De Verboden Sectie
Editie 1 - Jaargang 4 - Stuur je Huiswerk in!

- Van : Damien Melis

iy6hUYk.png
Editie 1, Jaargang 4
20 juni 2018
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Orangelotje
original gif
Welkom lieve lezertjes!

Trots mogen we weer onze mooie pareltjes aan jullie showen. Allemaal in de nieuwe editie van de Verboden Sectie. Ik, Orangelotje Sara, mag jullie even in vogelvlucht meenemen naar waar onze Biebmiepjes druk mee bezig zijn.

In het onderdeel Prachtige Previews geeft onze eigen Delphirijntje Delphine een overzicht van waar iedereen mee bezig is. Ik kan alvast verklappen dat er flink gewerkt wordt aan verschillende onderwerpen.

De Biebpareltjes hebben zeker niet stilgezeten! Hier kun je meer over lezen door het stukje Handige Historie te lezen. Rockabiebmiep Jade en Lunaclipse Luna hebben de nieuwe prachtige boeken voor jullie uitgelicht staan. Vergeet niet meteen een kijkje te nemen!

Als laatste, maar niet de minste hebben onze BiebDiva Olivia en Papa Bieb Damien hun handen ineen geslagen en een geweldig stukje over het huiswerkboek!

Geniet van deze super leuke editie! XOXO

P.S. Veel leesplezier! ♥
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met Delphirijntje
giphy.gif
Hallo en welkom weer bij een nieuwe Prachtige Previews! Dit keer heb ik, Delphirijntje Delphine, de eer om ze te mogen schrijven voor jullie. Ik zal jullie dan ook vertellen waar mijn lieve biebmiepjes allemaal mee bezig zijn momenteel!

Laten we beginnen bij een nieuwe aanwinst in het geweldige Biebteam, namelijk Lunaclipse Luna! Zij is razend druk met een boek over Draken. Alles over alle soorten draken maar ook hoe je ze moet verzorgen! Reuze handig als je later iets met draken wil gaan doen natuurlijk!

Ook BiebDiva Olivia is goed bezig! Ze heeft eerder al een boek uitgebracht namelijk "De Magische Middeltjes". Nu wordt deze een klein beetje aangepast, maar dat is niet alles hoor! Olivia is namelijk druk bezig met het 2de deel van dit boek vol nieuwe brouwseltjes en toverdranken! Kunnen we weer volop met onze neus boven de ketel gaan hangen of misschien ook niet.

Dan hebben we natuurlijk ook nog Orangelotje Sara! Er is van haar weer een schitterend en gloednieuw boek in de Bibliotheek beland! Maar onze Orangelotje zit echter niet stil want ondertussen is ze al weer druk bezig met een boek over de van Detta familie! Voor je het weet staat die ook al weer in de bieb.

Daarnaast hebben we Papa Bieb Damien! Onze Damien heeft bijna zijn boek al weer af nadat hij er heel lang en hard aan gewerkt heeft. Alles over de familie Wemel. Dus wil je nu alles weten over Molly of misschien wel Arthur dan kun je dat straks uitgebreid lezen in dit prachtige boek! Nog even wachten dus want hij is bijna klaar!

Ook Rockabiebmiep Jade is heerlijk bezig aan haar nieuwe boek. Namelijk een boek over de Sluipers! Het klinkt al niet alleen mysterieus en spannend, maar dat wordt het natuurlijk ook! Hier komt namelijk alle informatie in te staan over Maanling, Wormstaart, Gaffel, Sluipvoet én de Sluipwegwijzer zelf! Ik kan haast niet wachten tot dit boek in de bieb verschijnt.

Natuurlijk kan ik, Delphirijntje Delphine, of nouja mezelf niet vergeten! Zij is ook één van de 2 nieuwste aanwinsten in het biebteam en heeft haar eerste boek al gepubliceerd! Ook Delphine zit niet stil want ook zij heeft al weer een nieuw onderwerp gekozen en is druk bezig met een boek. Dit maal een biografie van Minerva Anderling! Nog even geduld en dan kun je alles over haar lezen.

Dat was het weer voor Prachtige Previews! Genoeg leuke dingen om naar uit te kijken dus! Laten we dan nu snel naar Jade en Luna gaan met Handige Historie!
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met Rockabiebmiep & Lunaclipse
tumblr_n988g2ySdo1tezxgvo1_500.giftumblr_n988g2ySdo1tezxgvo1_500.gif
Wij zijn Lunaclipse Luna en Rockabiebmiep Jade en wij zullen jullie op de hoogte brengen over alle geweldige nieuwe boeken die in de bieb zijn gekomen de afgelopen periode!

Sara is een bezig biepmiepje geweest de afgelopen tijd. Ze heeft niet één, maar twee boeken geschreven! Zo heeft ze het boek MAGISCHE BEROEPEN geschreven. In dit boek heeft ons Orangelotje de verschillende beroepen op geheel alfabetische volgorde uitgewerkt. Super handig voor onze zevendejaars die nog geen idee hebben wat ze willen doen met hun leven na Zweinstein, of natuurlijk als je gewoon wat meer wilt weten over de verschillende beroepen.

Naast haar boek over magische beroepen, heeft ze ook een super boek geschreven over BLOEDLIJNEN. Zeker de moeite waard! Ze heeft haar onderzoek goed gedaan en complete stambomen uitgezet! Knap werk van Orangelotje! Dus, wil je wat meer over je eigen stamboom weten? Wie weet vind je verre familie terug in het boek! Wie weet ben je wel familie van een beroemde tovernaar!

Delphirijntje Delphine heeft sinds ze zich heeft aangesloten bij het biebteam absoluut niet stil gezeten! Zo heeft ze het fantastische boek 'HOE OVERLEEF IK ZWEINSTEIN?' geschreven. Van alle benodigdheden en lessen tot de baantjes die er zijn op World Of Potter, of je nou een nieuwkomer bent op World Of Potter of hier al tijden rondloopt.. het blijft een aanrader om te lezen!

Ook de afdeling over geschiedenis is weer een groot stuk uitgebreid de afgelopen tijd! Herrieschopper Willian heeft een boek geschreven over DE TWEEDE TOVENAARSOORLOG. Mega handig voor een verslag of als je gewoon vreselijk geïnteresseerd bent in de prachtige geschiedenis van onze tovenaarswereld!

P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Het Heerlijke Huiswerkboek
Alles wat je moet weten over het nieuwe huiswerkboek door BiebDiva & Papa Bieb
giphy.gifURL

Toverdrie knoetjes! Is dat huiswerkboek er nou nog niet, zul je vast denken. Helaas kunnen wij hier als antwoord alleen maar "nee" op geven.. Nee, het huiswerkboek is er inderdaad nog niet en wij, BiebDiva Olivia en Papa Bieb Damien, zullen je uitleggen waarom!

Ten eerste willen we als allereerst iedereen bedanken die zijn of haar huiswerk al heeft ingestuurd via de uil naar Damien Melis! Wat een geweldige stukken zaten er bij, dat kunnen we je wel alvast vertellen! ;)

Maar als er al huiswerkstukken zijn binnen gekomen, waarom is het boek er dan nog niet? Tsjaaaaaaa, dat komt vooral, omdat het een enorme klus is om de perfecte code voor dit fantastische boek te maken. En hoe graag Papa Bieb het ook zou willen, kan hij niet zelf een code maken. Daar heeft hij dus nog wat hulp bij nodig, en die krijgt hij ook! Thanks Thomas en Daisy jullie zijn geweldig! ♥
Nu zijn we allemaal naast WoP natuurlijk ook erg druk met ons IRL leven, dus hopelijk kunnen jullie het begrijpen dat het soms moeilijk is om tijd te maken voor zo'n enorme code die vanuit het niets opgebouwt moet worden.

MAAR!!! We kunnen jullie wel vertellen, dat we al een heeeeel eind zijn! En daarom willen we graag nog een OPROEP doen om al jullie fantastische huiswerk via de uil naar Damien Melis te sturen! Dan kunnen we namelijk alvast beginnen met het boek mooi opvullen voordat deze online komt. Staat een stuk leuker zo'n vol boek toch? ;)

Dus lijkt het jou leuk om jouw eigen gemaakte huiswerk terug te vinden in het huiswerkboek? Waar wacht je dan nog op? Stuur je huiswerk door naar Damien Melis en als het boek online komt, zul je jouw eigen huiswerk samen met dat van anderen kunnen bewonderen! ♥
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Super leuk om te lezen!!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk gedaan mijn lieve oude biebmiepen! Ik ga zeker eens een kijkje nemen naar alle geschreven boeken waar met bloed, zweet en tranen aan gewerkt is! En wat een leuk idee voor al die mooie huiswerkstukken! Dat kost zeker veel tijd zo'n code in elkaar zetten :)

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Ah super leuke editie weer! Erg leuk gedaan weer biebteam! Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe boeken en ik hoop dat jullie heel veel leuke reacties binnenkrijgen! Ik ben enoorrrrm benieuwd! Succes met het insturen van jullie huiswerk allemaal!!! :D <3

Ailynn King

Ailynn King Aaahh wat een super leuke editie! En wat een geweldige nieuwe boeken zijn er in de maak :O Ik ga zeker binnenkort weer eens een kijkje nemen :D

Flair Lafler

Flair Lafler Super leuk gedaan! Als ik nog wat leuk huiswerk heb zal ik het zeker op sturen! :)

Stan Riggs

Stan Riggs Super leuk gedaan biebjes!! Altijd weer leuk om allemaal te lezen

Harper Porter

Harper Porter Oh wat gaaf! Dat boek over bloedlijnen moet ik nog even gaan lezen! Maar ik heb ook veel zin in het boek over de van Detta familie! Ook moet ik misschien dat oude Huiswerk eens op gaan sturen, misschien dat het wel eens gekozen gaat worden!

Willian Vooijs

Willian Vooijs leuke editie weer en ik kan jullie aanraden de boeken in de bieb te gaan lezen :D

Melody Everbleed

Melody Everbleed Heel leuk! Kan niet wachten op de boeken die nog zullen verschijnen!

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Oh! Wat een leuk idee! En wat een leuke nieuwe boeken staan er in de bieb!!! Ik kom zeker weer eens spieken als ik tijd heb!

Alicia August

Alicia August Superrrrleuke editie!! En zal zeker wat huiswerk opsturen :P En ben ook wel benieuwd naar de boeken die er komen gaan :D <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte