De Verboden Sectie - Editie 2, Jaargang 10

- Van : Raven Prior

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Tara Woods

Tara Woods .... Oeps... Ik ben benieuwd naar de aankomende boeken en bedankt voor de winterboekentips! Liefs, oud Mandarijn Rozenkwarts ofwel Sneeuwvlok Roos/Roxy. ❤️

Tara Woods

Tara Woods Wat een geweldige nieuwe lay-out! Leuk

Estrela Leia

Estrela Leia Leuke editie weer! En wat een super mooie code! Ben weg van de boeken top 10! Mogen we ook suggesties inzenden ? :p

Fiona Moon

Fiona Moon Love ❤❤

Kayleigh Johnsen

Kayleigh Johnsen oeee jaa! IK heb sneeuwengelen al gelezen uit de top 10 ze zijn het echt waard!

Aidan Crane

Aidan Crane Prachtige nieuwe code Raven! Echt heel mooi gemaakt mijn mini-ster! ❤️ En wat staat er veel in! Is net alsof ik er écht doorheen kan bladeren! Voel bijna het papier. Echt geweldig! ❤️ Maar die prijsvraag jeetje kriempel ... die sneeuwvlokjes tellen is écht zó veel! Ik raakte de tel al kwijt na 1! Dus ik wens iedereen heel veel succes! Ik ga eens lekker naast Daisy op de bank zitten met een goed boek! Maar als eerste die kinderen van ons bezig zien te houden... Oh ik weet het! Ik laat ze sneeuwvlokjes tellen!

Isara Kingston

Isara Kingston Oehh wat is hij mooi geworden! Echt geweldige stukjes en ik heb genoten van het lezen! Love it! En ik kijk alweer uit naar de volgende haha :)

Liz Turner

Liz Turner Hij was echt super leuk om te lezen! De boekenlijst was ook echt super leuk, nu weet ik welke boeken ik moet gaan lezen!

Clary Angel

Clary Angel wow echt super leuk gedaan. xxxx Clary

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Wauw, wat is dit super mooi geworden zeg! =D Het geeft me helemaal een winters gevoel zo. Lekker op de bank met een dekentje, een kop thee en een goed boek. Thank god voor die lijst van boeken die ik moet lezen, daar heb ik zeker wat aan! ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte