Behind the mask of ...Nova Harrison
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week heeft Evangelien een primeur! Net in de week van de 100ste Kibbelaar mocht zij niemand minder dan de huidige Kibbelaar Queen Nova interviewen!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

 

X-sltgiFjcVXGWupeMtK1nj4sbD8smf5CkBWVhdRN_qFG2zjNQCOZhqTnSfucmdqPvgmp0JYyAcNd34uQ96i3c3yIT4viQQmLkamDJX2DmUTzo0h3MsgMdwq3j1OMRPBckAx26tcNaam: Nova Rae Harrison

Leeftijd: 25 jaar

Afdeling: Zwadderich

Baan: Hoofdredacteur van de Kibbelaar

Lievelingseten: Pizza

Lievelingsdrankje: Vuurwhiskey

Patronus: Vos

Nationaliteit: Canadees

 

 

 

Naam: Maddie xwBpPAufId40c7OmBBZcbemZW5la4jq0XiIaAuVONH_R107dFvs7rRJrNj1V_E5musUyXo3y16oz6tfinGKNa1h1aUS9jcfEv21AAE9jbgmqGI-w7TC0OonmYXuo3RvzLb4YY8dL

Leeftijd: 25 jaar

Afdeling: Zwadderich en een beetje Griffoendor

Baan: Ziektewet

Lievelingseten: Pizza

Lievelingsdrankje: Cola light, wijn en cocktails

Patronus: Cheeta

Nationaliteit: Nederlands

4963381.png

 

 

Toen ik Nova 'creëerde', had ik eigenlijk geen beeld in gedachten waar ik heen wilde. In topics kreeg ze dus al snel eigenschappen van mij. Ze was eigenwijs, impulsief, ambitieus en irritant. Ik vergrootte natuurlijk wel alles, om het topiccen leuker te houden, maar de basis leek erg op mij. Dat is nu nog steeds zo. Nova heeft inmiddels steeds meer Zwadderich trekjes, maar ook dit zijn trekjes die ik bij mezelf herken. Als Nova iets in gedachten heeft, wil ze het ook meteen.  Dat heb ik ook. We stellen allebei hoge doelen aan onszelf en doen er echt alles aan om deze doelen te behalen. Ook is Nova net als ik erg perfectionistisch. Ze wil alles perfect doen en als dat niet lukt, kan ze erg gefrustreerd raken, vooral op zichzelf.

 

Toen ik nog op school zat, wilde ik altijd hoge cijfers halen. Niet omdat ik leren leuk vond, integendeel, ik vond het gewoon leuk om de beste te zijn. Als ik een cijfer had waar ik niet tevreden mee was, kon ik erg boos worden op mezelf. Een andere mindere eigenschap die Nova en ik beide bezitten is opvliegendheid. We zijn allebei snel boos. Nova heeft dan de neiging om mensen te slaan. Dat heb ik gelukkig niet. Wel heb ik de neiging om dingen kapot te gooien. Sorry, oude mobieltjes.

 

Een andere overeenkomst tussen Nova en mij is dat we allebei nogal raar zijn. Nova moet natuurlijk ook wel raar zijn, want ze is hoofdredacteur van de Kibbelaar. Het is uiteraard handig als het brein erachter - ik dus - ook niet heel normaal is. Mijn artikelen lijken vaak automatisch uit me te rollen. Het is zelfs zo erg dat ik tegenwoordig moeite heb met het schrijven van normale dingen. Mijn brein gaat namelijk automatisch op 'Kibbelaar-stand.'

 

Dat brengt me meteen op nóg een overeenkomst. Sarcasme! Nova en ik zijn er allebei gek op. Heel handig voor de Kibbelaar en heel leuk in contact met mensen. Muwahaha.

 

4963384.png

 

 

In tegenstelling tot mij is Nova enorm arrogant. Ze vindt zichzelf het allerbeste wezen dat bestaat en dat wil ze aan iedereen laten weten. Haar vrije tijd brengt ze graag door voor de spiegel. Hoewel ik best ijdel ben, loop ik spiegels graag voorbij en kijk ik helemaal niet graag naar mezelf. Ik ben niet perse heel onzeker, maar ook absoluut niet zo arrogant als Nova is.

Een ander verschil is onze relatie. Nova heeft een relatie met Elijah Conway en hun relatie is op z'n zachtst gezegd nogal bijzonder. Ze vliegen elkaar regelmatig in de haren.

 

Zelf heb ik een relatie met Siërra Thayer. Ik heb haar ontmoet via WoP - thanks WoP. Gelukkig is onze relatie heel anders dan die van Novijah en hebben we eigenlijk nooit ruzie. Godzijdank hebben we ook geen gehaktballenrelatie, want dat is iets wat ik net als Nova haat. (ze zijn te kjoet mensen!)

 

Tot slot bezit Nova de sluwe kant van een Zwadderaar: ze is sluw en kan een enorme bitch zijn. Hoewel ik soms ook best bitchy kan zijn, is Nova veel en veel erger dan ik. Ze kan ronduit gemeen doen tegen mensen en dat zou ik zelf nooit doen.

4963386.png

Mijn naam is Maddie en ik ben 25 jaar. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als creatief therapeut. Na mijn studie ben ik naar Parijs gegaan om daar te wonen en werken in een gezin. Ik heb daar namelijk gewerkt als au pair. Dit was een droom die uitkwam. Helaas moest ik onverhoopt eerder naar huis en zit ik om dezelfde reden ook al een jaar lang thuis. Ik heb namelijk een chronische ziekte. Hoewel deze chronische ziekte mij enorm belemmert in een hele hoop dingen en ik hierdoor niet kan werken, heeft het me ook mooie dingen opgeleverd. Ik heb namelijk WoP ontdekt! En daarmee een hoop mooie vriendschappen opgebouwd en misschien nog wel het belangrijkste: op WoP heb ik mijn vriendin ontmoet! Dat is de reden dat ik dit jaar, hoe ellendig het soms ook was, zo weer over zou doen.

Inmiddels ben ik bezig met een behandeling, die mij hopelijk gaat genezen en tot die tijd - en sorry, ook daarna >:) - zullen jullie mij nog heel vaak zien op WoP. Als ik weer kan werken, wil ik het liefst werken in een ziekenhuis met chronisch zieke kinderen. Dit is altijd een van mijn dromen geweest. Toch ga ik hier steeds meer aan twijfelen. Sinds ik redacteur van de Kibbelaar ben, lijkt het me ook steeds leuker om iets met schrijven te doen. Dus wie weet zien jullie me ooit wel als hoofdredacteur van een real life Kibbelaar. Ik hoop in ieder geval dat ik jullie dan als mijn eerste fans kan beschouwen!

 

IE4td35mc2NxbgrAtYSu7ORunkU_vaVDHu0UkiYTpDZeLD3f_j-xAsnYCFYhCIbmVbCeKdDRtm8Oj60pVdwTyWleXIdLpgt7CYMRl88VAomgu0h8vDydsRSNCTI2XMHP6M0Odpew

 

 

Geweldige Nova! Heb je vragen, stel ze hier onder! Wil je ook in Behind the mask? Stuur een uil naar Evangelien Borghesius!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Zane Noble

Zane Noble Je lijkt me wel leuk irl xoxoxo

Clary Potter

Clary Potter Super leuk gedaan en om te lezen!

Tinka Malfoy

Tinka Malfoy Heel leuk om te lezen!

Michael Doublier

Michael Doublier ♡ < kan er niets anders van maken, toppertje

Chlo Edwards

Chlo Edwards Maddieeeeeee! Ja jij en Siërra zijn echt enorm cute samen (ook al heb ik jullie in het echt nog nooit gezien) Wat leuk dat je zo veel overeenkomsten hebt met Nova. Dan heb ik het gevoel dat ik ook een beetje ken ;)

Emmalie Malin

Emmalie Malin Echt heel leuk om dit te lezen :)

Esmee Williams

Esmee Williams Ontzettend gaaf dit! Zo interessant om te lezen achter de persoon achter Nova. *vindt Nova enigszins intimiderend*

RoosMarijn Onyx

RoosMarijn Onyx Leuk om te lezen! Ik ben hier nieuw (nog genoeg te doen met mijn verhaal) en kan zo mooi regelmatig rubrieken lezen voordat het eerste jaar echt begint.

Edward Preston

Edward Preston Heel erg leuk weer ♥

Shae Moon

Shae Moon Super leuk ;)

Lauren Marit

Lauren Marit Super leuk om te lezen, grappig dat jullie zoveel op elkaar lijken! ♥

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wauw erg leuk, favoriete kibbelaartje van mij! Ik wist niet dat je een relatie hebt met Siërra OOC, superleuk! Ik hou wel van dat sarcasme ^^

Irma Butterfly

Irma Butterfly Leuk om zo meer van je te weten, Maddie/Nova! Een real-life Kibbelaar? Mocht ie er ooit van komen, ga ik er lid van worden! En ‘normaal, zijn? Ik ben blij met mijn ‘niet normale’ trekjes. Zowel IC als OOC. Knuffel! ❤️

Nikita McCall

Nikita McCall Wow, wat een nieuw persoon zeg! Nooit verwacht dat jij hierachter zat. Wat een toeval! Wat een overeenkomsten ook trouwens, behalve dat sarcasme. Daar hou ik echt niet van! Ben heel blij dat andere mensen nu ook kunnen lezen wat ik allang wist. Dat er namelijk echt een heel lief, leuk, mooi persoon achter Nova zit. Leuk om te lezen tho alsnog! ♥

Bas Zwarts

Bas Zwarts Super leuk stukje

Marella Drain

Marella Drain Super leuk Nova!! Je lijkt mij echt een gezellig persoon OOC :D je bent ook een geweldige redacteur!!

Lavinia Wyndenkell

Lavinia Wyndenkell Wat een leuk en uitgebreid verhaal! Blijft leuk om de verschillen en overeenkomsten te zien ^-^

Sniperwolf Lycan

Sniperwolf Lycan mooi stukje en sterkte met alles wat komen gaat :D. en mooi dat WOP zoveel moois brengt :D.

Jason Prior

Jason Prior Super leuk :)

Lily Lupin

Lily Lupin Wat ontzettend leuk om te lezen Nova!

Siërra Thayer

Siërra Thayer Novaaaaaaaaaaa ♥♥♥

April Jaymes

April Jaymes Super leuk Nova! Fantastisch geschreven en leuk om je wat beter te leren kennen! En als er een real life kibbelaar uit zo komen zou ik die met plezier lezen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte