World of Potter in cijfers - Jaargang 22

- Van : Nathaniel Ainsworth

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Katheryne Thornburgh

Katheryne Thornburgh Oh wat leuk om terug te lezen toch weer! Ik hou van die cijfers. Laten we dit jaar ook zo succesvol maken!

Juniper Blake

Juniper Blake Wow wat een toffe cijfers weer, leuke toevoegingen ook met de adds en het Gala-topic :D Op naar nog meer nieuwe records!

Riley Marks

Riley Marks Zo leuk dit overzicht! ❤️

Wende Aster

Wende Aster Ik vind dit altijd zo geweldig om het te zien. Al die cijfertjes! Zo prachtig en de aantallen zijn zo groot!

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Dit blijft zo tof! Al die mensen die we bereikt hebben ook. Hoe gaaf! En al die topics en dat huiswerk weer. Dit maakt me ieder jaar zo trots :D Laten we komend jaar deze cijfers proberen te verbreken!

Aidan Crane

Aidan Crane Geweldig om te zien die overzichten! Echt een ware toevoeging weer en wat een cijfers! Mega trots nog deel uit te mogen maken van deze site ♥

Clio Cunningham

Clio Cunningham Ooh dit is zo leuk om te zien weer! Prachtig overzicht en jeetje wat veel mensen gered uit dat kasteel! Ook maar liefst 30 mensen op ons gala gekomen, onwijs gaaf. Ook heeel blij met alle nieuwe leden, dat ze nog maar lang mogen blijven hangen :3 Geweldig werk team SoMe!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat een prachtige cijfers weer!

Eloise Inkwood

Eloise Inkwood Erg leuk om te lezen! knap werk!

Zonne Stark

Zonne Stark Oeeeh wat leukk!!

Ellen Aster

Ellen Aster Heeeeeel leuk!!!

Mael Monroe

Mael Monroe Ik vind deze overzichten altijd zo enorm tof he! Dank je wel SoMe team hiervoor!

Zale Callidus

Zale Callidus Wat leuk zo'n overzicht!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte