De Verboden Sectie
Editie 1 - Jaargang 4 - Stuur je Huiswerk in!

- Van : Damien Melis

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Super leuk om te lezen!!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk gedaan mijn lieve oude biebmiepen! Ik ga zeker eens een kijkje nemen naar alle geschreven boeken waar met bloed, zweet en tranen aan gewerkt is! En wat een leuk idee voor al die mooie huiswerkstukken! Dat kost zeker veel tijd zo'n code in elkaar zetten :)

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Ah super leuke editie weer! Erg leuk gedaan weer biebteam! Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe boeken en ik hoop dat jullie heel veel leuke reacties binnenkrijgen! Ik ben enoorrrrm benieuwd! Succes met het insturen van jullie huiswerk allemaal!!! :D <3

Ailynn King

Ailynn King Aaahh wat een super leuke editie! En wat een geweldige nieuwe boeken zijn er in de maak :O Ik ga zeker binnenkort weer eens een kijkje nemen :D

Flair Lafler

Flair Lafler Super leuk gedaan! Als ik nog wat leuk huiswerk heb zal ik het zeker op sturen! :)

Stan Riggs

Stan Riggs Super leuk gedaan biebjes!! Altijd weer leuk om allemaal te lezen

Harper Porter

Harper Porter Oh wat gaaf! Dat boek over bloedlijnen moet ik nog even gaan lezen! Maar ik heb ook veel zin in het boek over de van Detta familie! Ook moet ik misschien dat oude Huiswerk eens op gaan sturen, misschien dat het wel eens gekozen gaat worden!

Willian Vooijs

Willian Vooijs leuke editie weer en ik kan jullie aanraden de boeken in de bieb te gaan lezen :D

Melody Everbleed

Melody Everbleed Heel leuk! Kan niet wachten op de boeken die nog zullen verschijnen!

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Oh! Wat een leuk idee! En wat een leuke nieuwe boeken staan er in de bieb!!! Ik kom zeker weer eens spieken als ik tijd heb!

Alicia August

Alicia August Superrrrleuke editie!! En zal zeker wat huiswerk opsturen :P En ben ook wel benieuwd naar de boeken die er komen gaan :D <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte