De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 5, Jaargang 10

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 10
Door: Hunter Blackwood, Anoniem & Iedereen

Ingenieuze inleiding
met Hunter Blackwood
Archie Ryder.gif
Hallo lieve, leuke, lollige, lenige, lekkere, laddervormige lezers! Vandaag is jullie geluksdag! Nee, jullie hebben geen vuurflits gewonnen en ook geen tienduizend galjoenen, het is nog veel beter! Ik doe vandaag de intro! Je mag dus heel lang mijn stuk lezen :) En mocht je deze intro nou uit hebben, dan kun je hem gewoon weer opnieuw lezen.

Wist je trouwens dat we weer een nieuwe KO hebben? Ze heet Sam en ze is heel leuk! Hoi Sam!

Oké, goed. Genoeg over Sam, genoeg over mij Al hoewel, hoe kun je ooit genoeg hebben over mij? Deze Kwebbelende Klassenoudste kun je roddels lezen over alle klassenoudsten.  
Zo kun je precies op de hoogte zijn van wat ik allemaal doe in mijn leven en natuurlijk ook van wat de andere klassenoudsten doen, maar die zijn lang niet zo interessant ;)

Dan worden alle klassenoudsten gevraagd naar wat ze zouden doen als ze een geest waren geweest en dit heeft zeker voor interessante antwoorden gezorgd!

Als laatste is het ook nog eens zo dat deze editie weer drie topics gekozen worden! Dat kan je 250 chocokikkerplaatjes opleveren!

Dus, als je benieuwd bent naar wat wij allemaal te zeggen hebben, blijf dan vooral lezen! Zo niet… Tja, wat doe je hier eigenlijk nog?

Heel veel knuffels naar iedereen die blijft lezen!
Hunter Blackwood
Gaotische Geruchten
met Anoniem
Zane en Nikita.gif
Het is een mooie donderdagochtend, twee dagen voor mijn deadline. Ik besluit vandaag maar eens te gaan beginnen met het schrijven van deze rubriek. Dit doe ik onder het genot van een kopje thee en een discussie in de spam groep van de klassenoudsten. Een discussie over wanneer iets vliegen is, een vraag voor in de reacties: vliegt een parachutist wel of niet? Wat een nutteloze discussie, maar daarom niet minder leuk om te volgen. Wat heerlijk, ze hebben helemaal niet door dat ik ondertussen deze rubriek schrijf. Ze hebben niet eens door dat ik lachend al hun roddels probeer te verzamelen, als een stalker, als een spion. Maar wel met een belangrijk doel natuurlijk, om jullie, lezers, tevreden te stellen.

Hebben jullie me gemist? Ik hoop het voor jullie. Ik ben het stereotype klassenoudste, egoïstisch, arrogant en vol van mijzelf. Daarom is het ook zo leuk om over ze te schrijven. Dat heb ik dan ook weer vol vreugde gedaan. Er was zoveel te vinden, dat ik besloot het te verdelen per persoon. Hieronder voor jullie dus 9 kopjes met informatie over jullie ‘favoriete’ mensen, even een korte update.

Benieuwd wat ik deze keer te vertellen heb? Lees dan vooral verder.

 
Reavan Diran
Als eerste hebben we hier voor u: Reavan Diran. Reavan is een erg lastig persoon om te stalken, er zijn zeg maar 0 topics te vinden zo 1,2,3 waar hij deel van uit maakt. Gelukkig heb ik inside informatie gekregen over deze KO. Volgens een anonieme bron schijnt hij helemaal NIET te leren voor de examens, er gaan zelfs geruchten rond dat hij afkijkt! Nou nou, dat kan toch echt niet, en zeker niet als een raaf uit Ravenklauw. Zouden deze geruchten waar zijn? Ze lijken in ieder geval goed genoeg om op momenten dat je bijna straf krijgt van deze jongen even omhoog te brengen. Daarbij moet deze jongen ook wel net zo arrogant zijn als de rest van het team, want ja, hij schijnt een nicht te zijn van Feyline Covas. Al is dat niet in zijn uiterlijk te zien xoxo.

Hunter Blackwood
De volgende persoon alweer, Hunter. Hunter is een erg knappe jongen, en dat weet hij zelf geloof ik ook erg goed. Mocht je ooit een smoes nodig hebben omdat je iets doet wat niet mag, en Hunter staat tegenover je, dan wordt dat allemaal niet heel lastig. Je hebt zelfs meerdere keuzes, hem chanteren met het feit dat hij meerdere dates tegelijk heeft, óf hem op date vragen. Ik denk dat hij je in beide gevallen geen straf zal geven, dus best capabele opties. Ivanka, Maylee, Alana en alle andere meisjes waar hij mee date: je bent niet de enige! Het is een typische klassenoudste streek! Pas op!

Alana Drain
Nu we het toch over Hunter en zijn dates hebben, kunnen we net zo goed verder gaan met Alana. Alana heeft ook wat relatieproblemen, zeker aan haar profiel af te lezen. Wisten jullie dat ze een relatie heeft met Lilah én met Edward? Verder date ze dus ook nog met Hunter.Ik vind het allemaal maar apart hoor...

Edward Duncan
En dan de laatste van dit iconische trio, Edward. Edward heeft dus een relatie met Alana, maar geen 1 met Lilah. Alana wel. Ik snap het niet meer. Wat ik wel snap is het feit dat deze KO niet zo onschuldig is als hij lijkt, want samen met zijn partner in crime(en in de liefde?) is hij een poosje geleden gespot met wat graffiti tekeningen, Alana, Yesac en Julia. Nou was het eigenlijk de bedoeling geweest dat Edward de anderen straf had gegeven, maar was het op de eerste plaats niet de bedoeling geweest dat Alana daar überhaupt niet aanwezig was? Wat een waardeloze klassenoudsen zijn er tegenwoordig toch ook. Snel over naar de volgende.  
Aron Ross
Het eerste wat opvalt als je Aron gaat stalken is het nogal lege achtergrondverhaal en profieltekst. Zou hier een verhaal achter zitten? Zou Aron stiekem een spion zijn, die niet zoveel van zichzelf vrijgeeft? Wie weet, wie weet. Natuurlijk zijn er ook wat roddels over Aron te vinden. Zo heeft Aron op een ietwat aparte wijze zo ongeveer een adoptieouder gekregen, niemand minder dan de ons allemaal bekende Luca Copper. Aron betrapte Luca op laat in de keukens zijn, waarna Luca Aron straf gaf, snappen jullie het nog? In ieder geval, op een gegeven moment besloot Luca om Aron dan maar gewoon te adopteren. Natuurlijk. Zo simpel kan het zijn.

Feyline Covas
Feyline , Feyline , over deze meid is gewoon erg veel te vertellen. Ze is prachtig, schitterend, en dan die haaa-ren! Oké, nu even focus. Het glamorgana gedeelte achterwege gelaten, waardoor ik soms nogal een beetje afgeleid kan raken: wisten jullie dat deze meid bijles geeft aan Eave Eron ? Nou bijles, ik denk dat dit akkefietje uitloopt in iets heel anders dan bijles, een relatie bijvoorbeeld. Of een bad in de badkamer van de klassenoudsten. Over badderen gesproken, dat gebeurt ook al! De klassenoudsten hebben een topic in de badkamer van de klassenoudsten, waarin ze een feestje houden. Nou dat klinkt natuurlijk superleuk, maar het is een teamfeest. Hallo!? WaArOM BEn iK nIeT UItGenOdiGD? Hoor ik niet bij het team? Bijzonder veel is er op dit feestje trouwens nog niet gebeurt, aangezien er nog maar 3 klassenoudsten aanwezig zijn.

Romilly Raynott
Romilly Raynott , 1 van de klassenoudsten van zwadderich. Zij is 1 van de drie die is gespot op het feestje in de badkamer. Verder is ze goed bezig voor de afdelingspunten, ze is pas 11 jaar oud en overleeft het bij de klassenoudsten, kortom: ze is supergoed bezig. Hoe kan dat nu als slang én als klassenoudste? Romilly , je lijkt het stereotype klassenoudste een beetje te doorbreken, of verberg je het soms zo goed dat zelfs ík het niet kon vinden?

Sam Parker
Laten we eens kijken wie er nu aan de beurt is. Sam Parker . Als ik deze meid in 5 woorden zou moeten omschrijven, zouden dat deze 5 zijn: dominant, jaloers, onredelijk, koppig, oppervlakkig. Past best goed thuis in dat rijtje van klassenoudsten dus, ook al zo’n typ dat veel aan haarzelf denkt. Dan de roddels over Sam , die handig zijn te weten en te benoemen op het moment dat je in de problemen zit en Sam gaat je straf geven. Sam is namelijk gespot met een jongen, Ambrose Clement. Wie weet wordt dat wat, maar wie weet heeft ze liever niet dat iedereen dat weet? Chantage materiaal: check!

Nikita Hunter
Als laatste hebben we natuurlijk de leider van dit stelletje ongeregeld: Nikita Hunter. Nikita is laatst getrouwd, nog gefeliciteerd daarmee! Of kunnen we beter zeggen, sterkte Nathan? Ik prefereer persoonlijk het tweede…
 
Dit was het alweer voor deze editie, ik hoop dat jullie ervan hebben genoten. Hebben jullie nou nog roddels, stuur ze dan naar Nikita, die stuurt ze dan door naar mij voor een eventuele volgende keer. Heb je nou roddels over Nikita die Nikita niet mag weten? Post dan een reactie onder deze post met het bericht: “ik heb absoluut geen roddel over Nikita”. Ik zal je dan persoonlijk benaderen, zodat je je roddel veilig kwijt kunt. Tot de volgende keer, ik duik weer een poosje onder!
~ ondergetekende
 
Kwebbelende Klassenoudsten
met De Klassenoudsten & Nikita Hunter
 
Deze keer hebben we weer iemand gevraagd om een bizar leuke, interessante of aparte vraag voor ons te bedenken die wij dan allen moeten beantwoorden. Deze keer was dat niemand minder dan..

Harper Porter!

"Als je een geest zou zijn op Zweinstein, wat zou je dan doen en wat voor grappen zou je uithalen?"
tumblr_inline_opm99hKgwa1up720w_540.gif
Aron Ross
Ik denk dat ik helemaal geen grappen uit zou halen, omdat ik te druk bezig ben met het grappig vinden van het feit dat ik door muren heen kan vliegen. Is dat een goed antwoord?
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Hunter Blackwood
Ik denk niet dat het een verschil maakt of ik een geest ben of niet, want als geest hou je gewoon je uiterlijk. Ik denk dat ik gezellig op date zou gaan met knappe meisjes. Daarnaast zou ik in het Verboden Bos ronddwalen om rondzoekende leerlingen de stuipen op het lijf te jagen. Nu ik het er zo over heb... Eigenlijk zou het leven als geest best chill zijn!
giphy.gif
Sam Porter
Ik denk dat ik mezelf bezig zou houden met de nachtrust van de professors. En dan bedoel ik natuurlijk slapeloze nachten veroorzaken! Helemaal tijdens de examen week.. Hoelang zouden ze dat eigenlijk volhouden? Misschien hoef ik daar niet eens een geest voor te zijn..
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Reavan Diran
Nouja, als je een geest bent kunnen anderen je niks meer maken en op geen enkele manier grijpen! Daarbij kan je super makkelijk wegvluchten, dus dit zou een uitgelegen kans zijn om in de schoenen te staan van al die brutale eigenwijze leerlingen en van klaslokalen insluipen tot kleine onschuldige eerstejaars de stuipen op het lijf jagen... Dat klinkt geweldig! Maarja, dan moet het eerst zo ver komen dat ik een geest ben he.. En dat duurt nog een hele tijd!
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Romilly Raynott
Als geest zou ik waarschijnlijk door het eten heen vliegen in de hoop nog iets te kunnen proeven. Ook zou ik onverwachts door muren heen zweven zodat anderen zullen schrikken en dan heel onschuldig kijken, alsof het toevallig gebeurde (devil)  
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Als ik een geest zou zijn? Hmm, ik zou sowieso mensen laten schrikken. Vooral de KO's die 's nachts hun ronde moeten lopen, vooral Alana is heel leuk om te pesten. hehe Verder zou ik denk ik veel met eten, waterballonnen en andere gooibare voorwerpen gooien.
connor-paolo-1.jpg
Alana Drain
Als eerst zou ik eten. Ook al kan ik niks eten. Dus daar kom in dan achter en dan ga ik huilen in hoekje. Vervolgens nadat ik een week gehuild heb in een hoekje zou ik natuurlijk elk kantoor even een mooie Alana make-over geven. Dat ziet er wel minder mooi uit, want mijn bloedmooie partner Lilah helpt me niet. Vervolgens zou ik zoveel mogelijk lessen op stelten zetten met de kennis die ik heb opgedaan op Zweinstein. Alles wat ik juist niet moet doen. Als laatst zou ik alle leerlingen die de regels overtreden bestraffen en op hun kop geven. Toch wel goede klassenoudste.
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Feyline Covas
Nou heel veel geestige grappen natuurlijk. Nee maar even serieus bekeken, ik denk heel veel huilen. Glamorgana krachten werken namelijk niet meer als geest. Denk ik. Dus dat zou wel heel sad zijn, want dat is wel een groot gedeelte van het leuke in mijn leven. Maar natuurlijk zou ik wel grappen uithalen, en dan vooral veel bij eerstejaars. Ik zou denk ik Foppe als voorbeeld nemen, want ja die is gewoon goals.
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Nikita Hunter
Pfff.. Ik denk dat ik gewoon ergens zou gaan chillen. Als geest heb ik toch niet zoveel te doen, behalve leerlingen helpen met hun huiswerk, lessen volgen.. Af en toe iemand de stuipen op het lijf jagen omdat ze regels breken. Eens een Klassenoudste, altijd een Klassenoudste.. Ik zou het heerlijk vinden denk ik, een beetje rustig leven, geen probleem! Kan ik me ergens aanmelden, voor later alvast..?
 
Geprezen geschriften
 
Ik kan me voorstellen dat jullie denken "Wat is dit nou weer?" Ik zal het even uitleggen. Wij zijn samen met de staff van World of Potter bezig geweest met een compleet nieuwe rubriek. Het gaat om jullie kunstwerken, de topics. Jullie steken hier veel moeite in en dit mag ook wel eens beloond worden. Iedere editie zullen wij dus drie topics uitkiezen, de schrijvers van dit topic ontvangen ieder 250 chocokikkerplaatjes. Het gaat per locatie en deze keer was de locatie...
 
Zwijnskop
Disclaimer: De regels van deze rubriek kunnen ieder moment worden aangepast zonder daar een reden voor te hoeven geven.

 
Er zijn dus op het terrein drie topics uitgekozen die deze editie in het zonnetje komen te staan. De reden dat een topic is gekozen kan zijn omdat het heel erg lief, leuk of spannend is. Er zijn geen eisen aan verbonden om in deze rubriek te kunnen verschijnen. Ik zal jullie ook niet verder in spanning houden. De drie gekozen topics zijn:

Meisjes plagen, ijsjes vragen Geschreven door: Maylee Moore & Hunter Blackwood
De reden: Ik vind het topic onwijs komisch en super orgineel. Daarnaast gaat het ook nog eens over allerlei soorten lekker eten zoals pizza en ijs. Allemaal rare bobbels en vormen omdat de pizza meegesmokkeld moet worden door Maylee die teleurgesteld werd toen ze hoorde dat Hunter met lege handen was aangekomen. Een geweldig topic om te stalken dus!:D


Vliegend de 'gezelligheid' te gemoet Geschreven door: Ivanka Smith & Thor Coops.
De reden: Vind dit een typisch geval van een topic waar je ziet dat beide deelnemers er tijd in hebben gestoken! Het is een leuke dialoog, wat leuke akward momentjes, boterbier of toch niet Ivanka? en gewoon erg leuk om te lezen!


Voor de eerste keer, maar dan nog een keer Geschreven door: Finn Pines & Ruzanna Granger.
De reden: Na elkaar een tijd niet gezien te hebben, botsen ze tegen elkaar aan in Zwijnskop. What are the odds? Zal het weer gaan zoals het vroeger was, of is dat echt afgesloten? Wie weet.. Voor zo ver er nu te lezen valt zit er bij beide nog wel wat van gevoel! Ik ben benieuwd wat hier uit komt.


Dit waren alweer drie prachtige topics! De chocokikkerplaatjes zullen snel jullie kant op komen! De locatie voor volgende keer is..
Bibliotheek

Tot dan!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Whahaha! Leuk geschreven!

Reavan Diran

Reavan Diran Op deze manier kom ik pas wat te weten over mijn collega's! Maar ik.. Afkijken? Niet leren? Dat doe ik heus wel! Als de tijd er naar vraagt natuurlijk... Maarja. Details. Trouwens, die topics zijn super leuk! Gefeliciteerd iedereen en ik ben benieuwd wat jullie van (mijn mooie lieve) de bibliotheek maken!

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie weer! Wat een leuke geruchten ook en wat een moeilijke vraag zeg! Ik ben wel benieuwd naar de volgende topics hoor.

Alana Drain

Alana Drain De KK is echt fantastisch! En dat is natuurlijk niet alleen om dat ik en mijn fantastische team hier hard aan werken! Maar ik moet wel even melden dat ik een goede relatie heb. Ik ben gewoon goed in geheim houden natuurlijk! Ze zijn allebei ook gewoon leuk! Nou wat een mooie KK weer toppers

Lilah North

Lilah North Ik heb echt genoten van de editie. Laddervormige, ik zie het voor me. Oja en Edward, luister eens, ALANA is van MIJ!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke editie weer! Gefeliciteerd de topics die deze week hebben gewonnen, ik denk dat de bibliotheek volstroomd deze week!

Ivanka Smith

Ivanka Smith nawwh wat leuk dat mijn topic ertussen staat! nope, geen boterbier voor mij, hellaas

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte