De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 5, Jaargang 10

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Whahaha! Leuk geschreven!

Reavan Diran

Reavan Diran Op deze manier kom ik pas wat te weten over mijn collega's! Maar ik.. Afkijken? Niet leren? Dat doe ik heus wel! Als de tijd er naar vraagt natuurlijk... Maarja. Details. Trouwens, die topics zijn super leuk! Gefeliciteerd iedereen en ik ben benieuwd wat jullie van (mijn mooie lieve) de bibliotheek maken!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer! Wat een leuke geruchten ook en wat een moeilijke vraag zeg! Ik ben wel benieuwd naar de volgende topics hoor.

Alana Drain

Alana Drain De KK is echt fantastisch! En dat is natuurlijk niet alleen om dat ik en mijn fantastische team hier hard aan werken! Maar ik moet wel even melden dat ik een goede relatie heb. Ik ben gewoon goed in geheim houden natuurlijk! Ze zijn allebei ook gewoon leuk! Nou wat een mooie KK weer toppers

Lilah North

Lilah North Ik heb echt genoten van de editie. Laddervormige, ik zie het voor me. Oja en Edward, luister eens, ALANA is van MIJ!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke editie weer! Gefeliciteerd de topics die deze week hebben gewonnen, ik denk dat de bibliotheek volstroomd deze week!

Ivanka Smith

Ivanka Smith nawwh wat leuk dat mijn topic ertussen staat! nope, geen boterbier voor mij, hellaas