De S.M.U.R.F. - Jaargang 23 - Editie 2

- Van : Nimphara Muijs

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Karim Perez

Karim Perez Aha, volgens deze quiz ben ik een lolsmurf! Niet helemaal acuraat, want ik ben natuurlijk een swagsmurf, maar toch wel passend!

Ellen Aster

Ellen Aster Ik ben duidelijk Grote Smurf!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf YES, de SMURF! Super leuk! Ik vind dit blad er toch altijd zo geweldig uit zien, al die vrolijke smurfachtige koppies en mooie paddenstoelenhuizen. Wat een knappe koppen in de spotlights, stuk voor stuk! Ik pies altijd bijna in mijn gewaad van het lachen om de creatieve namen die hier voorbij komen. Ik ben inderdaad wel benieuwd naar de ontwikkelingen en wie de grote smurfenleider gaat worden, altijd leuk om die verhalen te lezen. Zo tof geschreven ook! Al die smurfenvragen, ik heb ze gedaan maar de antwoorden... ik ben nu alweer kwijt waar A, C of B op geantwoord werd, precies, die drie... mijn hoofd is soms wat chaotisch, maar D kwam er niet bij dus Grote Smurf ben ik zeker niet! Ik gok dat de andere drie antwoordopties ongeveer gelijk waren dus ik ben vast een hele creatieve, lollige klungelsmurf.

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Jaaaa, de SMURF is er weer! :D Ik vind dit altijd ontzettend leuk om te lezen. Heerlijk om weer te lezen wie er in de FC-spotlight staan en waarom. Zo vallen gezichten toch altijd om andere redenen op en brengen ze zelfs herinneringen naar boven. Super leuk om jullie herinneringen te lezen. Die neppe namen laten me toch altijd weer lachen, hahaha. Sommige zijn zo leuk dat ik ze bijna zelf zou willen gebruiken! Ik denk dat Georgelover indd wel eens kan staan voor George Wemel! Maar het kan ook George Clooney zijn. Of misschien George Michael? George Russell? Zoveel vragen! Ook erg leuk om weer een nieuw stukje uit het ontstaan van de smurfen te lezen. Dit brengt zoveel opheldering! Ik blijk dan toch wel een klungelsmurf te zijn, al was het een close call met een grote smurf, en eigenlijk vind ik een combinatie van beide ook wel toepasselijk. Dus ik ga voor de grote klungelsmurf! Wat een leuke editie weer ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte