De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 2, jaargang 5

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 5
Door: Namine Gale, Katie Rookwood en Julian Roffel
Ingenieuze inleiding
met Namine Gale
Julian Roffel.gif
JA HALLO! Daar ben ik weer! Namine represent! Welkom bij een gloedje nieuwe Kwebbelende Klassenoudste!

Het was aan mij weer de eer om een introductie te schrijven, voor de editie in December! Ja jongens, meisjes, en anders gespuis, het is alweer December! De maand van knusheid, kerstmis, en oud en nieuw staat weer voor de deur. We zijn al druk bezig met het bedenken van goede voornemens, terwijl we ons vol fantaseren van die ene kalkoen die we met kerstavond kunnen op smikkelen.

Maar je kan natuurlijk ook gewoon liever iets willen lezen, en dan ben je bij ons bij het goede adres! Katie Rookwood heeft bijvoorbeeld deze editie een heel leuk interview met Lisa Kappert gehouden, ons nieuwste aanwinst in onze Biba Boerderij! Zeker de moeite waard om hem te lezen. Misschien heeft zij ook wel goede voornemens? Of ze is misschien aan het klagen hoe streng Shane nu wel al niet is.

Over goede voornemens gesproken, het is geen aanrader kan ik jullie vertellen, tenzij het iets echt positiefs is… (dus niet afvallen, want dat lekkere eten valt niet te missen hier op Zweinstein!) maar ik kan jullie wel vertellen dat ik, Namine Gale heb ontdekt meer geld zou krijgen dit jaar… door een horoscoop.. nou laat die galjoenen maar komen hoor! Ik kan ze goed gebruiken.. maar toch vrees ik dat ik niet meer geld bij Shane zou verdienen… ontzettend jammer weer.
Maar het punt was in ieder geval: GEEN GOEDE VOORNEMENS! Tenzij ze echt leuk zijn! (Of een horoscoop lezen doet ook wonderen voor wat leuks).

En al dat leukigheid kunnen jullie ook weer hier in vinden. (Goed bruggetje toch!). Want onze enige echte lurker, Julian Roffel, heeft weer wat talentjes ontdekt bij Talentvolle Topics! Benieuwd wie het zijn? Ik zou snel verder lezen!

Maar toch wil ik erbij zeggen dat ik niet hoop dat hij een topic uit het Verboden Bos heeft gespot.. Want zoals jullie misschien al weten is er een nieuwe locatie toegevoegd; Het Verboden Bos. En moeten wij nog meer uitkijken.. Het is niet voor niks een Verboden Bos! Maar als je toch zo eigenwijs bent, is een kijkje nemen het wel waard.

En dan zal ik jullie nu weer verlossen van mijn ‘’adviezen’’. Ik wens jullie allen, een fijn kerstfeest, en een heerlijke jaarwisseling! Behoud alsjeblieft alle tien de vingertjes, (mevrouw verbanddoos is al zo druk…) maar koop vooral je vuurwerk bij de tovertweeling topfopshop!

Geniet van deze heerlijke editie van de Kwebbelende Klassenoudsten en tot de volgende keer!


Veel liefs, van mij,
Namine Gale
IJverige IJsbreker
met Katie Rookwood
Lola Temple.Gif

 

Het is een ondeugende, spring in het veld Dasje. Ondanks dat ze twee turven hoog is, kan ze iedereen aan. Ze voelt zich al helemaal thuis op onze Biba-boerderij en wij zijn er heel blij mee, dat ze ons team is komen versterken! behalve Julian .
Haar gezelligheid en alles wat ze voor WoP doet, maakt haar geliefd bij de leerlingen en afgestudeerde. Gelukkig zien ze sommige opmerkingen niet die ze maakt..
We hebben het dan natuurlijk over Lisa Kappert, zij is onze klassenoudste in deze column.

 

Lisa, allereerst nog een welkom namens ons hele team op de Biba-boerderij! Hoe heb je de eerste weken beleefd? Welk dier ben je? En hoe vindt je het team? Geweldig natuurlijk, vooral Katie!
Lisa: "Ah bedankt! Ik vond de eerste paar weken heel erg leuk, behalve Willian en Sniper die beide hun complete maaginhoud over mij heen gooiden. Ik werd ook heel leuk ontvangen door het team en eigenlijk werd bijna direct al besloten dat ik een luiaard zou worden. Ik moet nog steeds opzoeken wat een luiaard nou precies is, maar als ik dat doe krijg ik petsen van Julian. Het team is ook super aardig! Behalve Shane die mij cute vindt. Maar Katie zeg je? Dat was jij toch?"

ezgif-2-d411816716.gif

Ja natuurlijk ben ik super cute, maar hé zeg eens. Eerst was je lid van het Bibliotheek Team. En toen een tijdje baan-loos. Wat was de reden om de switch naar dit team te maken?
Lisa: "Ik vond het echt super leuk om boeken te schrijven en het team van de bieb was echt heel gezellig! Maar ik wilde een keer wat nieuws proberen en aangezien topics stalken toch wel een van mijn grootste verslavingen was/is, leek een baantje als Klassenoudste mij heel erg leuk! Maar Katie, wat zeg je nu.. baan-loos??"

ezgif-2-d411816716.gif

Oh dat is mijn fout, verkeerd geinformeerd. Laten we dat maar snel vergeten dan!! Wat is het leukste/grappigste/engste wat je tot nu toe hebt meegemaakt in de topics?
Lisa: "Ik denk dat het vervelendste dat ik tot nu toe heb meegemaakt in een topic, Willian en Sniper zijn. Ze waren 's nachts aan het matrassurfen toen ik een knal hoorde. Toen ik bij de twee leerlingen aankwam zag ik dat Willian met het matras tegen de muur was gebotst en een lichte hersenschudding had. Maar dat was nog niet het enige.. Willian en Sniper vonden het leuk om even hun complete maaginhoud over mij heen te gooien. Toen ik ze streng aansprak en zei dat ze alle viezigheid op de vloer moesten opruimen besloten ze hetzelfde nog een keer te herhalen. Ik heb beide eerst naar de ziekenzaal gebracht. Maar die straf die krijgen ze nog wel!''
-kijkt streng naar Sniper en Willian-

 
ezgif-2-d411816716.gif
Als er één locatie in de hele school is waar je het liefst heen gaat, welke zou dat zijn en waarom?
Lisa: "Oeh moeilijke vraag! Als er één plek is waar ik het liefste heen ga, dan is dat denk ik toch de Bibliotheek. Ondanks dat ik geen Adelaar ben en niet meer bij de bieb werk, houd ik echt heel veel van deze plek. Ik houd ervan om zo af en toe gewoon wat te lezen, of rustig wat te leren in de bibliotheek. En als er een bepaalde jongen is wil ik er natuurlijk maar al te graag heen.''

ezgif-2-d411816716.gif

Maar hé, jij was ook niet de aller braafste Das zover ik mij kan herinneren. Heb je je streken aan de beukwilg gehangen? Of zit het er zeker nog wat in?
Lisa: "Iedereen weet natuurlijk dat ik hartstikke lief ben en er heel cute uit zie, vooral Shane. Maar er zit misschien nog wel een beetje ondeugd in mij. Ik kon vroeger nog wel veel streken uithalen samen met Liza. Maar sinds Liza KO is, werd dat eigenlijk wel minder en nu ben ik haast niet meer ondeugend. Soms kan ik de leraren nog wel plagen.'' -lacht gemeen-

Leren mag je altijd plagen.. We zijn alweer bij de laatste vraag! Wat vind je het allerleukste aan je baan? En wat vind je het minste leuke om te doen?
Lisa: "Bestaat er iets leuks aan deze baan? Nee grapje, het leukste vind ik dat ik alle topics kan stalken, eigenlijk deed ik dat altijd al, maar nu heb ik er een goede reden voor! En, als ik mijn dagelijkse rondes loop, heb ik altijd mijn roddelboekje bij me want bijna altijd kom ik wel een paar mensen tegen waar wat leuks over te schrijven valt.''

''Het minst leuke is dat er soms ook mensen zijn die echt niet luisteren, of gewoon hun complete maaginhoud over je heen gooien. Ik weet niet of je dat ooit heb meegemaakt? Maar ik kan je verzekeren dat het niet leuk is! Als je een keer wilt meemaken hoe het is, raad ik je aan om even naar Willian Vooijs of Sniperwolf Lycan te gaan, die zijn daar expert in!''


ezgif-2-d411816716.gif

Nou Lisa, bedankt voor je tijd en ik zie je snel weer in de badkamer voor een poolparty!
Lisa: "Jij bedankt voor de leuke vragen! En die poolparty houd ik je tegoed. "
 
Lisa, er zijn een aantal mensen die jou geloof het of niet iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgLiza Skye: Hai Lisa, of koetje, of 1 van de andere duizend bijnamen die je hebt. Ik wilde je even zeggen dat je fantastisch werk doet hier op de site! Als Klassenoudste doe je natuurlijk je baan geweldig, maar ook bij je rubriek samen met Daan, je enthousiasme bij zwerkbal en alle andere dingen. Ik ben er trots op dat je IG en IRL zo'n goede vriendin van mij bent, waar ik eigenlijk alles wel tegen kan zeggen. Als we al eens ruzie's hebben, lossen we die meestal wel snel weer op, want tja, jij en ruzies.. Maar meestal hebben we het heel gezellig, en snap ik precies wat je bedoelt. Ook wilde ik nog even zeggen dat ik je geen petsen zal geven, want hé, nieuwsgierig zijn is juist een goede eigenschap!

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgRebecca Potter: Lisa, je bent een geweldige dochter! Dat niet alleen, je bent ook nog eens heel aardig, lief, vrolijk én je kunt ook nog eens heel goed van alles stalken! Maar dan ook echt alles. Slim om als excuus te gebruiken dat je het doet voor je roddels of voor je baan als Klassenoudste hoor. Je bent gewoon fantastisch! Daarnaast schrijf je ook nog eens, speel je zwerkbal én een prachtige paarse druif in een geweldige Biba-boerderij.
Je bent een topper hoor! -xxx

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgDaan Siebelink: Als ik aan Lisa denk, dan denk ik meteen aan vrolijkheid en gezelligheid. Sinds ik begonnen ben op WoP, werd ik al meteen geholpen door Lisa die altijd behulpzaam is. Ik ken Lisa het beste in mijn zwerkbalteam van Huffelpuf. Ik heb gezien dat Lisa enorme sprongen maakt met zwerkbal en dat er tussendoor wat mis gaat met knopjes tijdens de training (lees CAPS gebruik, spam, per ongeluk wegklikken training en 6 boeken openstaan in plaats van 7). De laatste tijd is Lisa KO geworden en het valt me op dat ze steeds beter presteert en beter op haar knopjes let en weliswaar 7 boeken heeft klaarstaan. Lisa, je bent echt een topper, ik kan niet zonder jou en je doet het geweldig!

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgAnastacia Saicina: Lisa Kappert, ach wat moet je daarover zeggen. Dat is me er eentje hoor. Maar ik ben dol op haar. Hoewel ze soms wat druk kan zijn, zeker samen met Chlo Edwards, zorgt ze wel voor meer leven in de brouwerij. Ze is altijd vrolijk, op een enkele keer na, en zorgt ervoor ik dat me regelmatig kapot lach. Ja, Lisa is echt een top meid, alleen niet altijd even serieus, en een zeer goede zwerkballer. Ik ben blij dat ik haar mijn nichtje mag noemen.

.

355909-zendaya-zendaya-coleman-20.pngWillian Vooijs: Lieve Lisa, Ik kende je als mijn collega van de bieb, toen werd je klassenoudste en nu ben je ook mijn stiefzusje. Je doet je werk geweldig en ik maak het ook erg lastig voor jou. Ga vooral zo door met je werk en laat je vooral niet onder de voet lopen. En probeer mij zo min mogelijk te straffen, anders kunnen je vakanties zomaar eens heel zwaar worden. Nee hoor, hou van je! Veel liefs je ondeugende stiefzus.
 
Talentvolle Topics
met Julian Roffel
Julian Roffel.gif
Ja hoor het is weer zo ver en deze keer is het aan mij, de oh zo geweldige meest geliefde Julian Roffel kleine ego, om dit mooie stukje voor jullie te schrijven. Wij gaan het weer eens hebben over de leuke topics die jullie schrijven. Maar er kan er maar 1 door mij gekozen worden als talentvolste topic. De vorige keer ging het over wat dramagebeuren dat zich had plaats gevonden. Deze paar maanden heeft Liza geen liefdes drama’s meer opgebouwd dus het gaat niet over haar. Maar goed het draait niet altijd om de drama tussen de Klassenoudsten en wat zij uitvreten, #Mattie. Ik heb er deze keer voor gekozen voor een topic dat niet in mijn gebieden ligt. Het gaat deze keer om de lerarenkantoren..

En dan hoor ik je al denken; “wat voor spannende dingen doen die leraren en andere afgestudeerden dan wel niet”, maar die doen ook wel wat leuke dingen in hun vrije tijd. Niet dat ze die veel hebben met lastige leerlingen zoals ons. Nu dat dat gezegd is gaan we het hebben over de drama van Shane en Amora. Zij hebben een tijd gehad dat het nog niet helemaal soepel verliep tussen hun en dat Shane misschien een paar fouten maakte. Shanie is ook maar een stinkdier mens. In ieder geval veel leesplezier!

Groetjes, Jakhals Roffel

 

STOERE MANNEN MET EEN KLEIN HARTJE

Aangemaakt door Shane Tyson

Taal: XXXX Tijd: 19:56
Plaats: Kantoor van Amora Collins Omgeving: Ruimte gevuld met bossen rode rozen Het weer: Heldere avond met een koel briesje

 

Het begint zoals het meestal begint bij Shanie, hij heeft weer eens wat fout gedaan wat hij recht moet zetten. Deze keer was hij onbeschoft geweest tegen Amora. Zo gedraag je je toch niet tegen een vrouw Shanie. Om Amora in een val te lokken had Shanie een briefje achtergelaten zonder zijn naam erop zodat Amora tenminste nog zou komen. Hij had voor haar wel nog een grote bos rozen meegenomen. Tenminste nog een ding dat hij juist doet

Dat Shanie nerveus was, was wel te zien aan hem, hij kon zijn handjes niet meer rustig houden. Het is al snel duidelijk dat Amora niet heel veel zin heeft om zo met Shanie af te spreken, want zodra ze er achter komt dat het Shane is die in haar kantoor staat moet een boeket rozen begint ze hem uit te lachen. Maar dat is wel begrijpelijk na wat Shanie haar allemaal heeft aangedaan. Shane als de grote man die hij is, kon geen woord tussen haar krijgen en moest aanhoren wat Amora allemaal zei. Eindelijk kon Shanie ook wat inbrengen en viel met de deur in huis met dat alleen Amora iets boeide voor hem. Amora begint dan eindelijk Shanie in te zien voor wat hij is, een gek


Maar toch geeft ze toe dat ze niemand anders wilt dan Shanie al was het niet Shane die ze had verwacht te zien in haar kantoor. Het enige niet verstandige wat Shane hierop kan doen is een plagende opmerking maken.

Maar goed nu komt opeens wel wat romantiek in het topic als Shane op Amora afstormt en haar zomaar begint te zoenen, want Amora beet op haar lippen en Shanie kon dat niet weerstaan. Wat mij betreft laat Shanie zich te makkelijk gek maken, maar goed wat boeit mijn mening. Na die zoen lijkt alles weer de goede richting op te gaan voor Shanie. Shane doet nu wat hij ook tegen ons doet, hij geeft Amora zomaar het bevel om niet meer op haar lip te bijten. Wat denkt Shane wel niet zomaar Amora bevelen geven.

Shanie doet dan eindelijk wat hij kwam doen in haar kantoor hij vraagt of Amora zijn vriendinnetje wil zijn. Dit accepteert Amora omdat Shane haar omkoopt met een kettinkje. Maar hierna komt er weer flink wat klef gedrag in het topic, want Shanie kan niet rustig doen en dat benadrukt hij ook een aantal keer. Die man weet echt niet meer wat hij wilt. Maar een omschrijving van hun klef gedrag interesseert jullie natuurlijk niet dus die laat ik ook maar weg.

Waarom heb ik voor dit topic gekozen? Totaal niet omdat Shane mij zat te pushen om dit stuk te schrijven en ik wraak nam door zijn topic te pakken. Ik koos voor dit topic omdat dit een van de topics is waar ik misschien wel een beetje om kon lachen. Vooral om de manier waarop Shane zich soms voor schut zet. Het was wel een beetje voorspelbaar dat de twee samen zouden eindigen aan het eind van het topic, maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven. Het topic laat wel goed zien wat voor personen Amora & Shane zijn. Het was al met al dus wel een interessant topic om te stalken.

Ik wil Amora en Shane bedanken voor hun aandeel in dit topic en wens hun, en alle andere spelers nog heel veel plezier met andere topics die gaan volgen in de toekomst!
 

https://worldofpotter.nl/topic/view/41ef2c62-bd80-44c5-9b03-382021372846-stoere-mannen-met-een-klein-hartje

Beste Amora, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheidje aangezien Shane zelf de cadeautjes moet kopen. Wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Stan Riggs

Stan Riggs Echt super leuk gedaan weer guys!!! En vooral jij knapperd ... Namine :P ♥

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuke editie en heerlijk al die roddels :D

Daan Siebelink

Daan Siebelink Haha erg leuk gedaan allemaal en lisa, blijf vooral doorgaan met roddelen, heerlijk om die roddels van docenten en leerlingen te lezen van huffelpuf!

Katie Rookwood

Katie Rookwood Trots op ons teampje!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Weer een super editie! :D♥♥

Esmee Williams

Esmee Williams Lisa en dat roddelboekje... Ja die ken ik inmiddels wel! Ik ben nog steeds op zoek naar degene die haar dat boekje heeft gegeven. Wel een erg leuke editie jongens! Jullie doen goed werk <3

Namine Gale

Namine Gale Trots op ons!! maar ik moest toch wel even gniffelen om Julian xD

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuke editie weer!

Jeremiah Mulligan

Jeremiah Mulligan <3 erg leuk weer! :D

Midori Cottonwood

Midori Cottonwood Hahaha wat een geweldige editie! :D

Amora Tyson

Amora Tyson Je uploadding is weer beetje verpest denk, maar omg :') I can't HAHAHAHAHAHA Maar Yayy kadootjes! Leuke intro Nammie en leuk interview Lisa en Katie! Maar omg Julian, I love you :')

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte