voor je uitwerken in de allereerste LGBT: Vraag het Gaby editie. In het nieuwe WoP jaar zal de eerste editie online komen.

d469cd7b51e32a0f87db8d72c9e2ba59.png

Design mede mogelijk gemaakt door: Daisy Luddington, Catherine Alaric en de LGBT club.
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Catherine Alaric

Catherine Alaric yeey, i love gabi ik hoop dat er veel vragen binnen gaan stromen!

Esmee Ana

Esmee Ana Super goed idee girls! <3

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Geweldig idee!

Tinka Malfoy

Tinka Malfoy Zo'n beetje het beste idee van het jaar!

Daphne Tiger

Daphne Tiger Top idee ♡♡

Chloë Reyes

Chloë Reyes Heel erg leuk!

Sarah McCay

Sarah McCay Super leuk!

Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Leuk idee!!

Mila Montage

Mila Montage WOOHOO!!!! Vraag het Gaby (Blijft een goed idee)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte