De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 14

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Dennis Fulgur

Dennis Fulgur Leuke editie weer en welkom Alec, ik ga kijken of ik de antwoorden kan vinden op de vragen, leuke dag van jou Sander en gefeliciteerd met KO van de maand Puck :)

Matteo Toument

Matteo Toument Wat een super leuke editie weer! En weer geweldige tips!

Caelan Reynolds

Caelan Reynolds Leuk om te lezen! Gefeliciteerd Puck.

Heavenly Pierce

Heavenly Pierce Gefeliciteerd Puck! Ik ken de meeste van jullie niet zo goed maar elke keer als ik je zag in de chat was je zo gezellig en babbelig dus zeker verdiend! ❤️ Ik denk dat ik maar eens in dat topic moet gaan neuzen voor die kaartjes! Gefeliciteerd met jullie plekje als topic van de week! ❤️

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een goeie tips! En welkom nog in het klassenoudste team, ik weet zeker dat mama kitkat je wel verder kan opvoeden en anders doen de anderen dat wel. Gefeliciteerd met klassenoudste van de maand Puck! Zeker verdiend! ❤️ Ik zal eens kijken wat ze hebben uitgevoerd in dat verboden bos. Erg leuke editie weer ❤️

Eve Stark

Eve Stark Oehh geweldig! En gefeli Puck❤️ Heel heel heel dik verdiend!

Hope Jayson

Hope Jayson :O Wat leuk zeg! Heel leuk om even in het blad te mogen staan :D

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Gefeliciteerd met het zijn van KO van de maand, Puck! Super leuke editie dit, handige topictip ook. Zeker doen, het maakt de verhaallijnen nog levendiger!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte