Behind the mask of ......Arnaut Saicina
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week heeft Evangelien haar hakken verruild voor regenlaarsjes en is ze door de modder en kassen gestruind met Arnaut Saicina!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam: Arnaut Altman Saicina

Leeftijd: 24 jaar

Afdeling: zwadderich

Baan: oud docent kruidenkunde, nu fulltime vader en parttime bloemenverkoper

Lievelingseten: haggis

Lievelingsdrankje: boterbiertje of lekker wat vuurwhiskey

Patronus: boomtrul

Nationaliteit: Schots

 

Naam: Ruben

Leeftijd: 19 jaar

Afdeling: zwadderich

Opleiding: kok niveau 2

Lievelingseten: de huisgemaakte lasagna van ons mam.

Lievelingsdrankje: simpelweg een pilsje of een bakkie koffie

Patronus: idk, ik hoop een tijger maar ik denk eerder een hond

Nationaliteit: Nederlands

 

4963381.png

 

Natuurlijk zijn er overeenkomsten, Arnaut is tenslotte een verzinsel uit mijn geest, we zijn allebij zwadderaars. Verder hebben we allebei niet veel geluk gehad in de liefde tot we een speciaal persoon tegenkwamen. Verder kan Arnaut heel erg genieten van een boswandeling (lees zijn achtergrondverhaal voor de verklaring) wat ik ook hele erg fijn vind,maar helaas te weinig doe/tijd voor heb. verder proberen we allebei een leven op te bouwen met iets waar ons hart ligt, bij Arnaut is dat planten en bij mij is het koken.

4963384.png

Tuurlijk zijn er verschillen, ik ben Arnaut maar Arnaut is niet mij. Allereerst de leeftijd, de problemen in de familie, onze hobbies. maar dat zijn de niet zo interessante dingen.

 

Zoals ik al gezegt had ben ik zowel IC als OC gelukkig in mijn huidige relatie maar ik heb nog geen kinderen en weet niet eens zeker of ik ze wel wil. verder is hij verloofd en zijn ze bijna getrouwd, ikzelf ben nog maar net begonnen met mijn relatie en hoop dat we ooit zo gelukkig zullen worden.

 

Een ander groot verschil is onze intresse's. arnaut houdt heel erg van planten en weet daar veel vanaf, ikzelf weet niet zo heel veel van planten af,maar ik heb me toch vermaakt in die rol, hij heeft wel mijn intresse aangewakkert. zeker toen ik lessen schreef las ik wiki na wiki over magische planten voor mijn lessen.

 

4963386.png

ruben hier, ik ben niet zo heel speciaal, groot deel over mij hebben jullie al kunnen lezen. Ik ben zeer gelukkig in mijn huidige relatie met een geweldige jongedame. ik hou van koken en ben daar ook mijn werk van aan het maken, met als vervolg de specialisatie naar de pattiserie (hoop ik). (Evangelien: "taart en toetjes woehoe")

Verder zit ik veel muziek te luisteren, het liefste metal maar er zijn ook andere nummers die ik graag luister, het spook van de opera is er bijvoorbeeld eentje van.
 

Qua eten (ja, daar hou ik ook van) heb ik niet heel erg veel, ik hou niet echt van stampot en de "traditionele" maaltijd van aardappelen, groente en vlees laat mij ook koud,maar dingen zoals pasta lust ik wel graag. Daarnaast ben ik een hele grote fan van spare-ribs, mits ze goed gegaard zijn. Het vreemdste wat ik ooit heb gegeten blijft denk ik nog wel insecten. Levende meelwormen of mori-wormen. ze waren verbazend lekker.

 

cheers,

Ruben/Arnaut

 

 

Wil jij ook met je jezelf laten zien in ons blog? (foto's niet verplicht!), uil je info naar Evangelien

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Amelia Mulinder

Amelia Mulinder wat een leuk intervieuw, en zo leuk ook om op deze manier kennis te maken met de persoon achter de personage.

Lotte McClivert

Lotte McClivert Geweldig om te lezen! Vind het altijd super leuk om een behind the mask te lezen :)

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Dit is echt geweldig om te lezen. Ik hou van behind of the masks

Siërra Thayer

Siërra Thayer BROERTJEEE!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk interview Ruben! Interessant om zo meer over jou te weten :)

Anastacia Saicina

Anastacia Saicina ❤❤❤

Hayden Snape

Hayden Snape Dit blijft een fantastisch concept :) Ik geniet hier altijd van <3

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer om te lezen!

Elsalinde McPhee

Elsalinde McPhee Het blijft tof om te lezen wie er achter een personage zit! :D

Marella Drain

Marella Drain Behind the mask is super leuk!! Leuk om te lezen weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte