World of Potter Wereldreis | VIP
In deze rubriek gaan we World of Potter helemaal ontdekken. Zo leer jij alles uit je Zweinstein avontuur te halen wat je maar kan!

- Van : Caelan Reynolds

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Amrothos Drawsen

Amrothos Drawsen Altijd alles vrijen tijd heb wel leuk om te lezen

Lena Karlsson

Lena Karlsson Zonder vip* Bedankt voor weer een leuke blog, Caelan!

Lena Karlsson

Lena Karlsson Vip heeft inderdaad heel veel leuke extra’s. Ik kan niet meer zonder, al is de site natuurlijk ook heel leuk zonder vo

Neron Hamilton

Neron Hamilton Zonder VIP kan ik ook echt niet meer, want ik moet altijd gifjes hebben. Daarnaast vind ik het ook suuuuuper fijn dat ik kan zien wie er op mijn profiel heeft gekeken. Super informatieve blog!!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Ik ben echt super blij met mijn VIP en het coderen vind ik misschien nog wel het allerleukste van alles. Leuke edititie

Estrela Leia

Estrela Leia VIP is echt een uitkomst! Handige informatie voor mensen die nog niet bekend zijn met VIP. Een aanrader! :)

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat leuk om dit allemaal te lezen! VIP zijn is echt heel leuk, je kunt er echt heel veel mee. De codes en gifjes zijn het leukste denk ik.

Alice Dumledoore

Alice Dumledoore Wat leuk!

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson Wat leuk om te lezen, ik kan mij goed voorstellen dat voor nieuwere gebruikers dit erg handige informatie is♥

Clary Angel

Clary Angel Ooh ik vind dit wel handig om te weten voor ams ik geen VIP zou hebben

Aidan Crane

Aidan Crane Wat handig dat dit besproken wordt in deze rubriek! Voor als mensen niet wisten wat voor voordelen het had, kunnen ze dit hier heel makkelijk lezen én wat de persoonlijke ervaringen zijn met ViP, super handig dus! Goed gedaan ❤️

Madelynn Beauchêne

Madelynn Beauchêne Deze blog is echt super leerzaam! Er is zoveel dat je kan met VIP! Ik vind het zelf ook super fijn dat ik overal mijn eigen ding kan maken en ook gifjes maken me blij. Die wissel ik het liefst 100 keer per dag. Super gedaan, lief!

Mally Anderson

Mally Anderson Wat leuk! :)

Ellen Aster

Ellen Aster Leuk om te lezen!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Oohh wat leuk om deze ervaringen te lezen zeg. Ben ik het ook helemaal mee eens :D

Eve Stark

Eve Stark Leuk gedaan CitroenCaelan!♥️ Super handig al die dingetjes. Hoewel VIP niet iets is wat je persé nodig hebt voor wop, heeft het zoals benoemd is vele voordelen die je tijd op wop wel extra leuk kan maken. Vooral de AV’s en gifjes zijn super leuk!!!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Handig om zo van een andere kant iets meer over VIP te weten te komen, vooral voor mensen die er nog niet zo bekend mee zijn! Leuk gedaan weer!!

Dennis Fulgur

Dennis Fulgur Wat een handige tips over VIP zeg :D Al vind ik VIP op 1 account al genoeg, dan zie ik meteen met dit account wat ik mis als ik het niet heb xD Veel wist ik al, maar erg leuke blog Caelan :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte