De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 4, jaargang 4

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 4, Jaargang 4
Door: Julian Roffel, Nikita Hunter en Katie Rookwood
Ingenieuze inleiding
met Julian Roffel
Archie Ryder.gif
Welkom bij alweer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten!

Het is weer eens tijd voor een nieuwe editie van dit oh zo geweldige blad. Twee weken zijn weer voorbij en wij hebben zeker weer zitten popelen om dit leuke blad weer in elkaar te mogen zetten. Behalve Shane die zit altijd weer te klagen over codes. Deze editie wordt medemogelijk gemaakt door het geklaag van Shane het stinkdier.

Het is maart en langzaam maar zeker begint de lente er weer aan te komen. Het weer gaat weer beter worden en je kunt weer vaker bij het grote meer gaan zitten met wat vrienden. En dan heb je natuurlijk iets nodig om te doen. Daar kun je dan lekker ons blad lezen. En niet de andere inferieure bladen. Maar tot het weer optimaal weer is kun je natuurlijk ook binnen de KK lezen.

Maar goed over het weer praten heeft natuurlijk niet veel zin als je ook dit geweldige blad kunt lezen. Ik maak niet teveel reclame hoor voor deze editie. Nog maar 4 maanden tot de vakantie en zelfs nog maar 3 tot je examens. Het jaar gaat weer snel.

Deze keer gaan we het weer eens hebben over het leukste stel in de snoezige smoeltjes die geheel is verzorgd door onze Neusaap Nikita. Zij zal het weer hebben over die leuke stelletjes die jullie allemaal vormen. Want niets maakt Zweinstein gezelliger dan mensen die samen gelukkig zijn. Wie o Wie zou Nikita toch hebben gekozen in haar zoektocht naar het leukste stelletje. Verder zal Katie nog een stuk bijbrengen over de regels en de richtlijnen. Om zo weer extra duidelijkheid te geven over bepaalde dingen die wel en niet mogen. Waar natuurlijk streng op wordt gecontroleerd door de Klassenoudsten.

Veel leesplezier & tot de volgende keer!

Jullie meest geliefde Klassenoudste,
Julian Roffel

 

Snoezige Smoeltjes
met Nikita Hunter

Zane en Nikita.gif


Dames en heren, jongens en meisjes en ander gespuis dat hier op Zweinstein rond loopt, welkom bij een gloednieuwe Snoezige Smoeltjes. Ik was verbaasd, verblijdt en ontroerd toen mij gevraagd werd om dit te schrijven. Natuurlijk zei ik gelijk ja! Dit is ook mijn favoriete rubriek. Hierna kwam pas het echte werk. Het zenuwslopende gezoek naar een geschikt koppel. Er zijn natuurlijk koppels waarvan iedereen weet dat ze bestaan, koppels die zelf nog niet echt weten dat ze een koppel zijn maar de rest allemaal al wel en koppels die een beetje anders zijn dan anderen. Ik ben op dit laatste geeindigd! Het volgende koppel is excentriek, er wordt weinig gepraat maar toch zijn ze altijd bij elkaar. Ook jij zal ze vast wel eens hand in poot door de gangen hebben zien lopen. Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan...
 

Katya Zamokova & haar beer Petyr
Welkom, welkom! Wat fijn dat ik jullie mag interviewen. Ga lekker zitten. Zit jij zo ook goed Petyr of wil je een stoel? Nee, oké, dan gaan we beginnen. Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd naar hoe jullie elkaar hebben ontmoet! Kunnen jullie daar wat over vertellen?
Katya: ''Het was 31 december in het jaar 1987 op de zolder van Opa Zomokov. Ik was nog maar een piepklein kuikentje van vier jaar oud. Ik was op bezoek bij mijn opa en oma omdat het oudjaarsdag was, en dit vierden wij altijd samen. Ik had nooit gedacht dat mijn leven zo op zijn kop zou staan toen ik de zolder opklom. Het was al een warme oudjaarsdag maar toen ik Petyr in zijn ogen keek, werd het alleen nog maar warmer. Zoals de dreuzels wel eens zeggen ''de vonk sloeg gelijk over'' en nu zijn we alweer 31 jaar heel erg gelukkig samen.''

Petyr: ''...''

 

ezgif-2-d411816716.gif

Wat een lief verhaal! En wat zijn jullie al lang samen zeg! Petyr, hoe vind jij het hier op Zweinstein? Het is hier natuurlijk wel wat anders als in Rusland!
Petyr: ''...''

Katya: ''Ja, dat vind ik nou ook Petyr! Dat heb je heel mooi gezegd!''

ezgif-2-d411816716.gifOp dit moment begon ik mij ernstig zorgen te maken over de mentale gesteldheid van professor Zamokova. Eh, ja. Laten we verder gaan. Katya, jij geeft ook Leer der Oude Runen hier op Zweinstein, bevalt dit nog steeds?
Katya: ''Jazeker. Ook hierin is Petyr een grote steun voor mij. Alhoewel, hij gaat wel eens zomaar op de runenstenen zitten terwijl ik aan het voorspellen ben! Hierdoor raak ik dan al mijn stenen kwijt! Ook haalt hij mij wel eens uit mijn opperste concentratie door zijn woeste gebrul. Ik krijg het daar dan altijd heel warm van en dan kan ik mij niet meer concentreren. Zelfs nu ik eraan denk voel ik mij al warm worden.. Sorry, wat was de vraag?''

 

Dat is ehh.. vervelend. Op zijn minst. Nu ben ik eigenlijk ook wel benieuwd. Wat is het leukste dat jullie ooit samen hebben gedaan in die volle 31 jaar?
Katya: ''Het leukste dat wij ooit samen gedaan hebben.. Ja, dat is een goeie vraag. Natuurlijk was het jaarlijkse blinihapfestijn altijd een erg groot succes. Maar het allerleukste, dat was toch wel echt toen we samen een jas gingen breien voor een matroesjka. Vond jij ook niet Petyr?''

Petyr''...''

ezgif-2-d411816716.gif
Ja natuurlijk! Dat klinkt wel heel.. interessant. Jullie waren natuurlijk ook al samen toen jij, Katya, nog getrouwd was. Heeft dit ooit voor problemen gezorgd?
Katya: ''Nee hoor. Het was natuurlijk een fijne bijkomstigeheid dat Eveshka en ik beide erg avontuurlijk ingesteld waren. Daarnaast was het altijd nog wel extra spannend om letterlijk een beest in de slaapkamer te hebben. Vond ik dan. ''

Petyr: ''... ''

ezgif-2-d411816716.gif


Petyr, heb jij daar nog iets aan toe te voegen?
Petyr: Katya met een diepere stem ''Nee, zoals altijd heeft Katya over alles gelijk en sluit ik mij helemaal bij haar aan.''

Katya: ''Hahahahahahaha. Zag je dat? Dat was ik de hele tijd! Hahahahaha. Petyr is een beetje verlegen.''

ezgif-2-d411816716.gif

 

Disclaimer: Ik ben mij er totaal en compleet van bewust dat Petyr een beer is en geen man. Katya denk ik ook wel, maar dit kan ik niet met volle zekerheid zeggen. Verder onderzoek nodig.
 
Richtende Regels & Regelende Richtlijnen
met Katie Rookwood

Zane en Nikita.gif

YES! Daar zijn we weer! Dit keer mag ik deze rubriek schrijven voor jullie. Nu zie ik jullie al wel weer rollen met die ogen van ''daar komen ze weer aan met al die Regels & Richtlijen..'' dat deed ik tenslotte zelf ook, maar ik moest deze rubriek schrijven van Shane Maar ik hoop dat jullie toch blijven lezen!

In deze rubriek vertellen wij, waarom deze Regels en Richtlijnen er zijn én waarom ze zo belangrijk zijn om ons eraan te houden. Want ook op onze school zijn er bepaalde plekken waar jullie nieuwsgierige aagjes lieve leerlingen niet mogen komen. Dus lees gauw verder..

 

VERBODEN TOEGANG
Hoe leuk is het om op Zweinstein te zitten? Lekker kattekwaad uithalen op school. In de weekenden met zijn alle boterbiertjes drinken pompoensapjes drinken op Zweinsveld. Maar niet alle plekken zijn geoorloofd om te komen voor jullie snotaapjes lieve leerlingen. Nee, want hoe leuk het ook is om met je nieuwe lover te gaan koken in de keuken aka Liza en Yasuo. Of de lerarenkamer en/of klaslokalen op te blazen. Deze plekken zijn alleen toegestaan als je onder begeleiding bent van een Leider, Professor of Klassenoudste.

En dan bedoelen wij natuurlijk niet, dat je ze onder begeleiding wél mag opblazen. Al lijkt niet iedereen zich daaraan te houden zoals Willian... Dus als je niet onder toezicht wil staan van Shane, of een Julian waar iedereen bang van is. Dan zou ik toch maar gewoon lekker naar de Kamer van Hoge Nood gaan waar je alle privacy van de hele wereld hebt. En blijf vooral ook met je billen uit onze badkamer, want ook daar mag je dus niet komen. Ik wil tenslotte gewoon lekker in mijn eentje kunnen badderen zonder allemaal gluuroogjes.

Dan hebben we natuurlijk ook nog de Badkamer van die Jammerende Jenny. Hoe leuk het ook is om haar een keer in levende lijve te zien. Het is voor jongens ten strengste verboden.

 

Jullie komen natuurlijk straks op een leeftijd dat je graag met je vriendje of vriendinnetje wilt zijn. Dus even voor de tortelduifjes onder ons. Jongens, blijf uit de meidenzaal en andersom. Gewoon lekker om 22:00 in je eigen bedjes anders dan zwaait er wat. Kortom, ga lekker kleffen in de Kamer van Hoge Nood. Overdag! Gelukkig is dat Julian zijn routine plek..

Verder spreekt het voorzich dat je niet in andere afdelingskamers mag komen. Dus laat die Wisseldrankjes lekker links liggen en probeer geen streken uit te halen. Wij hebben je door!

De Ravenklauwers slimme leerlingen onder ons. In de Bibliotheek mag niet gegeten worden. En als je lekker wilt kletsen of lawaai wilt lopen maken. Dan ga je dat maar elders in het Kasteel doen.

Ten laatste, blijf uit het Grote Meer en het Verboden Bos! Er leven daar gevaarlijke wezens en we kunnen je leven dan ook niet garanderen, mocht je nieuwsgierigheid toch de overhand nemen. Dat Julian ook rondloopt op deze school, wilt niet meteen zeggen dat je daarom ook die plekken maar kunt betreden.

Ik hooop dat jullie het weer leuk vonden om het te lezen. Tot de volgende editie maar weer!

Liefs,

Katie Rookwood

 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Wederom leuke editie en katie, zullen wij een keer afspreken? Is al zo lang geleden :(

Ezra Clarke

Ezra Clarke Leuk geschreven dames en heren! :D

Irma Butterfly

Irma Butterfly Zoals altijd, weer top! :-)

Katya Zamokova

Katya Zamokova Wat heeft Petyr dat toch allemaal prachtig gezegd!

Katie Rookwood

Katie Rookwood Jaja regels kunnen welk leuk zijn ;)

Elsalinde McPhee

Elsalinde McPhee Echt tof gedaan! :D

Namine Gale

Namine Gale Topperssss! ♥

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super weer om te lezen!! :D

Amora Tyson

Amora Tyson Awesome weer!

April Jaymes

April Jaymes Super leuk geschreven! Dat interview met Katya was briljant en Katie, je hebt de regels zowaar interessant gemaakt met je stukje! Super leuk gedaan!

Sara Roseworth

Sara Roseworth Super leuk gedaan !

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Superleuk gedaan weer allemaal!

Amaranta Adams

Amaranta Adams Leuke editie weer, vooral grappig interview! xD

Imke Wilder

Imke Wilder Leuk geschreven!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte