De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 20

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Hmm of Regan een goede KO zou zijn? Ik vrees dat het nog te bezien valt maar je weet maar nooit. Al lijk Goas wel een heel goed punt bij de bibaboerderij. En wauw, ik voel me vereerd! Die date? Voor degene die het willen weten mogen ze het mooi zelf gaan lezen! Iemand op zijn kop geven kan nog altijd. Wat leuk om ook Armena te leren kennen, nog heel erg veel succes met je baantje! Verder heb ik een topic in de zomervakantie nog niet zo vaak gehad dus wie weet? Wat een cute gifje ook!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Hahaha, mijn dag als klassenoudste is hilarisch zo. Ook wel een beetje typisch Griffoendor zo stiekem, oke meer zeg ik niet maar toch stiekem wel. Over en uit. En tof Rosalynn! Welkom Armena! Succes met je nieuwe baantje en vooral veel plezier in het mooie paarse team! Maar sorry, jullie blad is echt geweldig en deze editie ook weer, super leuk geschreven allemaal maar het kan helaas niet op tegen het schattigste GIFje ooit. Ik heb geen idee wat voor creaties dat eh, ding is uberhaupt, maar het gewaggel met die pootjes is gewoon het beste wat ik vandaag gezien heb.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte