De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 5, Jaargang 5

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 5
Door: Nikita Hunter, Shane Tyson en Blondy McCall
Ingenieuze inleiding
met Nikita Hunter
Julian Roffel.gif
Lieve lezers of niet lezers van deze geweldige, fabuleuze, prachtige krant. Welkom bij een gloed nieuwe Kwebbelende Klassenoudste!

Deze week ben ik weer gestrikt om de intro van dit blad te schrijven en natuurlijk doe ik dat met veel plezier. Niet met zoveel plezier als wanneer Matthijs met mij mee zou schrijven jullie vonden dat ook erg leuk heb ik gehoord maar Matthijs was druk met andere dingen. Dus ben ik hier in mijn eentje, helemaal voor jullie alleen.

We zullen maar eens beginnen met wat kletspraat, want blijkbaar hoort dat zo. De examenweek is altijd een week die door de meeste onder ons wordt bevreesd of zelfs gehaat. Want waarom beginnen we ieder jaar weer te laat met leren? Zelfs met onze planners die ons vertellen wat we moeten doen, lukt het ons niet om enthousiast te worden over deze week. Zelfs onder de professoren is dat zo, heb ik me laten vertellen. Blijkbaar houden zij er ook niet van. Waarom ze ons dan nog steeds die moeilijke examens laten maken en ons bergen huiswerk opgeven door het jaar heen, snap ik ook niet helemaal.

Maar goed, de examens zijn het leukste als ze over zijn natuurlijk. Want dat betekent maar één ding en dat is: zomervakantie! Of je nu op één of andere dure vakantie gaat of gewoon lekker thuis blijft. Het is tijd om even niets te doen, om bij te komen van het heftige schooljaar. Je vrienden weer eens te zien en je schooluniform een paar maanden niet te dragen.
Natuurlijk zijn het niet alleen maar leuke dingen, want je mag natuurlijk ook je magie niet buiten school gebruiken, maar goed dat wisten we allemaal al. Gelukkig zijn jullie net zo snel weer terug op Zweinstein en begint alles weer vanaf voor af aan.

Maar, het is nog niet zo ver. We gaan jullie niet laten gaan zonder deze editie te lezen want god, wat hebben we weer een hoop leukigheid in de aanbieding. Allereerst krijgen we de Ijzersterke Ijsbreker geschreven door niemand minder dan ons geliefde Stinkdier Shane! Welke klassenoudste zal hij gaan interviewen en wat zullen we van weten gaan komen. Kom er snel achter!

Daarna krijgen we de Talentvolle Topics die door niemand minder dan onze Beer Blondy is geschreven. Welk topic heeft ze uitgekozen? Misschien wel eentje van jou! Lees het en kom erachter. Ik weet zeker dat het het lezen waard zal zijn. Op deze positieve voet laat ik jullie achter met al het mooie wat dit blad nog meer te bieden heeft.

Lees, geniet, geef het door aan je vrienden ofzo.

Veel liefs,
Niki
IJverige IJsbreker
met Shane Tyson
Lola Temple.Gif

 

Hey Hallo! Shane is hier, wel tegen zijn wil in, maar niet dat iemand dat wat uitmaakt met weer een super leuk interview! En dan zie ik jullie wenkies alweer omhoog gaan van,- 'Shane, vertel op! Wie is het?' Nou zal ik het dan maar verklappen? Het is niet dat jullie kunnen reageren ofzo.. Het is een vreemde vogel jongedame uit Ravenklauw, die ons team alweer 8 maanden irriteert versterkt met haar blije koppie.

Ze is actief in haar afdeling en speelt onder andere al een lange tijd Zwerkbal. Haar enthousiasme en drukke karakter kan je niet missen als je haar een keer tegenkomt. Mits ze niet met haar billen in de Badkamer van de Klassenoudsten ligt..
We hebben het dan natuurlijk over niemand minder dan Liza Skye, zij is onze klassenoudste in deze column.

 

Liza, wat ontzettend balen leuk dat ik je mag interviewen! Je bent nu al een lange tijd Klassenoudste, hoe hou jij je baantje leuk?
Liza: ''Door leerlingen veel te streng te straffen. Wacht wat zei ik? Nee dat is natuurlijk niet waar, ik houd het vooral leuk omdat ik zoveel leuke en aardige collega's heb. Samen is het altijd heel gezellig, en samen kunnen we ook altijd heel veel klagen over jou, want daar is heel veel over te klagen. En verder is het ook heel leuk om allemaal privileges te hebben, zoals de badkamer en het laat opblijven. Al zorgt dat laatste soms voor wat achterstand met huiswerk....''

ezgif-2-d411816716.gif

*Verslikt zich in zijn koffie* Leuke collega's? Hoeveel galjoenen krijg je van die draken, dat je dat nu zegt? Juist, ik weet niet of wij het over dezelfde personen hebben maar oke. Maar, als je mocht kiezen welke locatie je het liefst zou lopen.. Welke zou dat dan zijn?
Liza: ''Dit zeg ik gewoon helemaal vrijwillig! Dat jij ons nou altijd om wilt kopen betekent niet dat wij dat ook doen.... Mij lijkt de ziekenzaal wel leuk, allemaal zieke mensen terwijl je zelf niet ziek bent. Nee grapje, ik vind eigenlijk alle locaties wel leuk. Maar als ik er dan toch 1 zou moeten kiezen zou ik denk ik voor de badkamer van de Klassenoudsten gaan, want daar is bijna nooit iemand en het is een leuke manier om je ronde af te sluiten.''

ezgif-2-d411816716.gif

Komt omdat jullie nooit tevreden zijn! Ondanks dat het rustig is kan je niet gaan chillen daar. Je moet werken jongedame! *Strijkt vermoeid door zijn gezicht* Laten we maar rap doorgaan, dan zijn we zo klaar.. Heb je weleens iets meegemaakt wat je minder leuk vond?
Liza: ''Ik werk ook! Vanuit het bad controleer ik de hele badkamer! Maar iets wat ik minder leuk vond? Ik vind het soms wel moeilijk om mensen die je best goed kent, vrienden heet dat geloof ik, aan te spreken en punten af te nemen. Je weet dat ze iets niet goed hebben gedaan, maar toch is het dan moeilijker. Maar eigenlijk vind ik de rest wel allemaal leuk!''
 
ezgif-2-d411816716.gif
Heb jij vrienden? Al kan ik dat wel begrijpen inderdaad! Maar zelf ben je waarschijnlijk ook niet de liefste geweest.. Heb je zelf weleens de regels overtreden?
Liza: "'Weleens'? Ehm, ik weet niet of het verstandig is om deze vraag te beantwoorden. Maar in mijn pre-KO tijd, mijn tijd als journalist dus, was ik nogal van het regels overtreden. Ik heb in verschillende kantoren ingebroken en met dingen gegooid, ik heb emmers water boven deuren gehangen, stinkgas ofzoiets vrijgelaten in gangen. Ik was echt verschrikkelijk. Het was altijd heel gezellig om te doen! Soms wil ik wel eens dat ik het nu nog kon doen…''

ezgif-2-d411816716.gif

Als je terug wilt, weet ik wel een manier.. Als ik dit zo hoor dan is het maar goed dat je aardig opgedroogd bent mevrouwtje! Ben je zelf weleens in een situatie gekomen waar je zelf niet aan uit kwam?
Liza: "Een jaar geleden ofzo besloot een leerling (-kuch- Hayden -kuch-) een andere leerling in de fik te steken, dat was wel een moment waarbij ik even niet meer wist wat ik moest doen. Maar gelukkig kwam Nikita mij snel te hulp, dus daar was ik wel heel blij mee.

Het lijkt me ook niet echt een normale situatie inderdaad. Is er dan ook een plek op Zweinstein waar je weleens naar toe gaat als je alleen wilt zijn? Of een plek waar je graag komt?
Liza: "De badkamer van de Klassenoudsten, maar op de een of andere rare manier zijn daar rare verhalen over ontstaan. Maar de badkamer is meestal gewoon heel erg rustig, en je kunt er goed nadenken. En de mensen die er komen ken ik eigenlijk allemaal wel goed, dus dan is dat niet erg. Verder vind ik ook de leerlingenkamer van Ravenklauw een hele fijne plek, omdat er bepaalde mensen komen die ik graag zie.''

ezgif-2-d411816716.gif

Wie dan? Heeft het te maken met Yasuo? Bedankt in ieder geval voor je tijd Liza, je bent een toppertje!
Lisa: "Weet ik! "
 
Liza, er zijn een aantal mensen die jou geloof het of niet iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgLisa Kappert: Hey Liza, ik ken je irl nu al bijna 4 jaar en je bent in die tijd een super goede vriendin van mij geworden. We kunnen altijd (bijna) alles aan elkaar kwijt en we hebben vaak van die enge momenten waarop we dingen tegelijk zeggen zonder het af te spreken. jij bent eng, ik niet. Ook op WoP ben je mijn beste vriendin en we hebben het altijd heel leuk samen. Ondanks dat onze topics altijd dood lopen, is het altijd super gezellig met jou in de chat en gewoon overal! Lieve Liza, ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten, ly
xxx Koetje

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgRebecca Potter: Of ik iets over Liza wil zeggen. Tja, wat moet ik er eigenlijk over zeggen? Nee grapje, waar moet ik beginnen? misschien hierzoot? Of toch daarzoot Liza? Liza, je bent echt een enorm lieve maar af en toe misschien moet ik toch hierzoot beginnen… vind ik je echt geniaal en ik ga je gewoon heel stiekem weer terug stelen voor de Ochtendprofeet. jammer Shane sorry Ook je interviews in de AA vind ik altijd erg leuk om te lezen en de manier waarop je interviewt is echt op z'n Liza's en ja.. maar nu ga ik wel daarzoot naar toe hoor Liza, je bent echt een lief, aardig, gek, paarsig, druk, grappig en fantastisch persoon en wat je voor deze site hierzoot doet is echt geweldig! Ik ben dan ook super blij dat ik jou zowel IC (denk ik..) als IRL ken! -xxx-

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgJulian Roffel: Al kan Liza soms nog wat te incapabel zijn voor woorden, vooral als ze samen is met Lisa, kan het toch wel leuk zijn om met haar samen te werken. Ze verricht haar werk goed en ze hoort ook wel bij het team. Soms maakt ze ook nog wel eens wat minder snuggere opmerkingen en kan ze zo koppig zijn als wat, maar toch waardeer ik haar aanwezigheid wel.

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgDaisy Luddington: Lieve Liza,
Toen ik hoorde dat jij Klassenoudste zou worden, werd ik toch wel een beetje bang knopjesdilemma enzo. Maar ik moet eerlijk toegeven, je doet het beter dan verwacht! Eigenlijk gewoon best wel heel goed, maar ik kan je ego niet té veel strelen he. Maar al met al ben ik eigenlijk wel heel trots op je. Ik hoop dat je nog heel lang onze geweldige klassenoudste van Ravenklauw mag blijven, want het paarse kleurtje staat je toch best heel erg goed. Ik ben trots op jou, dochterding!
Liefs, Daisy ♥

.

355909-zendaya-zendaya-coleman-20.pngYasuo Hasakys: Hey Liza, er is aan mij gevraagd of ik een berichtje voor je wilde schrijven. Ofc wil ik dat, iemand moet je toch vertellen dat je cool bent. Wie gaat dat anders doen? (Waarschijnlijk Lisa ofzo maar shh) Dus, here goes nothing. Liza, jij bent het type mens dat leeft voor geluk en dat straal je ook uit. Dit levert soms (drie keer) problemen op, maar zorgt meestal voor een positieve toevoeging op mijn dag. Een positief effect heb je sowieso vaak op mijn dag (zoals je weet) Ik ben erg blij dat ik je heb leren kennen en dat we met elkaar aan de praat zijn geraakt. (Ik heb geen flauw idee hoe iets als dit eigenlijk werkt, maar het punt is dus dat je een cool persoon bent en ik hoop dat je me niet uit het raam gooit). Ik hoop dat je me niet in de bezemkast opsluit vanwege dit falende bericht. Ik sluit dit denk ik maar af nu ik nog waardigheid bezit.
Doe Lisa de groeten! Pingu-- Yasuo
 
Talentvolle Topics
met Blondy McCall
Julian Roffel.gif
Lieve lezers van Zweinstein, wat leuk dat jullie weer even de tijd nemen om dit leuke blad te lezen! Zoals jullie weten is Talentvolle Topics een artikel wat niet altijd te vinden is in dit leuke blad, maar zeker de moeite waard om te lezen. Zoals jullie weten zijn, wij als klassenoudsten, dagelijks bezig met vele topics waar wij even langs huppelen en doorlezen. Van grappige gebeurtenissen, knallende ruzies, liefdevolle dates, ontroerende verhalen, studeren in de bibliotheek tot voedselgevechten in de Grote Zaal. Op Zweinstein is altijd wel iets te beleven.

De afgelopen weken stonden natuurlijk in het teken van studeren voor die beruchte examens. Misschien deed je dit jaar pas voor het eerst examen of misschien heb je moeten strijden voor je S.L.I.J.M.B.A.L- examens dit jaar. Niet de leukste bezigheid, maar wel heel belangrijk voor je toekomstige carrière. Daarom hou ik voor nu even op over die (vervelende) examens. Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal geslaagd zijn en voor degene die nog een paar moeten maken, veel succes nog even toegewenst!

Welke van de vele mooie topics die ik heb gekozen gaan jullie zo lezen. Ik heb voor deze editie een topic uitgekozen die mijn nieuwsgierigheid wekte en hiervan een kleine samenvatting gemaakt. Veel plezier met het lezen van deze samenvatting, en vond je hem nou net zo leuk als ik kun je hem natuurlijk ook helemaal gaan lezen!


Veel liefs, Blondy

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Aangemaakt door Ryan Riggs

Taal: XXXX Tijd: 10:00
Plaats: Grote hal daarna verschillende gangen Omgeving: Leerlingen lopen dik ingepakt te genieten van hun weekend Het weer: Het sneeuwt en vriest buiten

 

Het begint in alle vroegte op een zaterdagochtend met saaie boeken en uilen. Onze lieve Ryan ging uit haar comfort zone, deed wat Nikita ook altijd deed, en las verveeld door verschillende boeken heen. Op den duur ging dit haar toch duizelen en vond per toeval het woord neregeb. Natuurlijk kwam er nieuwsgierigheid bij kijken en bleek het om een geheimzinnige spiegel te gaan. Daar ging natuurlijk een uil richting Nikita die al vroeg wakker was. Ryan wilde natuurlijk graag deze geheimzinnige spiegel met haar bespreken. Deze bijzondere spiegel was namelijk tijdens de slag van Zweinstein voor het laatst gezien.

Nikita had vermoedens, toen ze de uil had ontvangen met de boodschap, dat het om Ryan’s huiswerk ging. Koffie was daarbij de eerste gedachte die bij haar op kwam toen ze na een lange tijd haar lieve vriendinnetje weer zag. Wat Ryan dan nog niet gemaakt had en waarvan het dan de bedoeling was dat ze het ''samen'' zouden gaan maken maar dat uiteindelijk Nikita alles zou maken. Al snel werd het duidelijk dat het dit keer eens niet om huiswerk ging. Beter gezegd er was is belangrijkers dan huiswerk Dit wekte toch wel wat nieuwsgierigheid op.

Maar goed, geen huiswerk dus. Ryan legde Nikita het verhaal uit over de spiegel en zijn bijzondere krachten. Volgens het boek was ze gelezen had, liet het je grootste droom zien en was zoiets dus in het kasteel te vinden. Voor Nikita leek het op het eerste gezicht allemaal een sprookje.
 

Daarna ging het als snel over naar koffie en plannen maken. De derde verdieping, een luik, spreuken een vage steen, Harry Snotterbel en ‘’de hond’’ kwamen kort ter sprake op deze vroege ochtend. De gesprekken tussen Nikita en Ryan voerde zich voort op deze vroege zaterdagochtend.

We hoppen even van het ene onderwerp naar het andere want, wat Ryan niet voorbij was gegaan, was dat Nikita er opgedoft uitzag vandaag en het net leek of ze iemand wilde versieren.Ze was daarnaast erg vrolijk en had zelfs parfum op. Er werden van beide kanten verschillende grapjes gemaakt, maar als snel kwam de aap uit de mouw. Nikita had een oogje op iemand. Spannend!Maar wie o wie? Dit ga ik nog niet verklappen aan jullie nieuwsgierige lezers! Mocht je het willen weten, dan is het zeker de moeite waard om het topic in zijn geheel te lezen. Ik wens jullie daar allen veel leesplezier bij!

Waarom heb ik voor dit topic gekozen? Waarom heb ik voor dit topic gekozen? Ik heb voor dit topic gekozen omdat het een topic is waar mijn nieuwsgierigheid door werd geprikkeld. Een spiegel vinden die al sinds de Slag om Zweinstein niet is gezien? Dan ben ik wel erg benieuwd naar of het ze lukt om deze spiegel te vinden of het bij een gespreksonderwerp laten. Vooral hoe het gesprek uiteindelijk omslaat van een mysterieuze spiegel naar een mysterieuze crush op een jongen. Daarnaast zitten er leuke stukjes humor in het topic verwerkt.

Ik wil Ryan en Nikita bedanken voor hun aandeel in dit topic en wens hun, en alle andere spelers nog heel veel plezier met andere topics die gaan volgen in de toekomst!

 

https://worldofpotter.nl/topic/view/335c2836-bfd1-421c-92ca-1f923c96a8e5-spiegeltje-spiegeltje-aan-de-wand

Beste Ryan, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheidje. Wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink leuke editie weer ;) liza is zoals ik haar ken in chat enzo :p go team KO!

Namine Gale

Namine Gale Toppers xx

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Leuke editie weer! Liza, je bent een topper! *insert hearts*

Lydia Wetsteen

Lydia Wetsteen Goed editie KLASSENOUDSTEN! Leuk geschreven en wat leuk doen jullie het.

Lilly Roselier

Lilly Roselier Geweldige editie!! Fantastisch gedaan ❤️❤️

Amora Tyson

Amora Tyson Leuke editie weer jongens ♡♡♡

Lauren Marit

Lauren Marit Wat een leuke editie weer!

Ryan Riggs

Ryan Riggs Ahhh!!! Wat lief! En super leuk!!! Ik ben ook wel erg benieuwd of we die spiegel gaan vinden en wat het ons zal laten zien :O !! Dat word toch echt doorschrijven haha! Of een nieuwe poging volgend jaar :P Hele leuke editie!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte