De S.M.U.R.F. - Jaargang 23 - Editie 1

- Van : Nimphara Muijs

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ellen Aster

Ellen Aster Oehhh ik denk dat ik de rebus heb, was nog best een lastige!

Antoinette Balard

Antoinette Balard Wat een enorm leuke editie. Wat hebben jullie toch een mooi lied geschreven, ik hoop wel dat jullie het een keer komen opvoeren in de Grote Zaal hoor ;) En wat enorm leuk dat ik in de spotlight sta! Hartelijk dank voor de mooie en lieve woorden Nimphara <3

Nathaniel Ainsworth

Nathaniel Ainsworth Wat een leuke editie weer met wat mooie gezichten in de spotlight! Voor die rebus moet ik even gaan zitten hoor, hij ziet er lastig uit.

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Wat een fijne editie weer :D Bij de intro heb ik er al helemaal zin in, en de spotlights maken meteen alles waar. Super mooie profielen! Het smurfenlied vind ik echt fantastisch, al moet ik nog eventjes oefenen voordat ik mee kan zingen hoor! Welkom aan de 2 nieuwe smurfjes, jullie passen er nu al fantastisch bij! Die rebus moet ik eventjes om puzzelen nog..... Heb weer genoten!

Katheryne Thornburgh

Katheryne Thornburgh OH wat lief dat ik in de spotlight mocht staan! Dank jullie wel! En wat een onwijs leuke editie weer zeg!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Wauw, wat een toffe en terechte spotlights ook! En natuurlijk weer een hele leuke editie van dit blad. Ik vind de layout nog steeds fantastisch haha, welkom ook aan de nieuwe smurfjes. En het lied is GEWELDIG. Ik ga flink oefenen zodat ik deze binnenkort kan meezingen!

Olivia Oldensteijn

Olivia Oldensteijn Dankje Sarah! Lief van je. Ik ben er druk mee bezig geweest en vind het leuk om te zien dat een van mijn creaties hier staat! :-)

Sarah Windsley

Sarah Windsley Wat gaaf dat mijn av in de spotlight staat. Mede mogelijk gemaakt door Olivia Oldenstein. Zij is de bedenker van mijn av.

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Hahahaha! Wat een leuk blad

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Oeh wat een leuke editie alweer en wat een prachtig lied hebben jullie geschreven! Van harte gefeliciteerd aan de twee nieuwe smurfjes in jullie dorp!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte