Behind the mask 2.0: Mirrie Dorrie Klank
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Een nieuw jaar betekent altijd goede voornemens en Evangelien is dan ook goed begonnen met een bezoekje aan de pasgetrouwde Mirrie Klank (of is het nu Nelson?) Veel plezier met de vrolijke dreuzeldame!

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Houd jij van plagen en jurkjes? Echt mam? Nooit gemerkt hoor...

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Super tof weer! Leuk om je wat beter te leren kennen, Mirrie ^^

Mila Montage

Mila Montage Damn 36 jurkjes? Ik dacht dat het er 35 waren.....Mirrs jij hebt te veel dingen jij

Daan Siebelink

Daan Siebelink haha nice! meeste wist ik echt niet hoor ^^ leuk om te lezen

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson haha, jouw reactie eva :P pas maar op hoor, ik ben dol op jurken (heb er ondertussen 37 en wil nog voor een paar winterjurkjes kijken)

Julia Bode

Julia Bode Wat een leuke weetjes Mirrie! ♥♥♥ Superleuk om de verschillen en overeenkomsten tussen jou en je karakter te lezen, echt tof <3

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Ah super leuk om meer over je te weten te komen Mirrie! Erg tof!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Leuke weetjes Mirrie! =D Erg leuk om te lezen hoe jij en je karakter op elkaar lijken!

Lucy King

Lucy King Superleuk om wat meer over je te lezen Mirrie! Ik weet nog steeds niet hoe je overal rondrent op hakken maar ik heb er respect voor!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte