Behind the mask of.....Bas Zwarts
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien heeft samengezeten met een enthousiaste jongeman en dit heeft geresulteerd in de langste, uitvoerigste Behind the mask ooit! Bas Zwarts, het woord is aan jou!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

 

Naam                  Bas Zwarts
Leeftijd                13
Afdeling               GRIFFOENDOR
Baan                    Assistent leraar bij geschiedenis van de toverkunst, Helpende leeuwen, Sport verslaggever/journalist bij De lollige leo (krant van Griffoendor)
Opleiding             3e jaar Zweinstein
Lievelingseten     Pizza (I lOVE PIZZA)
Lievelingsdrankje mmmmm te veel keuzes. Ik denk cola of warme chocolademelk met slagroom
Patronus               Nog niet bekent

 

 

 

 

Naam                   Bas Zwarts
Leeftijd                 20
Afdeling               Heeft van alle afdelingen wel iets maar het meeste ven Griffoendor en daarna Zwadderich
Baan                    oproep basis bij een wijkcentrum, beetje classic maar heb ook nog een folderwijk
Opleiding             Facilitair leidinggevende
Lievelingseten      Ik houd van zoveel verschillende soorten eten dat ik er eigenlijk geen keuze in kan maken
Lievelingsdrankje Alle vormen van Radler en anders heb ik nog net geen crush op cola.
Patronus              Jachtluipaard

 

4963381.png

Tussen Bas IC en Bas OOC zitten echt super veel overeenkomsten.
Zo is Bas heel erg energiek en Impulsief en dat ben ik OOC ook.  Dat kan je IC merken aan de manier hoe ik mensen begroet in de chat en door de manier hoe ik met mensen in de chat praat. OOC probeer ik dat een beetje te onderdrukken maar dat gaat niet altijd even goed zodat het er soms uit explodeert. Voor mensen die mijn huiswerk nakijken kunnen dit weten dat Bas soms niet altijd even goed nadenkt over wat die doet en hoe die het doet. Als hij 3 tellen langer had na denkt doet hij dat niet. OOC denk ik ook niet altijd even goed na over wat ik doe en doe ik redelijk wat dingen impulsief zonder dat ik er altijd even goed over na denk. Dat maak mij ook wel heel erg hoe ik IC en OOC ben.
 

Ook zijn de beide Bassen heel erg sociaal, aardig vriendelijk tegen iedereen. Ook willen de  Bassen altijd het beste voor mensen. Zo helpt hij veel mensen via uilen. Dit heeft al geresulteerd in heel wat vriendschappen. Onder andere met zijn bestie Elviera Gaunt. Maar ook door hulp aan te bieden heeft hij een super goed vriendschap gekregen Ruzanna Granger. Verder heeft hij met heel veel mensen wel een beetje contact. Daar hecht hij heel veel waarde aan.

Ook hebben we beiden een te groot fantasie. Dat kunnen de mensen die mijn huiswerk lezen wel zien. Dat het soms echt zo’n groot verhaal om het werkelijke huiswerk dat je soms het huiswerk er niet meer in kan ontdekken.

 

Wat ook echt heel duidelijk is, is dat de beide Bassen helemaal niet tegen ruzies kunnen. Hij heeft niet heel vaak ruzie met mensen en wil altijd mensen lang te vriend houden maar als je het dan ook eenmaal verpest hebt……….. Duurt het wel weer even voordat het goed is tussen mij en die gene.
Ook hechtten de beide Bassen heel veel waarde aan vrienden. Soms meer dan dat hij waarde hecht aan familie. Dit hebben verschillende mensen al mogen ervaren in soms veel te lange uilen (facepalm). Ook het contact tussen mensen vinden de beide Bassen echt geweldig. In de chat soms veel te veel lullen en OOC eigenlijk wel met iedereen wel contact willen maken. Om mijn verhaal maar niet te lang te maken stop ik bij mijn volgende punt. De Beide Bassen hebben veel te droge humor en nemen dat mee in de klas maar ook in sommige uilen naar mensen toe of OOC in berichtjes die ik naar mensen stuur.

 

4963384.png

 

Ik heb mijn character heel erg gebaseerd op wie ik in het echt ben. Maar ik kan mijzelf niet kopiëren. Wat niet kan is nog nooit gebeurt maar dat wil ik niet. Dus er zijn wel wat verschillen tussen de beide Bassen.

 

Zo is denk ik het grootste verschil dat Bas IC altijd de drang heeft om huiswerk te maken en om zoveel mogelijk lessen te volgen en huiswerk te maken. Ik zou het liefst willen dat ik de lessen van volgende week nu al kan maken. Bas OOC doet echt alles last minut en soms zelfs te laat. Dit doet ik niet alleen met huiswerk maar ook met naar school gaan. Het komt dan ook geregeld voor dat OOC Bas te laat in de les komt maar dat doet de Bas IC eigenlijk nooit.

Ook is een verschil dat de IC Bas socialer is dan de OOC Bas. De IC Bas stapt heel snel op mensen af die hij niet kent en praat daar mee. Terwijl de OOC Bas dat minder snel doet. Die tast soms juist iets te lang voordat hij naar mensen toe gaat.

Ook is de OOC Bas nogal perfectionistisch. Hij kan er niet tegen om half werk te leveren. Dan blijft het maar door zijn hoofd spoken van het is niet zoals ik het wil. Daarom is er ook bijna altijd wel iets wat ik niet goed vind aan mijn profieltekst of mijn achtergrond verhaal. Terwijl de IC Bas dat niet is. Die raffelt dingen nog wel wat af en dan heeft die zo van : ooo we zien wel wat er van komt. Hij is dan bijna bij het lakse. Dat heeft de OOC Bas wel maar dan op hele andere dingen en vooral niet als het om school of huiswerk gaat.

Nog een verschil is dit. Het heeft niet zozeer met mijn karakter van mijn persoon te maken maar het is wel een degelijk een verschil.


Ik heb IRL geen relatie met iemand. Ik ben daar nog steeds singel. Ondanks valentijnsdag die er  net geweest is als die online staat,geen date.  


Voor de volgende valentijnsdag op school heb ik een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lief meisje. Ik heb IC een relatie met Alexis Brooke. Dit is sinds 4 februari en ik ben er echt super blij mee. Dus voor alle meiden onder ons. Wil je mij hebben moet je eerst een gevecht aan gaan met Alexis. En ik kan je bijna wel garanderen STOP MAAR MET PROBEREN WANT HET GAAT JE TOCH NIET LUKKEN.  (Sooo Lexi, geluksvogel!)


4963386.png

Oke zoals jullie nu wel door hebben is mijn IC naam het zelfde als mijn als mijn OOC naam. Ik het dus Bas Zwarts. Ik ben 20 jaar en woon in the place toe be (sorry Elviera maar het is toch wel) Groningen(ik ga nu zoveel commentaar hierop krijgen). In mijn dagelijks leven zit ik het meeste op school. Ik doe nu de opleiding Facilitair leidinggevende.  Ik zit nu in het 2e jaar en ik vind het echt super leuk.  Ik moet op dit moment nog 1,5 jaar en dan ben ik met mijn opleiding klaar. Tenminste dat ligt wel in de lijn der verwachting.


Naast mijn opleiding die ik volg voetbal ik nog 2x in de week. Ik ben een echte sportfanaat. Als ik even mijn energie op een manier kwijt moet dan pak ik vaak even mijn fiets en fiets ik al mijn energie er uit om dan uitgeput op bed of de bank te kunnen ploffen.

 

Maar het gene waar ik het meeste tijd in zet is……….. vast een verbazingwekkend antwoord WoP. Ik heb het per toeval ontdekt en ik zet er echt veel te veel vrije tijd in. Als ik het niet super leuk vond om te doen was ik nu niet AL van mijn lievelingsleraar geworden. Naast dit vind ik het leuk om met vrienden dingen te gaan doen. Dan maakt het niet uit of het bij iemand thuis een praatparty is of ergens in de stad een drankje te doen.  Voor de rest heb ik nog heel wat dingen wat ik super leuk vind om te doen maar dat ga ik nu hier niet allemaal vertellen omdat ik dan nog een boekwerk ga opschrijven. Voor de mensen die uilen van mij gehad hebben die weten dat ik heel goed ben in dingen heel uitgebreid te omschrijven. Dus wil je nog meer van mij weten. De uilenvleugel staat voor iedereen open en als je mij wat vraagt kan je rekenen op een uitgebreide reactie.

 

En dan heb ik nog een kleine toevoeging op wat er vaak tegen mij in de chat gezegd word. Alle vormen van Bassie en Adriaan wat jullie in de chat willen zeggen vind ik niet erg. Er word soms wel een gedaan alsof ik het heel erg vind als jullie dat zeggen. Maar jongens en meisjes. Dat vind ik niet. Ik ben daar inmiddels resistent tegen geworden. Dus als je het leuk vind om te zeggen ga gerust jullie gang. Ook alle andere vormen van bijnamen vind ik totaal niet erg zolang ze maar normaal zijn.

Maar ik vind jullie allemaal echt geweldig. Jullie zijn stuk voor stuk leuke mensen. Dus ik ben super blij dat ik dit gevonden. En jullie zijn nog lang niet van mij af.

 

Er is een reden dat ik juist deze foto’s heb gedaan. De eerste foto die helemaal boven in staat is mijn Whats app en mijn skype profiel foto. Die aan de zijkant (foto van de achterkant) is die van Insta en Facebook. Dus mocht je mij nog willen opzoeken op facebook, insta of skype weet je nu naar wat voor foto je moet gaan kijken.

 

 

 

 

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn lange verhaal en voor vragen nog meer vragen mogen jullie altijd uilen. Zolang de vragen maar normaal zijn ben ik bereid alles te beantwoorden.

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Irma Butterfly

Irma Butterfly Leuk verhaal, Bas! Ik vind het altijd leuk om hw van je te mogen nakijken. Je humor daarin en altijd weer een verrassing wat Persy en jij weer zullen meemaken. :-)

Lily Lupin

Lily Lupin Super leuk Bas!! :D

Ruzanna Granger

Ruzanna Granger Woww lekker langgg. Leuk geschreven en leuk om te lezen :) :P

Marella Drain

Marella Drain Echt super tof!

haley white

haley white Super leuk om je zo wat beter te leren kennen bas !

Adalyn Alvarez

Adalyn Alvarez Super leuk Bas ❤

Lauren Marit

Lauren Marit Leuk om te lezen!

Clary Potter

Clary Potter Wat leuk om te lezen!

Elsalinde McPhee

Elsalinde McPhee Supertof om dit te lezen! :D <3

Jasmine Smith

Jasmine Smith echt geweldig! dit vond ik super om te lezen! nu ben ik een stuk wijzer over jou xD

Shae Moon

Shae Moon Super leuk en uitgebreid geschreven Bas! :)

Bambi Gardener

Bambi Gardener Echt leuk Bassie!♥

Gabriel Garnier

Gabriel Garnier Heel leuk om meer over OOC Bas te lezen en te leren!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk en uitgebreid geschreven Bas, echt super leuk om terug te lezen :)

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Wat gaaf geschreven en zo leuk om te lezen. Echt geweldig gedaan Bas. Leuk om meer dingen van je te weten super leuk.

Lesya Black

Lesya Black heel erg leuk Bas! Het is super leuk om meer van je te weten te komen! En dit is wel heel uitgebreid, maar dat is juist leuk! :D

Olivier Coeck

Olivier Coeck Wow leuk en uitgebreid verslag. :p Aangezien ik hier nog niet zo lang ben en nog niet in de Grote Zaal chat had ik je nog niet leren kennen. Maar na alles te lezen is het precies of ik je al lang ken. Dus tot in de Grote Zaal. En na wat ik gelezen heb blijf zo voort doen.

Lilly Roselier

Lilly Roselier Oh wow, ontzettend leuk en uitgebreid. Je bent inderdaad ontzettend sociaal en super vriendelijk. Heel heel erg leuk. Het is altijd ontzettend gezellig en super leuk om al deze nieuwtjes te weten te komen. Heel erg leuk en bedankt voor het kleine kijkje in jouw privé leven.

Daisy Luddington

Daisy Luddington Super leuk Bas! =D Leuk om eens wat meer te weten te komen over wie jij bent.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte