De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 3, jaargang 4

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 4
Door: Matthijs Verronum, Blondy McCall en Liza Skye
Ingenieuze inleiding
met Matthijs Verronum
Julian Roffel.gif
Welkom bij alweer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten!

Met veel plezier hebben we weer gewerkt om voor jullie een gloednieuwe editie samen te stellen. Dus ga er lekker voor zitten, pak wat te drinken (geen alcohol onder de 18!) en een heerlijke versnapering.

De lessen op Zweinstein zijn weer begonnen en iedereen is weer (hopelijk) met frisse moed aan het nieuwe jaar begonnen na gezellig met familie en/of vrienden de kerst gevierd te hebben in de vakantie. Zelf vind ik zo'n vakantie tussen het jaar door wel fijn, zeker aangezien het er eentje is waarin je altijd cadeautjes krijgt. Want wees nu eerlijk, wie houdt er nu niet van gratis spullen?

De maand van de liefde staat ook weer voor de deur. Iedereen weet natuurlijk dat ik het over februari en valentijnsdag heb. Het moment in het jaar dat iedereen gezellig met elkaar is en weer heerlijk klef doet. Hoewel het een eenzame maand is voor mensen die geen vriendje of vriendinnetje hebben kan je natuurlijk altijd op een gezellige picknick gaan met wat vrienden, of iets drinken in de Drie Bezemstelen.
Het is natuurlijk wel een zware tijd voor Margus Vlilder, deze arme man heeft er een nieuwe dagtaak bij in die tijd om iedereen op gepaste afstand van elkaar te houden. Want al die zoenende koppels in de gangen zijn hem een doorn in het oog heb ik gehoord. Wie weet is dat gewoon omdat hij zelf een beetje eenzaam is, wie zal het zeggen?

Maar nu eerst dus de nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten. In deze editie kunnen jullie je ogen weer de kost geven aan een talentvol topic, geschreven door een van jullie, die Liza Skye voor jullie zal bespreken hieronder. Verder is er nog een geweldig interview geschreven door mijn mede klassenoudste Blondy McCall waarin Julian Roffel geïnterviewd wordt. Hopelijk hebben jullie heel veel leesplezier deze editie! Mijn stukje zit er alweer op maar wees dus niet getreurd want er is nog veel meer te lezen hieronder.

Tot de volgende keer!
Groetjes Matthijs
IJverige IJsbreker
met Blondy McCall
Lola Temple.Gif

 

Hij is een 4e jaars Zwadderaar en is niet weg te slaan als Klassenoudste. Ook al kunnen wij hem af en toe achter het behang plakken met zijn bijdehante opmerkingen, als er iets is staat hij altijd voor ze klaar. Julian Roffel is dan ook de klassenoudste in deze column.

 

Julian, je bent al voor een lange tijd klassenoudste. Wat maakt klassenoudste zijn zo leuk?
Julian: "Shane continue kunnen irriteren. Eigenlijk het leukste aan de baan is wel het team waar je mee samenwerkt. Het is continue wel een gezellige beestenboel bij ons. Ik heb al vele klassenoudste zien komen en gaan, ook de leiders."

ezgif-2-d411816716.gif

Als klassenoudste heb je dan ook verschillende taken. Wat maak je zowel mee?
Julian: "Als klassenoudste heb je soms wat rustigere dagen en soms wat drukkere dagen. Op die drukkere dagen kan het net zo zijn dat twee leerlingen een duel doen met elkaar. Of dat er een moeras voor de leerlingenkamer van Zwadderich wordt aangelegd. Het is meestal gewoon genieten van je dag en zorgen dat de leerlingen zich goed gedragen."

ezgif-2-d411816716.gif

Wat is één jou favoriete locaties en wat maakt dit juist tot jou favoriet?
Julian:"Dat moet natuurlijk de locatie die ik al tijden controleer: de Kamer van Hoge Nood. Deze kamer zoals de meeste wel al weten kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Daar heb ik ook al veel meegemaakt. De perfecte ruimte om alle drukte te ontwijken en te ontsnappen aan je baan. "

ezgif-2-d411816716.gif

 

Naast klassenoudste zijn er nog vele andere fantastische baantjes op WoP. Mocht je ooit een carrière switch nemen, welke andere baan zou jou aanspreken en waarom?
Julian:"Ooit hoop ik eigenlijk wel om ons geliefde stinkdier Shane te kunnen opvolgen. Klassenoudste zijn is de leukste baan die ik kan hebben maar als ik het toch op de een of andere manier niet kan volhouden tot ik afgestudeerd ben, zou ik denk ik gewoon rust nemen en gewoon richten op school. Ik kan toch al rentenieren voor de rest van mijn leven."

ezgif-2-d411816716.gif

Klassenoudste zijn brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Zijn er ook wel eens minder leuke dingen die je tegenkomt tijdens je werk?
Julian:"Er zijn wel eens mensen geweest die niet al te goed luisterden en het leuk vinden om onze baan zo moeilijk mogelijk te maken. Ik ga natuurlijk geen uitdaging uit de weg. Daarnaast heb ik niet voor niets de titel 'meest gehate en veel te strenge klassenoudste' gekregen."

 


Wat is het gekste/leukste dat je ooit hebt meegemaakt in een topic?
Julian:"Nou ja het gekste wat ik heb meegemaakt is dat twee leerlingen het een goed idee vonden om te gaan bowlen in de gangen –kuch- Chlo –kuch- Willian –kuch-. En dit deden ze ook nog eens met versteende kaboutertjes als kegels. Moet je eens voorstellen wat die arme beestjes wel niet voor pijn moesten voelen."

Is er nog iets dat je kwijt wilt?
Julian:"Ja ik ben blij dat ik deze functie al zolang heb mogen bekleden, maar zonder dit fantastische team zou ik het niet hebben volgehouden. Al heb ik vele leiders zien komen en gaan. De groep is altijd gezellig."
Julian, er zijn een aantal mensen die jou geloof het of niet iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgJean Dippet: ""Julian, waar zal ik eens beginnen? In de chat kennen wij hem als een strenge maar rechtvaardige klassenoudste. Hij is er altijd om mensen eraan te helpen herinneren om de regels na te leven. Juultje gaat al lang mee en bezit de kennis en deelt deze graag. Soms zelfs iets té graag... Dat ik af en toe moe wordt van je leuke bijdehandheid laat ik maar even achterwege. Naast het feit dat je altijd graag je collega's helpt ben je ook niet vies van een grapje op z'n tijd. Juultje, je bent een lieverd en ik ben blij dat je een deel uitmaakt van mijn vriendengroep. Ik weet dat als ik je nodig hebt je er voor mij zal zijn. Ik hoop dat er veel geluk(en liefde.) op je pad komt. Vergeet niet dat als je ergens mee zit je altijd bij mij terecht kan! Heel veel liefs, Jan-van-Gent, Jean"

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgAvelin Asher: "Lieve Julian, Grote broer, Klassenoudste en Kwartel ei. Jij bent echt iemand die iemand in zijn hart sluit en nooit meer laat gaan. Maar de regeltjes houd je wel allemaal precies bij. Ik weet nog heel goed hoe ik je leerde herkennen, en stiekem was ik behoorlijk bang dat ik iets verkeerds had gedaan! Gelukkig heb ik sindsdien je beter leren kennen, veel beter trouwens. Vanaf het begin viel me op hoevaal je een smiley gebruikte, dat waren er 5, (vier daarvan door Shane.) Er is eigenlijk nooit een echte ongemakkelijke stilte als we praten. Je bent ook zeer goed in onderhandelen, maar waarschijnlijk weten meerderen dat al. Als er iets mis is help je mij altijd, of je probeert me te beschermen. Waarschijnlijk zie jij me evenveel als kleine meid, als ik jou als grote broer zie. Niet te vergeten dat je altijd een soort mini-competitie hebt met Mat! Wie de winnaar daarvan is? Dat weet is nog niet bekend. Plagen zo nu en dan kun jij ook prima, kwartel ei! Ohja dit keer wel een goed eind, drie maal is scheepsrecht toch? Hopelijk heb je nog veel plezier op WoP als klassenoudste en leerling. Spreek je later Julian!!"

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgMatthijs Verronum:"Lieve Julian, ik ken je alweer een tijdje en beide zijn we al lang actief op WoP. Je bent al zo lang klassenoudste dat ik mij niet eens meer de tijd kan herinneren dat je het niet was. Voor Zwadderich heb jij je ook altijd zeer veel ingezet. Je bent een geweldig persoon en ik kan altijd met je lachen. Ik wil je dan ook heel erg bedanken voor alle momenten die we hebben gehad in de chat op wop maar ook samen in de Skype groepen van de klassenoudsten! Groetjes van je slangenmaatje Matthijs."

.

355909-zendaya-zendaya-coleman-20.pngLiza Skye: "Hê Julian, allereerst wil ik even zeggen dat ik slecht ben in stukjes schrijven over iemand. En dat komt niet omdat je gewoon een moeilijk persoon bent die niets leuks heeft om over te vertellen.Oké misschien ook wel, maar dat komt omdat ik gewoon slecht ben in het schrijven van een begin van iets. Dat, en dat ik vaak dingen uitstel. Nou ja, ik wil in ieder geval even zeggen met je lange tijd die je al klassenoudste bent, je hebt het al 234 dagen weten vol te houden. Als klassenoudste weet ik natuurlijk zelf hoe moeilijk dat soms kan zijn, maar jij houd je altijd wel aan de regels en zorgt dat iedereen zich goed gedraagd. Het maakt je ook niet uit wie het is die een regel overtreed, je spreekt iedereen gelijk aan en ik vind dat dat best wel een applausje waard is. -applaudiseert- Ook als niet-Klassenoudste ben je eigenlijk wel een heel aardig persoon, ondanks de hoge dosis sarcasme, koppigheid, en zeggen dat je alles wel weet. Terwijl we allemaal weten dat je dat niet doet Ik wens je nog heel veel verder plezier als Klassenoudste en hoop dat je het nog lang blijft doen! ~De Grasspriet"
 
Talentvolle Topics
met Liza Skye
Zane en Nikita.gif
Hallo lieve en niet zo lieve lezers van dit leuke blad. Wat leuk dat jullie al zover zijn gekomen in dit blad. Jullie komen nu namelijk aan bij dit leuke onderdeel, Talentvolle Topics! In dit onderdeel zetten we een van al jullie leuke topics in het zonnetje. Er zijn alleen heel veel leuke topics, dus het was een hele lastige keuze. Ik heb natuurlijk zelf ook wel mijn favorieten, maar omdat ik niet wist of je ook je eigen topics mocht vermelden ben ik op zoek gegaan naar een nóg leuker topic.

 

Die zoektocht was natuurlijk niet iets wat je zomaar kunt doen, want zoals jullie weten zijn er heel veel RPG-mogelijkheden. Misschien was er wel een hele interessante date die het toch echt wel verdiend om in het zonnetje te worden gezet, of iets met twee mensen die elkaar totaal niet lijken te mogen, maar toch ook weer wel. -kucht- Lola en Ezra -kucht- Een sneeuwballengevecht in de winterkou? Leerlingen die lokalen op moeten ruimen als straf?

 

Nadat ik weer verkleumd en al in de drie bezemstelen was aangekomen, maakte ik een keuze, terwijl ik genoot van een heerlijk flesje boterbier. Welk topic ik heb gekozen gaan jullie zo lezen, ik heb het namelijk uitgewerkt tot een korte samenvatting, en die hier voor jullie neergezet. Veel plezier met het lezen van deze samenvatting, en vond je hem nou leuk kun je natuurlijk ook het hele topic gaan lezen!

 

Veel liefs, Liza

 

DE MINIGOLF KONING(IN)
Aangemaakt door Edward Preston

 

Taal: XXXX Tijd: 14.30 - Plaats: Grote grasvlakte op het terrein - Omgeving: Het is heerlijk weer, het zonnetje schijnt.. Her en der zitten leerlingen in de zon. Minigolfbanen. Het weer: Zonnig

 

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. het lijkt de teletubbies wel op het begin van dit topic Een mooi begin van het topic, een topic waarin Edward en Namine samen gaan minigolfen. Als je Namine en Edward leest, weet je gelijk al dat dat hoogstwaarschijnlijk voor problemen gaat zorgen. Want volgens wat anonieme bronnen had Namine wat met Edward, en voelt ze nog steeds wat voor hem. Namine heeft ondertussen alleen wat met Stan, en Edward wordt wel eens met wat andere meisjes gezien. hoop dat ik het zo goed vertel . Het is allemaal ongelooflijk ingewikkeld, maar natuurlijk ook een leuk idee voor een topic.

Maar goed, ik praat weer teveel, laat ik anders ook eens over het topic zelf gaan praten. Dit topic begint dus op een mooie zonnige dag, waar de heer Preston het voor elkaar krijgt wat mooie minigolf banen neer te leggen op het terrein. Als Namine hier dan ook aan komt, is het topic natuurlijk pas écht begonnen. Namine snapt nog niet zoveel van minigolf, dus dat gaat Edward haar eerst even uitleggen. Namine lijkt het te snappen, en ze kunnen beginnen. Terwijl Namine het nog wel erg moeilijk lijkt te vinden, denkt Edward van zichzelf dat hij best wel heel goed is , en hij zorgt dan ook voor een mooie hole-in-one .

Maar dan komt Namine op de gedachte of Edward haar misschien nog wil. Edward ziet dat ze teleurgesteld lijkt, en vraagt of er wat is. Er volgt een ingewikkeld gesprek waaruit blijkt dat Namine Edward nog wel leuk vind, maar ze het eigenlijk allebei niet meer helemaal lijken te weten. Wil je nou weten hoe dit topic afloopt? Ga het dan zeker lezen!

Waarom heb ik voor dit topic gekozen? nou vooral omdat ik aanraders kreeg van mijn baas om dit te kiezen, maar ook omdat bepaalde andere topics werden verboden . Ik heb 'De minigolf koning(in)'gekozen omdat het een heel interessant topic is, wat ook nog eens leuk leest. Het eindigt ook sowieso niet zoals je het verwacht, wat het wel heel leuk maakt. Door dit topic ben je ook weer een beetje op de hoogte van allerlei roddels, en ik houd ook wel heel erg van roddels.

Ik wil Namine en Edward bedanken voor hun aandeel in dit topic en wens hun, en alle andere lezers nog heel veel plezier met andere topics!

 

 

https://worldofpotter.nl/topic/view/0e6e0a4d-ee2c-44a0-83b3-4dcc45c76e5a-de-minigolf-koning-in


Beste Edward, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheid, wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten. Gefeliciteerd!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink whahaha ja hoor kabouterbowlen waar ik veel van gehoord heb staat erin. Leuke editie weer, ga zo door klassenoudsten :)

Sara Roseworth

Sara Roseworth Super leuke editie om te lezen

Edward Preston

Edward Preston Hahaha leuk dat m'n topic met Nam is gekozen :') Shane houdt van drama, ik weet het alweer... xD

Archie Ryder

Archie Ryder Leuke editie!!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuk weer!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Erg leuk om te lezen! :D

Luigi Gonzales

Luigi Gonzales Kabouterbowlen? Minigolven? Ik blijf teveel in de Zwadderich kamer wss, 'mis alle fun

marlou jongenelen

marlou jongenelen Leuk!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Nice

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer om te lezen!

Willian Vooijs

Willian Vooijs Erg leuk om te lezen weer. mmm Kabouterbowlen was wel leuk ja :P

Hayden Snape

Hayden Snape Supel leuk om te lezen :)

Marella Drain

Marella Drain echt heel erg leuk!

Avelin Asher

Avelin Asher Super leuke editie! Ik vind Julians intervieuw leuk om te lezen :)

April Jaymes

April Jaymes Wow wat een super leuke editie weer! Ik denk wel mijn favoriet tot nu toe :) Leuk dat interview met Julian ook!

Oliver Collins

Oliver Collins Geweldig weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte