World of potter: Behind the scene
Heb jij je altijd afgevraagd wat de verschillende clubs en groepen op World of Potter nou precies doen? Dan ben je hier op het juiste adres. Vandaag krijgen jullie een kijkje in de keuken van SoMe!

- Van : Evangelien Borghesius

Je hebt ze vast al in de chat, het kasteel of de sluipwegwijzer gezien. Al die paarse gekleurde namen en hun leider. Het SoMe team is sterk aanwezig.

 

SoMe? Wat is dat nou? SoMe staat voor Social Media. In deze tijd moet Zweinstein meegaan met de moderne technische wereld om alle verdwaalde tovernaars en hekjes weer “thuis” te brengen. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?

 

 

SoMe is verantwoordelijk voor het aantrekken van (nieuwe) actieve leden. Wij brengen onze speelwereld en de echte wereld (IG en IRL) samen! Via Facebook proberen wij met leuke posts de aandacht van mensen te trekken. We brengen de magie naar de echte wereld. Zodat ze de website bezoeken en een account aanmaken én daarna al hun vrienden laten weten hoe leuk het hier is. Want kom op…World of Potter is gewoon magische!

Daarnaast brengen wij de echte wereld ook weer naar World of Potter. Met leuke nieuwtjes, blogs en binnenkort een magazine met hierin van alles om je wereld net dat extra beetje magie te geven. Hierdoor houden we dit prachtige universum in leven.

 

 

Maar wij kunnen het niet zonder jullie! Like onze Facebook pagina, deel hem, tag je vrienden… Niets is te gek. Heb je leuke ideeën? Je mag ze altijd delen met Evangelien Borghesius.

 

Magische groet,

Je moet inloggen om te kunnen reageren.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte