◊ De Kwebbelende Klassenoudsten ◊
De Kwebbelende Klassenoudsten is een blogartikel van de paarse Klassenoudsten die op Zweinstein rondhuppelen. Om hen wat beter te leren kennen en duidelijk te maken wat zij allemaal doen, zijn er verschillende rubrieken geschreven door de klassenoudsten zelf! Ook zijn er elke editie leuke prijzen te winnen! Lees vooral verder!

- Van : Natalie Tyson

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Wat een super leuk blad! En dat eh topic, géééén idee welke dat moet zijn!

Matthias Archer

Matthias Archer Wat een leuke code is dit! Wat leuk om iedereen zo ook een beetje beter te leren kennen! :)

Zale Callidus

Zale Callidus Oh oh, dat topic komt me wel heel erg bekend voor. Hij heet 'stinkende ontmoeting'...

Maria Khaos

Maria Khaos Wat leuk om dit te lezen! Leuke manier om de mensen te leren kennen die ik nog niet heb ontmoet! ik ben benieuwd wat de toekomst van dit blad ons gaat brengen!

Ianthe Koios

Ianthe Koios Wat leuk dat er weer een KK is, ik heb hem met veel plezier gelezen!

Antoinette Balard

Antoinette Balard Leuke editie, dat hebben jullie mooi gedaan!! Ik ben benieuwd naar al het andere dat de nieuwe KK ons gaat brengen in volgende edities!

Ellen Aster

Ellen Aster Geweldige code! Wat een leuke manier om de Klassenoudsten (opnieuw) te leren kennen! Haha Wyatt, zijn dat jouw favoriete locaties joh? Ik kan me inderdaad nog wel wat Ellen-Wyatt-avonturen herinneren op beide plekken... Heeee dit topic komt me helemaal niet bekend voor! Maar ik heb hem gevonden hoor, het is 'Stinkende ontmoeting'. Ik heb meteen maar even op 'Volg topic' gedrukt, hihi! De quiz ga ik zo ook even doen. 'Exposed' vind ik ook heel grappig hahaha, die Eleanor toch! Jeetje, Callie en Iain, het klinkt wel als veel drama :O Hele leuke KK!