Behind the mask of...Chloë Rosella Edwards
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week heeft Evangelien het zwerkbalveld afgezocht naar een lieve das waar niemand omheen kan. Onze eigen Chlo Edwards

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.pngNaam: Chloë Rosella Edwards
Leeftijd: 13 jaar
Afdeling: Huffelpuf
Baan: Assistent Leraar Geschiedenis van de toverkunst
Lievelingseten: Pizza en Ijs
Lievelingsdrankje: Wijn
Patronus: Britse korthaar
Nationaliteit: Engels


 

 Naam: Anke
Leeftijd: 17 jaar
Afdeling: Huffelpuf
Opleiding: Havo
Lievelingseten: Koekjes! Of lasagne 
Lievelingsdrankje: Pepsi of sprite
Patronus: Kip of penguin 
Nationaliteit: Nederlands en Pools en Duits en alles gemixt
 
 
 4963381.png
Er zijn enorm veel overeenkomsten tussen Chlo en mij. Chlo is namelijk gebaseerd op mezelf. Chlo en ik zijn beide enorm hyper en vrolijk en we houden van praten met mensen. We houden beide van eten en eten maken. Ook zijn we beide geboren leiders en houden we ervan om dingen te weten. Daarom zijn Chlo en ik ook zulke stalkers en weten we heel veel van wat er gebeurd. We lachen beide enorm veel en je ziet ons nauwelijks niet sociaal. Ik vind het ook super belangrijk om een goede relatie met mijn leraren te onderhouden en dat doet Chlo ook. Ook zijn Chlo en ik beide bi en hebben we beide nog niet heel veel succes in de romantiek.  Kortom, veel overeenkomsten. 

 


4963384.png 
Er zijn natuurlijk ook verschillen. Chlo vind het leuk om regels te breken en heeft daar helemaal geen problemen mee. Ik probeer vaak me aan de regels te houden. (Ook al lukt dat niet helemaal) Chlo houd enorm van wijn en drinkt het ook zo vaak mogelijk terwijl ik eigenlijk bijna nooit wijn drink. Ik houd wel van wijn (vooral rosé) maar ik ben nog 17 dus technisch gezien mag het niet. Ook is Chlo meteen vriendelijk en open tegen iedereen die ze ontmoet en ik ben wat meer verlegen. Ik wordt ook vaak nerveus van dingen zoals met mensen afspreken of als er dingen gebeuren en Chlo is gewoon super cool en relaxed. Ook is Chlo goed  in grappen met mensen uithalen maar omdat ik vaak mijn emoties op mijn gezicht draag kunnen mensen zien aan mijn gezicht als ik wat heb gedaan of wat van plan ben. Dat vind ik vooral jammer als ik een grap met mijn beste vriend en vriendin wil uithalen want die hebben al meerdere keren binnen een paar minuten doorgehad dat ik iets van plan was. 
 

4963386.png
Nou zoals ik al had gezegd ben ik Anke. Ik zit momenteel in mijn eindexamenjaar van de Havo maar desondanks ben ik heel druk. Ik werk ongeveer 6 uur per week en zit in de dramaclub. Ik vind het heel leuk om te schrijven en te coderen maar heb er vaak minder tijd voor. Ook kies ik vaak eerder voor WoP dan huiswerk maken. Ik lach ook heel veel en ben super slecht in de app maps begrijpen. Dus als ik in een vreemde stad ben, dan zie je mij vaak in de chat waar ik zeg dat ik ALWEER de weg ben kwijt geraakt. Dat wordt nog wat als ik volgend jaar ga verhuizen voor de opleiding teachers college.


Ik wil namelijk docent worden en heb ook veel zin om de opleiding te starten. Ik vind het niet erg om hard te werken, als ik maar kan uitslapen want ik ben super slecht in wakker worden door mijn wekker. Zo ben ik of veel te vroeg, of te laat omdat mijn wekker niet af ging. En met ging niet af bedoel ik dat hij wel af ging maar ik er gewoon doorheen ben geslapen. Maar als ik er dan ben, dan heb je ook een meid die veel passie toont en heel veel dingen en mensen leuk vind. 


Chlo onze zwerkballende das ladies and gentlemen. Denk je nu, ik wil ook wat meer over mijn echte zelf vertellen? Dat kan! Uil Evangelien en wie weet zien we jou hier de volgende keer.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Jade Diggory

Jade Diggory Chloooo ♥

Isabella Laroche

Isabella Laroche Anky!!! Super leuk meis! ♡

Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius ja leuke meid is het hé! bedankt voor het meedoen dasje <3

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn leuk gedaan en ook echt leuk om te lezen Chlo

Irma Butterfly

Irma Butterfly Leuk om zo meer over je te weten, Chlo/Anke! :-) <3

Bambi Gardener

Bambi Gardener Erg leuk om je beter te leren kennen Chlo! :D♡

Raven Prior

Raven Prior Super leuk <3

Marella Drain

Marella Drain :o! Wat super tof om te lezen! Super leuk om meer over andere te leren kennen :)

Anouk Hammel

Anouk Hammel Super leuk Chlo! <3

Amaryllis Dreamweaver

Amaryllis Dreamweaver Chlo/Anke wat leuk om dit te lezen! Stiekem wist ik net zoals daan al redelijk veel maar dat komt ook omwille we regelmatig wel skypen of callen!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk om te lezen Chlo! <3

Bas Zwarts

Bas Zwarts super leuk stukje

Lisa Kappert

Lisa Kappert Ankeeeeeee, super leuk om te lezen! En vooral dat stukje over dat je vaak de weg kwijt bent, klopt zeker xD Maar er staat wel een foutje in, er staat dat je 17 bent, maar Chlisa is 18!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk stukje over jou Chlo! Stiekem wist ik al veel, maar wat wil je als je samen zwerkbalt bij de vliegende dassen en familie IC van elkaar bent ^^ Leuk om zo terug te lezen, je bent een kanjer Chlo of Anke, SIEBELWARD FTW!

Esmee Williams

Esmee Williams Het meest shocking aan dit interview vind ik de tweede naam van Chlo... Rosella! Maar het is wel een heel leuk en goed artikel! :) Leuk om te zien dat Chlo & Anke vrijwel dezelfde personen zijn :)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte