S.H.I.T. blog editie #1
Toen de huiselfstaking nog voor een berg rommel, lege magen en gestressde afgestudeerden zorgde, was er een team dat het heft in eigen handen nam en de Stichting Huiself voor Inburgering en Tolerantie nieuw leven in blies! Fantastisch. Wij willen jullie laten weten wat onze vrijwilligers doen en hebben soms jullie hulp nodig! Deze eerste editie zet jou en jouw vrienden aan het werk! En je maakt kans op een elftastische prijs!

- Van : Evangelien Borghesius


f44de746ebe446dd1bb24921bef65f55.png
 
 
 

Het was rustig in het S.H.I.T. clublokaal

Het team met vrijwilligers zit namelijk vast met de ideeën en sommige ideeën zijn moeilijk in de uitvoering. James Skyfall zat rustig zijn favoriete boek te lezen, Kimmetje Potter zat uit verveling een baby uiltje te tekenen, Alice Caine zat wat dromerig voor zich uit te kijken. En Evangelien Borghesius onze financierder zat haar nagels te lakken met een potje uit de dreuzelwereld. De stank van verveling en de nagellak van Eva ging door het lokaal heen. Catherine Alaric zat met Daphne Tiger te kletsen over wat ze nu moesten doen "EVA DIE STANK!" Zeiden de leden in koor. Irma Butterfly zat een Occamy te tekenen en luisterde ondertussen naar het geklets van haar clubgenoten. Opeens hoorde ze een hoop geschreeuw, keek verschikt op en dacht: *Wat is dat?* Evangelien liet uit schrik haar nagellak potje op de grond vallen. Lesya Black viel van de stoel af uit schrik waar ze op zat, *Wat is dit geschreeuw nou weer?* dacht ze en ze sprong direct op en liep naar de deur toe en keek Catherine aan of ze de deur open mocht doen, Catherine knikte en Lesya deed de deur open.
2000px-Linecons_white-t-shirt.svg.png

"Wij willen kleren, wij willen kleren, wij willen kleren!" "Eah... jongens er staan 50 huis-elfen op de gang, met borden waarop een plaatje van een zelf getekende T-shirt op staat?" Zei Lesya met een verbaasde stem, en snel gooide ze de deur weer dicht.Alice was ondertussen uit haar droom geschrokken door de rumoer op de gang. Ze keek even op. De huis-elfen probeerden de club binnen te komen en bonkten op de deur. Iedereen keek Catherine aan, die vervolgens weer Evangelien aan keek. Niemand wist wat ze moesten doen. Layla Silver was druk bezig om de opdrachten te maken die ze van de professor tijdens de les had opgekregen. Ze was helemaal vergeten dat ze een club vergadering had. Totdat ze ineens geschreeuw hoorde, ze gooide haar spullen neer en rende naar de gangen net als alle andere leerlingen om te kijken wat er aan de hand was. De huis-elfen liepen schreeuwend door de gangen, dat ze kleren wilden. Sommige huis-elfen in Zweinstein liepen inderdaad al rond in kleren, maar deze huis-elfen liepen nog in hun eigen smerige lap. Het begon Layla weer te dagen van de vergadering en rende zo snel mogelijk naar het lokaal, alleen duurde het iets langer dan verwacht omdat ze zichzelf tussen de huis-elfen moest wurmen. Ze bonkte heel hard op de deur. "IK BEN HET LAYLA" Evangelien die weer een poging deed tot nagellaken schoot helemaal uit. Catherine rende snel naar de deur toe en trok Layla naar binnen. "Ik dacht al, waar blijf je nou?" Layla dacht na en keek naar de rest van de vrijwilligers "Sorry dat ik te laat ben maar, waarom gaan we geen kleren breien, of naaien voor de huis-elfen? Zo kunnen we wat terug doen voor alles wat ze voor ons doen en heel Zweinstein kan helpen!" zei ze. Alice keek naar Layla, en luisterde wat ze te zeggen had. En knikte instemmend. Catherine wees naar Kimmetje en naar Irma "Jullie kunnen goed tekenen toch? Maak de mooiste flyers in alle kleuren en roep de leerlingen op om kleren te naaien of te breien!" Ze wachtte tot de flyers klaar waren, de andere clubleden hielpen met kleuren. Daarna deelden ze samen de flyers uit. Elke leerling en leraar kregen een flyer. "HELP DE HUIS-ELFEN AAN KLEREN" Schreeuwde de vrijwillgers.

OCC: Hoe kunnen jullie helpen?

8by97jak.jpg

Het leukste topic wint een prijs! De maker van het topic krijgt een give-away geregeld door het Social Media Team, de rest van de deelnemers van het winnende topic krijgen een ingame prijsje. Stuur jouw topic link naar Daphne Tiger & Catherine Elena Alaric voor 30 juni. Succes allemaal!

d469cd7b51e32a0f87db8d72c9e2ba59.png

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuk idee SoMe! Ben benieuwd naar alle topics! Succes met breien, naaien en haken allemaal!!

Catherine Alaric

Catherine Alaric Nu al toffe reacties gaaf ! Ik hoop samen met Daphne leuke topics te mogen ontvangen!

Alice Caine

Alice Caine Ja super leuk. Kom iedereen laten we kleding maken voor de huis-elfen!

Melody Everbleed

Melody Everbleed Heel leuk! Haken is super leuk om te doen (ook IRL :D). I'm in! <3

Delphine Solair

Delphine Solair Hmm even denken hoor. Ik kan heel goed haken! Leuke gedaan deze blog! :D

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Op naar de prijzen

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker :D

Alicia August

Alicia August Superleuk stukje en maar werk aan de winkel dan! :D

Layla Silver

Layla Silver YESSS!!! Onze eerste editie staat er echt! Iedereen kom op en help ons aan kleren voor de huiselfen :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte