De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 7

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 7
Door: Ryan Riggs, Nikita Hunter
Ingenieuze inleiding
met Ryan Riggs

Zane en Nikita.gif

Lieve prachtige strontvervelende lezers en niet-lezers, Ja jij die dit aanklikt slechts om de melding te lozen, wij zijn leuk! Lees ons!

Ahum, ja waar was ik gebleven.. Ohjah! Als nieuwkomer van de Klassenoudsten, en natuurlijk omdat ik ook geweldig ben en een slang, wij zijn leuker heeft men mij gelijk gestrikt of half laten struikelen, om deze ingenieuze inleiding te schrijven.

Ook deze smektastische maand, eentje met snotsmaak ofzo omdat je al moet spugen van deze vage dreuzel bedachte dagen iets wat men de maand van de liefde noemt ofzo, hebben we weer een héél programma klaar staan!

Zo hebben jullie net natuurlijk het valentijnsfeest achter de rug, hebben jullie je date in de val laten lopen om per se met jou te dansen, heb je waarschijnlijk op haar of zijn voeten gestaan en/of zij op die van jou, dus lig je nu gezellig met twee icepacks op jullie voeten, dit blad te lezen.

Dus pak een zak smekkies bij en/of een teiltje want we beginnen dit geweldige blad met niemand minder dan onze prachtige leeuwin/neusaap, die ons deels in het gareel probeert te houden, maar zelf voor meer problemen zorgt, Nikita Hunter , die Smoezige Smoeltjes voor jullie gaat verzorgen! als we dan geen teiltje nodig hebben, weet ik het ook niet Dus geniet ervan, trek je geitenwollen sokken aan want ik weet namelijk dat deze dames er gek op zijn! Enjoy stelletje relschoppers!

Liefs van jullie nieuwe sissende Klassenoudste,

Ryan Riggs

 

Snoezige Smoeltjes
met Nikita Hunter

Zane en Nikita.gif

Lieve lezers, het is weer eens zo ver. Er wordt een stelletje geïnterviewd door niemand minder dan mijzelf, dus dit belooft sowieso al goed te worden. Echter wordt het nog beter door het stel wat tijd heeft vrij gemaakt voor dit prachtige blad! Zij is een topvrouw, druk met carrière maar ook zeker genoeg tijd voor haar kersverse man en misschien wel gezinsleven? Hij is ik heb geen idee wat zijn baan is, model ofzo? … ook erg druk! Samen zijn ze een écht powercouple met hun ups en vele downs. Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan..
 

Nova & Elijah DiCorrado-Harrison
Welkom, welkom. Laten we gelijk beginnen, tijd is geld hè. Dus.. Hoe bevalt jullie getrouwde leven?
Nova: ''Lastige vraag.. Het is tegelijkertijd verschrikkelijk en geweldig. Ik hou ervan om nu aan Elijah vast te zitten, maar het is ook eng..''

Elijah: ''Stel je niet aan, je vindt het geweldig om aan me vast te zitten. Het klopt wel, ik vind-''

Nova: ''Je bent het met me eens? Wauw, dat is een mijlpaal. Ik heb altijd gelijk, maar tot nu toe had jij dat licht nooit gezien. Ik ben blij dat je nu eindelijk verstandig bent geworden.''

ezgif-2-d411816716.gif

Elijah: - Slaakt een diepe zucht - ''Wen er maar niet aan, Dollface. Een keer, maar nooit weer. Wat ik dus wilde zeggen: op sommige momenten is het echt een straf om aan Nova vast te zitten, maar eigenlijk ben ik er over het algemeen echt heel blij mee.''

Nova: ''Ja, het is nu net wat echter. We werden al verliefd toen we echt nog heel jong waren en hoewel onze liefde altijd sterk genoeg is geweest om zonder label te overleven, is het toch wel echt heel fijn dat ik Elijah mijn man kan noemen. Het huwelijk is natuurlijk ook niet alleen maar een label, maar echt een bezegeling van onze liefde.''

Wat mooi! Klinkt echt als een sprookje, en hoe was de huwelijksreis? Was alles zoals jullie het verwacht hadden?
Nova: ''We hebben een reis laten organiseren. We gaven alleen onze voorkeuren door en verder niks. Dus het was wel even spannend en we hadden daarom weinig verwachtingen.''

Elijah: ''Misschien had ik wel verwachtingen.''

 

Nova: ''Oh? Moet ik dat geloven of wil je me geen tweede keer gelijk geven?''

 

ezgif-2-d411816716.gif

Elijah: ''Je hebt geen gelijk. Ik had een heleboel verwachtingen. Ik verwachtte sneeuw en zon: allebei uitgekomen. Wilde je zeggen dat jij die dingen niet verwachtte? Je zegt net zelf dat je onze voorkeuren hebt doorgegeven, lijkt me dan sterk dat je niet eens verwacht dat ze daar wat mee gaan doen..''

 

Nova: ''Bij nader inzien verwachtte ik toch wel wat. Ik verwachtte dat jij ontzettend irritant zou zijn en dat is uitgekomen. De reis zelf was geweldig. We hebben de meest mooie plekken van de wereld gezien en we waren twee weken echt helemaal samen. Dat leverde natuurlijk de nodige ruzies op, maar ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat dat hét ingrediënt is voor een goed huwelijk.''

 

Elijah: ''Dat is dan wel weer waar..''

 

 

Fijn dat jullie het daar over eens zijn! Was al bijna bang dat één van de twee boos weg zou lopen. Wie van jullie is nou eigenlijk de leukste?
Elijah: ''Nova.''

Nova: ''Voor de eerste keer in onze hele relatie heb je gelijk..
- grijnst - Nee, zonder gekkigheid. Voor mij is Elijah de leukste. Ik beweer vaak het tegendeel, want ik vind mezelf ook leuk, maar Elijah is degene die het beste in me naar boven haalt.''

Elijah: ''Dat kan ik me niet voorstellen.. In ieder geval geldt het andersom wel. Ik klink misschien heel cliché als ik dit zeg, maar Nova maakt me echt een beter persoon.''

Aw! Wat klef lief! Nu, dit is een zeer belangrijke vraag waar veel mensen het antwoord op wil weten.. Zijn er al kinderen onderweg?
Elijah: ''Onderweg waarheen? Als je onderweg naar een heel ver oord bedoelt: ja. Als je bedoelt of er kinderen onderweg zijn naar ons huis: absoluut niet. Gaat ook niet gebeuren.''

Nova: ''Wat Lijah zegt. We willen geen kinderen. We hebben genoeg aan onze katten en elkaar. Al zien we onze katten niet als kinderen, dat zou belachelijk zijn. - tilt kat op schoot - Hey koekie, hallo! Wat ben jij mooi hè? Zal mammie zo even een lekker visje voor je maken?''

ezgif-2-d411816716.gif

Uhu, ja. Dat zou heel raar zijn! Hebben jullie ondertussen al een wekelijkse planning voor het avondeten, en wat staat hier op?
Nova en Elijah in koor: ''Nee.''

Nova: ''We leven vrij en plannen niks, dat houdt het huwelijk een stuk beter.''

Elijah: ''Zodra Nova plant dat we om 17:00 gehaktballen gaan eten, ben ik weg. Nou ja, voor een uurtje dan.''

Ik hou eigenlijk wel van gehaktballen om 17:00.. Maar daar kan Nathan vast mee leven. Oké, als laatste, hebben jullie nog tips voor jonge stellen die jullie zouden willen delen?
Nova: ''Eigenlijk wat ik net zei. Plan niks in, dan zorg je dat het spannend blijft. Als je gaat plannen en allemaal saaie rituelen krijgt, dan kom je in een sleur. Rituelen op zich zijn niet erg, maar ze moeten niet om dagelijkse dingen gaan.''

Elijah: ''Zeg het ook tegen elkaar als je het ergens niet mee eens bent. Als Nova iets lelijks aan heeft, zeg ik het gewoon. We hebben dan wel even ruzie, maar anders moet ik er steeds naar kijken. Daar wordt niemand blij van.''

Nova: - rolt met haar ogen -

ezgif-2-d411816716.gif

 

Dank jullie wel voor dit fantastische interview! Heb echt het gevoel alsof ik jullie beter heb leren kennen en ik weet haast zeker dat onze lezers hier hetzelfde over denken! Jullie zijn een mooi voorbeeld van sprookjes wél uit kunnen komen!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Kyle Turner

Kyle Turner Leuke editie weer weer dames!

Irma Butterfly

Irma Butterfly Leuke editie en het blijft heerlijk om duo interviews met Nova & Elijah te lezen! :-) ❤️

Mila Montage

Mila Montage Geniale editie!!!

Rosheen Moran

Rosheen Moran Weer een hele leuke editie, je kunt wel zien hoe goed dit team kan plannen!

Ryan Riggs

Ryan Riggs Wat een prachtig interview! Heb genoten van je kunsten Kitkatje <3 En ikzelf ben gewoon geweldig <3

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een leuk interview, al is die man wel erg brutaal.. :O

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte