Een Flamingotastisch Welkom! Jaar 24 - editie 2

- Van : Gus Sawyer

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
remco wetsteen

remco wetsteen ♥️♥️ ♥️♥️ ♥️♥️ ♥️♥️ ♥️♥️ ♥️♥️ ♥️♥️

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf (oh ik zie dat ik erg langdradig was, oeps)

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Wat een leuke weetjes over de sorteerhoed, ik had dat eens gelezen maar wist het woord niet meer dus ik ging even zoeken... Sorteerstuit! Dat klinkt vreemd toch, bijna als Sorteersnuit! Nou, ik vond het leuk om te lezen, ook dat bij Peter Pippeling getwijfeld werd tussen Griffoendor en Zwadderich... en die waarheden en leugen, hahaha, super leuk! Ik ben echt benieuwd welke mensen gaan kiezen, stiekem twijfel ik zelf ook nog wel een beetje hoor. Die rijm van de sorteerhoed is echt geweldig gedaan, mijn complimenten, super leuk (en ook nog informatief) om te lezen! Ik zat hier echt met een brede grijns te lezen, in mijn hoofd deed ik er nog een soort melodietje onder. En awh, wat een fijne tips voor Brugpiepers! We vergeten inderdaad wel eens wat er allemaal op die kleine Ukkepulken af komt, maar eh, stiekem dacht ik bij die eerste tip "maak je vooral wel zorgen om ALLES", want alle enge cliché dingen zijn wel ietsiepietsie waar. Het zal vast gebeuren dat je een keer per ongeluk iets in brand steekt of laat ontploffen, ooit ga je ook wel eens de verkeerde smekkie pakken en proef je de rest van de dag nog kotsrestjes, verdwalen gaat vast en zeker gebeuren, ook wel een keer of tien, in het bos zitten inderdaad hele angstaanjagende Fabeldieren... Eh, maar misschien is het dan toch beter om te zeggen dat ze zich niet druk moeten maken, ook al gaan al die enge en spannende dingen wel gebeuren. Maar daar staat tegenover dat je heel veel nieuwe magische mensen leert kennen, vliegen (ook al kukel je er zeker nog eens af) is geweldig, chocokikkerplaatjes kun je verzamelen... Ga zo maar door! Wat fantastisch dat jullie al zulke goede tips op een rij hebben gezet! Weer een geweldige editie van dit mooie roze blad, chapeau.

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Wat een leuke editie!!! Die twee waarheden en een leugen is echt super leuk gedaan

Allison Hadley

Allison Hadley Wat een leuke rijm zeg! Mooi gedaan!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat een leuke editie! Wat een interessante weetjes over de sorteerhoed! Een hele mooie rijm met heel veel informatie. Ik moet denk ik maar voorzichtig zijn met welke liedjes ik allemaal te hard zing. Echt hele goede tips voor de brugpiepers!

Ellen Aster

Ellen Aster Wat een schattige brugpiepertips!

Eljana Nikolajev

Eljana Nikolajev ♥️♥️

Sadie Riggs

Sadie Riggs Oehh wat een toffe editie zeg! Ik vond de rijm van de sorteerhoed super goed geschreven, dus mijn complimenten Eljana! De tips zijn voor mij natuurlijk helemaal goed. Ik denk dat ik dan maar moet proberen als een pieper te leven ... Wat een toffe waarheden en leugen zeg! Ik moet toch nog wel eventjes spieken welke er nou eigenlijk niet waar is.

Callie Scott-Rivera

Callie Scott-Rivera Wat een super leuke editie is het geworden, heb enorm genoten van het lezen!

Linnea Dalca

Linnea Dalca Oeh, wat een leuke editie weer. Super handige tips, ik wou dat ik die had gehad in mijn eerste jaar, want ik heb toch zeker wel wat rimpels verzameld ondertussen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte