Een Flamingotastisch Welkom! Jaar 23 - editie 1

- Van : Gus Sawyer

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Dahlia Delarosa

Dahlia Delarosa Het zal wel aan mij liggen... Maar ik ben doodsbang van flamingo's... Heb je ze al eens goed bekeken? Alsof ze je zo de nek kunnen overbijten!

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Wat een super leuk nieuw blad! Wat ziet het er vrolijk uit ook. Ik word helemaal blij van die flamingo's en dat flamingo-kleurtje! Super leuk gedicht, en wat een liefde voor die geweldige Brooke. Die quiz, daarvoor moet ik even op onderzoek uit gaan. En wat die leugen betreft. Tsja, er staan indd 2 dezelfde, maar misschien is dat juist wel de instinker! Of juist niet...? Argh, het dilemma! Nog even over nadenken hoor. Leuk gedaan, flamingo's!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Wat een super leuk blad zeg, en wauw, al die rozeheid is flamingotastisch! ♥ Het gedicht rijmde heel erg leuk en de waarheden... hmm, klopt het dat er twee dezelfde opties in zitten? Of is dat stiekem juist een beetje de clue? Ik denk dat ik nog even ga afwachten wat de leerlingen voor antwoorden gaan geven! En Katheryne heeft een super gaaf stukje voor Brooke geschreven, gefeliciteerd Brooke! Bedankt voor dit toffe blad flamingokuikens en opperflamingo Gus.

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat een leuk nieuw blad met zo veel leuke informatie!

Ellen Aster

Ellen Aster Oh, leuk zeg, een blad! 2 waarheden en 1 leugen heeft wel 2 keer dezelfde stelling, haha :P Ik ga zeker eens op onderzoek naar Brooke, om de vragen te beantwoorden.

Brooke Woodcastle

Brooke Woodcastle Wauwie, wat is ie mooi geworden! Ik heb er erg van genoten en kan nu al niet wachten tot de volgende editie. Dan ga ik nu even mijn tissues erbij pakken, want ik denk niet dat ik het nog veel langer droog kan houden ;)

Zonne Stark

Zonne Stark Oeeee wat leuk!!

Katheryne Thornburgh

Katheryne Thornburgh Ja daar is die dan! Ik ben er zo trots op!!

Riley Marks

Riley Marks Gefeliciteerd met jullie eigen FlamingoROZEtastische blad, Welkomsteam! Qua kleur mis ik deze soms nog wel, haha! Ik heb genoten van deze eerste editie en dat er nog velen mogen volgen! Gefeliciteerd Brooke!

Logan Borremans

Logan Borremans Het is een leuk blad. Heb er veel leesplezier mee gehad. Bedankt! En leuk initiatief!

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Oeh wat een leuke eerste editie, super mooi gemaakt allemaal!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte