De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 8
De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 8

- Van : Nova Harrison

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 8
Door: Nikita Hunter, Ryan Riggs en De Klassenoudsten

Ingenieuze inleiding
met Nikita Hunter
giphy.gif
Lieve, lieve bengeltjes van Zweinstein daarmee bedoel ik ook de professoren en dergelijke.., het is weer tijd voor jullie hoogtepunt van de week: de Kwebbelende Klassenoudsten!

Ondanks dat het buiten weer steeds kouder wordt, staan wij natuurlijk nooit stil. Zwerkbal is afgelast, de Tovenaarswereld wordt aangevallen maar de Klassenoudsten en de rest ook natuurlijk doen gewoon nog steeds rustig hun baanje.

Uiteraard weten wij ook wel dat dit prachtige blad een van de nog weinige lichtpuntjes zijn in jullie steeds donker wordende leventjes, dus doen wij ook wel moeite om een fantastischeditie neer te zetten!
Met deze keer: Ryan die een bekend stelletje van Zweinstein weer het hemd van het lijf heeft gevraagd. Oprecht, het is een heel diepte interview geworden bijna, als je die lengte ziet! Ik hou de inleiding wel wat korter voor jullie, als compensatie.. Benieuwd welke vragen ze heeft gesteld en vooral ook, welke antwoorden er zijn gegeven? Lees de snoezige smoeltjes!

Verder wordt er weer een vraag gesteld aan alle Klassenoudsten. Dit keer is de eer aan onze eigen Geschiedenis van de Toverkunst professor, ja, die ouwe, Jacques Sirentia! Hij mocht deze keer weer broeden op een vraag, en ondanks dat dit wat langer duurde ik denk door de leeftijd is de vraag niet minder interessant!

Veel liefs, Neusaap Niki ♥
 


Snoezige Smoeltjes
met Ryan Riggs
giphy.webp
Ja,ja het is weer eens zover, een geweldig klef, teiltjes nodig, snikkend ijs etend interview, is weer aan de beurt. Namelijk snoezige smoeltjes… Jakkes! Waarom ze mij hiervoor kiezen, weet ik niet precies Maar goed, elke interviewer heeft mensen nodig, voor dit blad is een koppel natuurlijk vereist en dat niet alleen, ze moeten ook nog eens snoezig zijn! Dat betekend dus niet Nikita Hunters katten in de waston gooien en ze droog blazen als twee prachtige haarballen. Sorry Nikita, ik denk dat Zaney en Kitkat me niet meer leuk vinden Maar met deze eisen gesteld ik kon me niemand beter in denken dan het net verloofde koppel

Sirius Waerheall & Matthew Valiant!

 
Ryan: Hi Guys, bedankt dat jullie gekomen zijn voor dit geweldige interview met moi. Niet dat ik jullie veel keuze liet door mijn gestalk en cupcake spoor voor Matthew. Maar een interview kan niet zonder vragen dus hier de eerste: Waar hebben jullie tortelduifjes elkaar voor het eerst ontmoet en belangrijker nog, sloeg de vonk gelijk over?
Matthew: - Bloost - Ik zag Sirius in de hal staan, toen ik nog laat op mijn werk was en hij zocht iemand en ik heb hem geholpen daarmee en nouja, van het één kwam het ander.
Sirius: - Staart dromerig voor zich uit–
EDE1116793DAF25880097564C9FDD0B2EC149025Ryan: -zwaait voor Sirius ogen- Joehoe! Aarde aan Sirius
Sirius: Hmm? OH, sorry! Zat niet op te letten. –bloost- Een beetje afgeleid, maar ehm, ja we hebben elkaar inderdaad ontmoet op zijn werk. Maar we zaten ook met elkaar op Zweinstein, alleen vijf jaar verschil… Dus op zijn werk was de eerste keer dat ik Matthew weer zag. Het was liefde op het eerste gezicht toen en nouja, zoals Matthew al zei, van het één kwam het ander. –Glimlacht naar Matthew-

Ryan: Uh, jah liefde op het tweede gezicht dus, toch? –kijkt verward maar schud al snel haar hoofd- Wel heel lief, denk ik. Maar wat was dan hét moment dat jullie zeker wisten dat dit de ware was?
Matthew: Er was niet echt een hét moment, er was altijd een deel van me die wist dat ik Sirius leuk vond. –Pakt Sirius zijn hand vast.- Ik was super zenuwachtig en hij zat daar voor mij gevoel kalmpjes, terwijl ik voor de zoveelste keer in zijn ogen weg dwaalde. Maar ik had nog niet gegeten, eenmaal een das altijd een das dus ik vroeg hij misschien mee wilde, dit misschien omdat ik bang was omdat ik hem anders misschien niet meer zou zien en nouja toen liepen we samen het kantoor uit en begon alles, zeg maar. –wordt steeds roder-
tumblr_mk31f1Awvo1qabls9o3_250.gifSirius: -vlecht zijn vingers met die van Matthew- Pfoe… ik denk, zoals Matthew heeft aangegeven, dat er niet echt een hét moment was. De eerste keer toen ik hem zag, brandde er al een klein vlammetje en dat werd met de seconde steeds groter. Dat warme gevoel was er de hele tijd al, alleen ik wist niet goed wat het was. Dus nee, voor mij was er geen duidelijk moment. Ik denk dat omdat mijn aandacht zo op hem gericht was, dat hét moment eigenlijk voorbij ging, zonder dat we er iets van merkte. Of het was de ober die het moment had onderbroken Maar als ik een moment kon kiezen, dan zou het hét moment zijn geweest van onze eerste kus. –Bloost nog erger-

Ryan: Jegh! Ik bedoel aaahw! Wat lief moment! Zou alleen die ober dan te grazen genomen hebben, eten of niet Maar goed, iedereen weet dat relaties niet altijd rozenkleur en maneschijn is, dus hebben jullie al ruzie gehad? Zoja, waarover? Zo niet, waar zouden jullie nog ruzie over kunnen krijgen?
Sirius: Relaties zijn inderdaad niet altijd rozenkleur en maneschijn, sommige bevatten ook nog eens talloze sterren - Kijkt verliefd naar Matthew –
Sirius: Nee, erge ruzie hebben we nooit gehad. Misschien wat kleine dingetjes omdat we het oneens waren, maar dat is normaal. Ik denk als we al ruzie krijgen, het gaat over het feit dat ik me soms erg veel naar beneden haal. Niet dat ik het zelf door heb dan, maar omdat ik het gewend ben geraakt voor ik Matthew kende. Maar als ik Matthew daar pijn mee zou doen, zou ik er alles aan doen om hem weer te laten glimlachen.
Matthew: - knijpt even in Sirius hand – Door hem glimlach ik de hele dag door. Maar ik weet wat voor hardwerkende en geweldige persoon hij is en ik kan er dan niet heel goed tegen als hij zichzelf naar beneden haalt, want hij is geweldig. In mijn ogen is hij gewoon perfect, of is dat iets te cliché? Misschien heb ik wel last van aardmannetjes
latest?cb=20140610235035
Ryan:Nou waarschijnlijk moet ik na dit gesprek in relatie therapie met Matthijs Of een teiltje, helpt misschien ook wel Maar nu jullie hier toch zijn, nog ideeën over kinderen later of willen jullie liever een klassenoudste adopteren?
Sirius: Kinderen later? Ik heb er al twee geadopteerd! Niet dat het heel erg zou zijn, bedoel we overleven nu mijn kinderen ook. Love you Alana en River Maar mmm, als we een klassenoudste adopteren wordt het Shane! Bedoel een klassenoudste in een familie van lila’s, arm kind. Bedoel al het gepets
Matthew: Shane is wel de beste keuze. Bedoel hoewel paars leuk is, ben ik inderdaad een lila met plannen tot uitbreiding van lila’s. Dus een klassenoudste zou zich niet op zijn gemak voelen. Alhoewel, jij bent best schattig, dus jij mag er wel bij Maar laatst dacht ik dat ik zwanger was, bedoel was misselijk en had een lage rugpijn, hoofdpijn en een dikke buik, maar het was vals alarm. Denk dat ik teveel bij Daisy in de buurt ben geweest en symptomen heb overgenomen. Maar goed, hoe groter het gezin, hoe gezelliger. Denk ik.. toch?

Ryan: Weet niet of Shane een keuze was, zowel, hele goede keuze! Maar misschien zijn twee kinderen voor nu prima. Al is paars gewoon mooier! Maar goed, nu we het over de pets oorlog gehad hebben, wat vinden jullie van de Toyotomi familie en hun plannen?
Matthew: - trekt een serieus gezicht - Ik weet niet wat hun doel is, op me werk hadden we er ook zeker last van. Collega’s zijn zelfs gewond geraakt. Maar donkere tijden staan voor onze deur. Maar juist in duistere tijden zijn onze geliefde dierbaar. Wie weet lijdt het tot een spoedige bruiloft Maar samen zijn we sterk en we zullen ze het ze er niet makkelijk maken.
Sirius: Om eerlijk te zijn heb ik er pas over gehoord, maar wat ze gedaan hebben is werkelijk waar verschrikkelijk! Nu de donkere tijden weer zijn aangebroken zijn er altijd mensen die dingen doen die we niet verwacht hebben, maar zolang we maar weten wie onze echte dierbare zijn staan we sterk. Want alleen op hen kunnen we rekenen en kunnen we strijden tot het bittere einde. – Kijkt Matthew geliefd aan – Ik weet zeker dat de Toyotomi familie een grote fout hebben gemaakt met het aanvallen van onze wereld want zoals mijn geliefde Matthew al zei, we zullen ze het niet makkelijk maken.

Ryan:Prachtige woorden voor de donkere tijden die komen gaan. Blij dat jullie er zo rustig onder blijven, Ikzelf ren liever hysterisch rondjes Maar helaas aan alle geweldige interviews komt een einde. Ik vond het erg leuk zelf, maar hebben jullie nog enkele woorden voor elkaar of onze lezers?
Matthew: - Kust Sirius op zijn wang – Always! – Knipoogt naar Sirius –
tumblr_mkuw7t4o0o1qabls9o1_250.gifRyan:Ahum!
Matthew: ohjah, juist. Ten eerste wil ik je graag bedanken voor dit interview zonder buffet, of kwam dat erna? Niet een beetje jammer En voor de lieve lezers, de beste manier om je geliefde te waarderen is door je voor te stellen hoe het zou zijn zonder hun in donkere tijden. – Maag knort –
Sirius: - Probeert niet te lachen – D-dankje wel Ryan voor je leuke vragen. Ik neem jou straks wel uiteten, Matthew. Voor alle lezers of lurkers, als je echt van iemand houdt laat diegene dan gaan, als zij hetzelfde voelen dan weet je dat liefde geen emotie is, maar een belofte. – wrijft met een grote glimlach over zijn verlovingsring –
 
Nou, jullie horen het advies… Mijn advies voor jullie singles… eet ijs, eet koekjes, plunder de keuken. Is namelijk toch niet mijn locatie Of ga in relatie therapie, in je eentje werkt dat vast ook! Voor de stelletjes… Neem eens een voorbeeld aan hen en anders een teiltje!
 
 
Kwebbelende Klassenoudsten
met de Klassenoudsten en Shanie

Jacques Sirentia: Als professor Geschiedenis van de Toverkunst ben ik erg benieuwd naar jullie verleden. Hebben jullie ooit iets meegemaakt waarvan je eerst dacht dat het slecht zou zijn maar het achteraf toch goed uitpakte?
 
 
Shane "stinkdier" Tyson
Kenji en ik wilde ons afdelingshoofd van Zwadderich te grazen nemen toen we net op school kwamen. We hadden, dachten we, braakballen meegenomen en met een smoes overhandigd aan ons afdelingshoofd. Uiteindelijk bleken het gewoon zure ballen zijn. Misschien maar goed ook, anders waren we misschien wel van school gestuurd.
Julian "Jakhals" Roffel
Julian was onbereikbaar Ik gok wegens vakantie ofzo, vet lui ook dus ik ga het wel even invullen voor 'm! Ik denk dat Julian zou hebben gezegd dat hij vet perfect is en dus nooit iets fouts doet dus dat het dan ook niet goed kan uitpakken achteraf want het was al goed! Of niet Juul?
 
 
Emma "Emoe" Thawne
Uhm lastige vraag, ik heb niet echt iets meegemaakt wat slecht zou zijn en later toch goed uitpakte met Emma, wel met Blondy.
Als ik echt iets moest verzinnen was dat ooit eens voedselgevecht in de keuken met een groepje boefjes die destijds overal de regels braken. Ik moest daar als klassenoudste in grijpen en het leek van kwaad tot erger te gaan. Binnen no-time zat ik zelf onder de rommel, etenswaren en leek er geen beginnen aan. Zelf kon ik het niet alleen aan en leek het behoorlijk slecht uit te pakken. Gelukkig schoten anderen snel te hulp en veranderde de situatie al snel in dat de boefjes zonder magie de gehele keuken aan het schoonmaken waren en wij genoten van de overbleven taarten die waren gebakken.
Nikita "Neusaap" Hunter
Voor mij is deze vraag nog best lastig. Ik heb het vaak wel andersom.. Ik denk dat de keer dat ik de keuken in liep en Nathan daar zag staan en maar deed alsof ik geen Klassenoudste was nog wel het best in de buurt komt. Dus dan dat!
 
 
Katie "Kanarie" Rookwood
Nee, ik ben altijd al een schatje geweest dus nooit iets negatiefs verwacht of meegemaakt.
Nathan "Nandoe" McCall
Ic is het sowieso een relatie aan gaan met Niki! Wie wist nou dat een Klassenoudste zó leuk kon zijn! Ooc ben ik veranderd van voetbalclub, waar ik in het begin helemaal niet op zat te wachten. Achteraf was het juist een betere beslissing dus ben ik alleen maar blij dat ik die beslissing heb gemaakt toen.
 
 
Ryan "Roestpootuil" Riggs
Ja zovaak! Eens zien... Mezelf aanmelden voor klassenoudste omdat ik er toe werd gedwongen door Nikita, Matthijs en Nathan in een zeer gemenen kieteldood, mijn eerste poging om een mandragora te stelen en mijn eerste ontmoeting met Matthijs. En gezien ik alles heb overleefd en ik de uitkomst geweldig vind, jah... genoeg meegemaakt en ik heb er geen spijt van. Mijn pogingen die vaak slecht zouden aflopen, liepen uiteindelijk tot geweldige dingen uit: Ik ben namelijk nu al twee maanden Klassenoudste, ik heb een geweldige beste vriendin gekregen door me mandragora poging: Nikita Hunter en ik heb een langdurige relatie met Matthijs. Dus, misschien moet ik maar meer fouten keuzes maken? - Wrijft bedenkelijk aan haar kin -
Feyline "fret" Covas
Ik moet zeggen dat dat een erg moeilijke vraag is. Bijna alles wat ik doe is goed, gaat goed en er gaat gewoon bijna nooit iets fout. Maar natuurlijk heb je altijd wel die ene uitzondering, waarbij er dus wel wat fout lijkt te gaan. Zo had ik een keer dat ik echt hele lelijke knalgele schoenen met roze stipjes zag staan in de etalage, die ik echt niet wilde passen. Ik voelde alleen een soort aantrekkingskracht waardoor ik ze toch ging passen. Ze stonden echt heel erg leuk. Zo zie je maar, je moet altijd schoenen passen!
 
 
Flair "Flubberwurm" Lafler
Mmmm. Ik kan zo niets bedenken. Het zou eerder iets voor mij zijn dat ik dacht dat het goed zou uitpakken maar het later slechter bleek :')
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Pietro Mortova

Pietro Mortova Ik ben het met Ryan eens... maar denk toch eerder een teiltje dan therapie! Maar super leuk geschreven.

Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk gedaan Klassenoudsten! :)

Tyler Reaser

Tyler Reaser Super leuk!!

Aura Harrods

Aura Harrods Ahhhhh jongens, wat leuk gedaan weer! Altijd leuk om een nieuwe editie te lezen hihi

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Toffe editie ^^

Raven Prior

Raven Prior wat een kei leuke editie weer :D

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener oml XD ja gwn shane adopteren joh

Mila Montage

Mila Montage Leuke editie weer <3....

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte