De Verboden Sectie - Editie 2, Jaargang 16

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Saoirse Fraser

Saoirse Fraser Weer een super leuke editie! All mijn lieve collega's bedankt voor een top jaartje, mijn eerste jaartje bij de bibliotheek. Ook enorm dank aan Moira voor alle hulp. Ben super blij dat ik in dit team zit en heb er nog elke dag veel plezier in. Tot volgend jaar! ♥

Lola Brown

Lola Brown Wat een geweldige editie! Ik sta al te springen om alle nieuwe boeken te lezen!

Ellen Aster

Ellen Aster Superleuk om dit te lezen, lekker veel informatie over wat jullie allemaal doen! <3

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat een warme en leuke opening Saoirse! Verder vind ik interview met Leah erg leuk Brayden! Die magische objecten en artistieke ideeën van Leah, leuk om te zien! Een groene kat Charlotte? Wel bijzonder, leuk om je zo beter te leren kennen en veel plezier bij de bieb! Leuk dat je voor het boek Toverschooltoernooi kiest Mills gemaakt door Saoirse Fraser! Mijn faceclaim wordt daar vrolijk van haha. Jullie mogen trots zijn welke boeken er allemaal verschenen zijn in WoP jaar 16, toppers! Verder zie ik superleuke previews met o.a. Lucius Malfidus, Molly Wemel, Knijster, Oliver Plank en een overzicht van wie de afgestudeerden cursussen heeft afgerond, vooral het laatste wordt voor mij interessant, lekker bezig biebleden! Leuke editie van de verboden sectie weer!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer zeg! Ik ben benieuwd naar alle boeken dus ik ga binnenkort zeker eens even een kijkje in de bieb nemen.

Lilly Roselier

Lilly Roselier Hele mooie editie, love it en ga zo door met dit prachtige blad. Bedankt lieverdjes.

Winter Kingscote

Winter Kingscote Wauwie Moira, wat een prachtige editie hebben jij en je biebmiepjes weer neergezet! Je bent een geweldige opperbiebmiep, en je biebmiepjes hebben goed hard samen met jou hun best gedaan, de Verboden Sectie ziet er weer top uit! Ik ben benieuwd naar alle nieuwe boeken :D

Julia Bode

Julia Bode Wat een leuke editie weer! Heel leuk om een kijkje achter de schermen te zien. En jullie doen het allemaal super, biebmiepjes! <3 Bedankt voor alle geweldige boeken die jullie schrijven!

Clary Angel

Clary Angel Wauw! Als ik jullie was zou ik meteen beginnen met solliciteren hoor! (het baantje is ongelooflijk leuk) Ik kijk er naar uit om de volgende editie te lezen.

Charlotte Graham

Charlotte Graham Yesssssssssss love it! <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte