Gouden Griffel • lesjaar 26 • week 2

- Van : Malachi Tealeaf

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Zane Noble

Zane Noble Gefeliciteerd allebei! Het is dat ik niet zo'n huiswerker ben, anders had ik wellicht ooit een poging gedaan... maar dit teruglezen is al super leuk!

Caroline Grey

Caroline Grey Gefeliciteerd winnaars!!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat super leuk! Gefeliciteerd Rosemary en Juniper! Wat leuk ook dat iedereen zo enthousiast meedoet!

Riley Marks

Riley Marks Gefeliciteerd Rosemary en Juniper! ❤️ Jeetje, wat waren er veel inzendingen! Ik hoop deze week weer hoor, dus stuur vooral je huiswerk in!

Allison Hadley

Allison Hadley Gefeliciteerd nieuwe Hermelien-en! En iedereen moet vooral doorgaan met deze super uitdaging!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Wauw! Gefeliciteerd Juniper en Rosemary, goed gedaan zeg!

Pippa Novalak

Pippa Novalak Wauw, gefeliciteerd dames! Zo te horen hebben jullie hard je best gedaan op de opdracht én op de beoordeling! Ik vind de opdrachten van Rosemary altijd heel leuk om te lezen en Juniper heeft altijd hele toffe beoordelingen! Helemaal verdiend, gefeliciteerd!

Matthias Archer

Matthias Archer Wat ontzettend gaaf zeg!!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Gefeliciteerd Gouden Griffelaars! Jullie hebben prachtige stukken geschreven! Ik ben benieuwd of we komende week weer zoveel geweldige inzendingen krijgen want WAUW. Er loopt zoveel schrijftalent rond op WoP!

Ryan Hayle

Ryan Hayle Gefeliciteerd beiden! Ik heb inderdaad dat stukje huiswerk van Rosemary voorbij zien komen op de huiswerkstapel! Was heel leuk om te lezen! :-)

Aidan Crane

Aidan Crane Gefeliciteerd met je plaatje in de spotlight Rosemary ♥ ! Het klinkt als een heel leuk stuk huiswerk wat je geschreven hebt! En ook gefeliciteerd aan Juniper, iedereen zou zo'n beoordeling geweldig vinden! ♥

Ellen Aster

Ellen Aster Nogmaals gefeliciteerd beiden! En ik hoop dat iedereen deze week weer veel nieuwe inzendingen doet! :D

Juniper Blake

Juniper Blake Wow, wat gaaf! Ik voel me helemaal vereerd dat mijn beoordeling er tussenuit gepakt is, bedankt zeg ♥ Jij ook gefeliciteerd, Rosemary! Ik heb al heel wat toffe opdrachten van jou voorbij zien komen dus deze prijs verdien je zeker!

Rosemary Brent

Rosemary Brent Ohh wat leuk! Ook dat er quotes worden gebruikt uit het huiswerk en de beoordeling! Mijn avonturen op Ilbermorger waren ook zeker het schrijven waard, ik weet niet hoe lang ik er precies mee bezig was maar wel lang, hihi. Ook een leuke beoordeling van Juniper! Ik ben benieuwd naar de volgende editie.

June Blackthorn

June Blackthorn oehhh wat leuk gefeliciteerd dames!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte