De Verboden Sectie - Editie 1, Jaargang 17

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Wende Aster

Wende Aster Wat een goede editie! Ik kijk uit naar de nieuwe boeken die gaan uitkomen. Jullie hebben nieuwsgierigheid bij mij opgewekt!

Saoirse Fraser

Saoirse Fraser Wat is het weer een super leuke editie geworden. Ons team is geweldig, ik geniet altijd van iedereen zijn/haar boeken. Ook ben ik natuurlijk benieuwd naar de komende boeken hihi. Dus allemaal! Let goed op je notificatie's er komen heel veel leuks aan! <3

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke editie! Het blijft leuk om meer over de leden te weten te komen, en zo'n overzichtje met alle nieuwe boeken en pagina's is natuurlijk altijd fijn! Ik ben enorm benieuwd naar alle nieuwe boeken waar jullie mee bezig zijn! Leuk!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Ahh wat een prachtige editie is dit weer. Ik blijf hier zo van houden! Wat zijn er super leuke boeken in aantocht zeg, spannend! En de boeken die jullie al geplaatst hebben waren ook allemaal zo ontzettend leuk! Leuk interview ook, Danae! :D Topteam!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Oeh ik kan niet wachten om al die interessante boeken te ontdekken. Super mooi en bedankt voor het harde werk. Veel plezier en ik kan niet wachten op de volgende editie.

Ava Johnson

Ava Johnson Wat zijn jullie toch een toppers allemaal! De boeken in de bibliotheek zijn echt heel mooi, daar mogen jullie zeker trots op zijn! <3 Heel veel plezier en succes met schrijven verder <3

Riley Marks

Riley Marks Wat gaan er weer veel interessante boeken aankomen! Een van mijn favorieten is het boek over het Toverschool Toernooi. Zo’n mooi (en gevaarlijk!) evenement dat uit mijn favoriete boek/film komt. Veel succes en plezier met het schrijven van alle nieuwe boeken! ❤️

Ellen Aster

Ellen Aster Altijd leuk om te lezen waar jullie mee bezig zijn! Ik vind in de bieb vooral de A-Z-serie echt fantastisch, en de boeken die gaan over World of Potter zelf! :D :D

Ryella Hayford

Ryella Hayford Wat een leuke editie is dit weer! Gaaf om te lezen hoe het er achter de schermen van de bibliotheek aan toe gaat :)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte