Fan girl happy hour met Hannah!
Fan van de Harry Potter universe zijn we natuurlijk allemaal, maar we hebben zo ook onze favoriete karakters. In Fan girl happy hour gaan we gezellig kletsen over jullie helden. Jullie kiezen zelf wie wij in het volgende blog bespreken! Dus stuur je uil naar Hannah Grant en wie weet schuif jij binnenkort aan om te fangirlen!

- Van : Evangelien Borghesius

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Ben je hier voor het eerst? Of ben je al bekend? In mijn geval zou ik al redelijk bekend moeten zijn, ik spreid zoveel gossips(roddels) rond. Deze keer gaan we het een beetje anders doen. We gaan natuurlijk wel Gossippen(roddelen). Mijn onderwerp gaat deze week over niemand minder dannnnn, Tromgeroffellllllll… BELLATRIX VAN DETTA(applaus.)

 Afbeeldingsresultaat voor harry potter applause gif

Even een algemene informatie:

Bellatrix van Detta was een beruchte dooddoener, Ze werd het meeste bekend nadat ze naar Azkaban werd gestuurd. Ik vond het zwaar zielig voor de ouders van Marcel Lubbermans en ik was in tranen toen ik hier achter kwam, maar ja (ik heb een slechte voorkeur) ik vind dat elke onderwerp behandelt moet worden.
 

Bellatrix is voor mij een pittige vrouw, maar helaas is ze overgelopen naar de verkeerde kant. Het schijnt dat Bellatrix in haar Zweinstein jaren nog goed was? Of dit echt zo is weet ik natuurlijk niet. (Om een willekeurige slachtoffer te zoeken) Omdat ik een kop chocolademelk wilde, liep ik naar de keukens en ik zag tot mijn schrik Gufi Popcorn-Assistent Lerares Voorspellend Rekenen- staan.

 Afbeeldingsresultaat voor bellatrix lestrange gif

Na een paar keer geprobeerd te hebben om te doen alsof er niks aan de hand was, besloot ik om mij haar te gaan zitten. Ze was diep in gesprek met de Huiselven en ik had mijn perkament en veer niet bij mij(wie wel midden in de nacht?) Na een enige tijd mocht ik haar spullen lenen en we kwamen in een kleine interview.

 "Gufi? Wat vind jij van Bellatrix van Detta?"

"Nou ik vind haar haren wel mooi, maar ik vind het echt verschrikkelijk wat ze gedaan heeft. Al die onschuldige mensen, dat was niet nodig geweest. Het ergste was nog, ze genoot er van," Vertelde Gufi met een verontwaatdigende stem.

 

Ik kon niks anders doen dan met haar eens zijn. Toen ik mijn volgende vraag wou stellen hoorde ik geritsel achter ons. Ik besloot het te negeren, want wie komt er nou nog meer in onze gezellige ongeplande onderonsje?  Uiteindelijk toen ik gekucht hoorde, besloot ik om eens achter me te kijken. En ja, daar was onze Schoolhoofd. Ik, die niet gauw bang is bood haar een koekje aan, maar haar blik leek te zeggen dat ze het niet kon waarderen dat er twee leerlingen zo laat nog in de keukens waren(is dat vreemd?)"

Gerelateerde afbeelding
 Snel stond ik op, bedankte Gufi opgewekt en (rende) liep langs Daisy Carrington heen. 

 
Tot de volgende keer maar weer! Laat hieronder een reactie achter voor wie jullie de volgende keer willen terugzien? Harry Potter? Hagrid? misschien meneer Olivander? Alles kan!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Bella Kyara

Bella Kyara IK FAN GIRL MEEEEEEEEEEEE

Daan Siebelink

Daan Siebelink aah nice, leuek roddels over Bellatrix :)

Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Ik fangirl mee!! Ja ik schrok wel hoor toen het schoolhoofd ons betrapte in de keuken

Mila Montage

Mila Montage IK FANGIRL MEE <3

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ik fangirl meeeee!!! ♥

Nova Harrison

Nova Harrison oeeh Bellatrix! Een goede reden om te fangirlen hoor! Leuke blog ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte