behind the mask of .....Ariana White
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien nam een keer een kijkje in de bieb. (ja, wij hadden ook geen idee dat ze boeken las!) en daar vond ze een leuke adelaar om te interviewen: Ariana White!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

Naam Arianna White
Leeftijd 11 jaar
Afdeling Ravenklauw
Baan Bibliothecaresse
Patronus onbekend ze hoopt een uil konijn of dolfijn
Lievelingseten pizza pasta
lievelingsdrinken warme chocomelk water appelsap milkshake aardbei en chocolade
Nationaliteit Engels

Naam Felicia
Leeftijd 19
Afdeling Ravenklauw en beetje Griffoendor.
Baan: dat ligt wat ingewikkelder om zo uit te leggen.
Patronus volgens dat plaatje op de WoP fb panda maar eerder dolfijn oid
Lievelingseten pizza pasta wraps taco's 
lievelingsdrinken appelsap water chocomel(warm en koud) en ook milkshake aardbei en chocolade
Nationaliteit Nederlands


4963381.png


Arianna houd heel veel van lezen en dat heb ik ook. Ik lees heel veel. Verder vind ze hetzelfde eten als ik lekker. Ook vind ze het leuk om te leren. Net als ik. Arianna is Bibliothecaresse en ik werk ook 1 uurtje in de week bij de bieb. Dit vind ik heel leuk om te doen. Arianna en ik hebben beide slechte ogen. Verder zou ik zo vlug geen overeenkomsten weten.


4963384.png

Arianna is niet goed bij met het huiswerk en dat was ik op school wel altijd. Verder heeft Arianna een tweelingzus. Dit heb ik niet maar mijn zus en ik schelen niet zo veel. Verder weet ik ook niet echt verschillen haha.4963386.png

Ik ben dus Felicia en ik ben 19 jaar oud. Ik hou heel veel van lezen. Mijn favoriete boeken zijn toch wel Harry Potter de Stravaganza serie en Percy Jackson(die ik nog moet uitlezen haha) ik hou ook van verhalen schrijven en ben dus erg blij dat ik met Arianna in het biebteam zit hier. Verder vind ik het ook leuk om te zingen en creatief bezig te zijn. Ik ga heel eerlijk toegeven dat ik sinds de eerste dag dat ik op WoP zit erg verslaafd ben. Ik heb ook heel veel kennis over de Harry Potter reeks. In tegenstelling tot mijn moeder die er heel weinig van weet. Waar ik achter kwam bij Harry Potter the Exhibition haha. 

Wil jij meer weten over Ariana of Felicia? Stel je vragen. Of sta je liever ook een keer in Behind the mask? Stuur je stukje naar Evangelien Borghesius!.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lesya Black

Lesya Black super leuk riri!

Tim Hard

Tim Hard Super leuk!

Arianna White

Arianna White Hihi Thanks iedereen. Er staat alleen een typfouten bij de titel lol.

Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk Arianna, lieve biebmiep collega :)

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Wat leuk om wat meer over je te weten te komen. Altijd leuk om te lezen. Deze editie is ook echt goed gedaan! Leuk dat je personage en je als IRL lijken echt elkaar. Echt goed gedaan Ariana! Ben benieuwd naar de volgende editie.

Damien Melis

Damien Melis Super leuk Arianna! :D

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super super leuk Arianna :D Super leuk dat je zoveel gemeen hebt met je personage :)

Daisy Luddington

Daisy Luddington Wat leuk Arianna! =D Leuk dat je karakter zoveel op jou irl lijkt!

Marella Drain

Marella Drain Super leuk om meer over je te weten te komen Arianna!!

Oliver Collins

Oliver Collins Wel leuk om te lezen wat je allemaal gemeen hebt met je karakter! Leuk geschreven weer! ☆

Nova Harrison

Nova Harrison Wat leuk om te lezen, Ariana! Leuk om jou wat beter te leren kennen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte