Behind the mask 2.0: Stacy Naticia Anderson
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Alle slangen verzamelen! Hier is Stacy!

- Van : Evangelien Borghesius

 Stacy Naticia Anderson
IN CHARACTER FEITJES

Nickname: Stace
Verjaardag: 2 mei
Baan: geen
Patronus: Vos!
Boeman: Een hele oude Stacy. Oud is stom
Favoriete vak op WoP NL: Vliegles
Favoriete chocokikker plaatje: Sneepiee!
Meest gekke droom: Dat Stacy op de rug van haar moeder vloog. Haar moeder had de houding van Mega Mindy

 

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Benny, Ben, 
Verjaardag: 17 januari
Baan: Geen ;)
Patronus: Aap Duhh!
Boeman: Dat de hele wereld natief denk. Stel je voor...
Favoriete vak op WoP NL: Vliegles en S&B en… Eigenlijk alles wel!
Favoriete chocokikker plaatje: Harry Potter of course
Meest gekke droom: Een Zwerkbalwedstrijd met m’n klas. Op rolschaatsen ipv bezems!

IN HET ECHT = IN CHARACTER

Nou, Stacy is dol op magie met alles erop en eraan. Ik ook, Magic for life! Ook is Stacy heel spontaan en sociaal. En ik stap op iedereen af waarmee ik wil praten. Mijn personage is zo iemand die graag voor altijd kind blijft. Dat ben ik ook! Ze is ook lang voor haar leeftijd, net als ik.


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT


 Ik zie bijna alles positief, terwijl Stacy soms een beetje negatief kan zijn. Stacy is ook een echte slang, maar ben ik waarschijnlijk een Griffoenpuf. Huffelpuf past bij m’n vrolijkheid en Griffoendor bij m’n moed! Stacy kan je echt niet wakker maken, maar ik kan zo 100 redenen opnoemen waardoor je mij wakker kan maken. Naast dat is Stacy het jongste kind van haar familie, terwijl ik de oudste ben. 

 

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Vanessa HudgensEN TOT SLOT:

 

  • Ik haat het als iemand mij niet gelooft als ik de waarheid spreek
  • Vroeger zat ik waarschijnlijk in Griffoendor, toen Zwadderich, daarna Ravenklauw,dan Huffelpuf en dat is veranderd naar Griffoenpuf
  • Als ik een leuk nummer hoor, ga ik meteen helemaal los op de muziek
  • Ik ben echt een stuiterbal 
  • Nee, echt...Ik ben echt een stuiterbal ;) 
  • Als is boos ben, ben ik ook echt boos!

 

Wil jij ook meedoen met Behind the mask 2.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog!
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Tessa Tingles

Tessa Tingles Oeh, interessant! Leuk zo over je te lezen, Stacy!

Mila Montage

Mila Montage Oee nice to meet ya Stacy

Aidan Crane

Aidan Crane Wat leuk zo kennis met je te maken Stacy! Ik ben benieuwd naar het volgende knappe smoetje!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Ontzettend leuke rubriek, heel mooi gedaan. Ben benieuwd welke mooie snoetjes we nog meer te zien krijgen. :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte