Behind the mask of.......Loraine Nelson!
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week waren we wat zenuwachtig, want we hadden te maken met een dame die misschien wel één van de beste journalisten van de magische wereld is op dit moment. Mogen wij u voorstellen: Loraine Nelson!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.pngAfbeeldingsresultaat voor vanessa hudgens gifLeeftijd: 24 jaar
Afdeling: Ravenklauw
Baan: Redacteur van de Kibbelaar
Lievelingseten: Vis en Pizza
Lievelingsdrankje: Rode Wijn
Patronus: Lynx      
Nationaliteit: Amerikaans
 

 


Leeftijd: 20 jaar
Afdeling: Ravenklauw/ Zwadderich 
Baan: Opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
Lievelingseten: Macaroni met Champignonnensaus
Lievelingsdrankje: Cassis 
Patronus: Egel
Nationaliteit: Amerikaans en Nederlands
 

4963381.png

Beide zijn we erg geïnteresseerd in dieren en onze omgeving. We hebben allebei een zus en een rustige jeugd gehad. Ook zijn we beide enorm nieuwsgierig aangelegd. Als dreuzel komt dat vooral tot uiting in mijn opleiding en bij Loraine vooral in op zoek zijn naar leuke verhalen. Verder zijn we beide best wel chaotisch en werken niet volgens een planning. 

 

Maar de grootste overeenkomst is onze passie voor lezen en schrijven.  Maar toch zijn Loraine en ik niet overal hetzelfde in.

 

4963384.png

Ikzelf ben nogal teruggetrokken en kan mezelf prima vermaken in mijn uppie. Loraine daarintegen is een sociaal persoon die het met iedereen goed kan vinden en zich dan ook graag omringt met deze personen. Daarnaast ben ik zelf erg sportief en altijd op zoek naar een uitdaging waarin Loraine toch wel liever gaat wandelen en shoppen. En dat terwijl ikzelf niets heb met kleding of make up.

4963386.png

 

Naast WoP ben ik eigenlijk heel druk. Ik doe een voltijd opleiding, ik werk in de weekenden en ben ook nog bezig met extra activiteiten en sporten.

 

Zo werk ik in de bediening als bijbaantje en ga ik als ik vrij ben wandelen met mijn hondje. Op dinsdagen doe ik badmintonnen en op vrijdagen ga ik meestal zwemmen of fitnessen. Voor mij is het best bijzonder dat ik dit kan omdat ik 4,5 jaar rondgelopen heb met een knieblessure waar altijd over gezegd werd dat het chronisch was. Gelukkig heb ik nog een keer onderzoek gedaan en ben ik er nu vanaf. 

Ook heb ik sinds 2 jaar mijn duikbrevet en ga ik met enige regelmaat duiken. Dit doe ik met mijn vader en soms met mijn zus. 

 

Nog wat dingen die speciaal zijn over mij: Pepermunt en menthol, ik kan niet tegen de geur en de smaak. Ik word dan enorm benauwd en akelig. 

 

Ik ben dol op varkens, ik heb thuis een kleine verzameling aan beeldjes en knuffeltjes. Ik vind ze gewoon heel schattig en lief. 

 

Heb je vragen voor Loraine? Stel ze hieronder. Ook horen we graag wie jij nomineert voor de volgende behind the mask of......

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius Lor <3 je bent fantastisch en zoals je kan lezen zijn tor en ik niet de enige die dat vinden...WoP <3 Loraine! luffjoooeeee

Ailynn King

Ailynn King Jaaa super leuk!! Loraine we love you <3<3

Tess Evers

Tess Evers Loraine, ik vind je zo'n leuke meid. Je bent een topper. Erg leuk geschreven en leuk om te lezen

Katya Zamokova

Katya Zamokova Super leuk om te lezen dit! <3

Loraine Nelson

Loraine Nelson hey iedereen :D bedankt voor de leuke reacties, en michael, de kibbelaar kwam op een moment dat ik net een maandje op de site was. Ik was wel op zoek of ik er iets bij kon doen omdat de mensen zo gezellig waren. En toen kwam de sollicitatie en nu ben ik hier :P

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Super leuk

Hayden Snape

Hayden Snape Awesome :)

haley white

haley white weer een leuke editie :) en wat gaaf dat je je duikbrevet hebt, dat is iets wat je niet zo vaak hoort

Namine Gale

Namine Gale Superleuk!!

marlou jongenelen

marlou jongenelen Leuk om je te leren kennen! :)

Daan Siebelink

Daan Siebelink Super leuk Loraine, wel toevallig, ik volg de opleiding Chemie Laboratoriumonderzoek op hbo, beetje dezelfde richting :) Leuk artikel!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk artikel! ☺️

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk artikel! ☺️

Aurelia Darkmore

Aurelia Darkmore Super leuk!! We love Lor <3 <3

Chlo Edwards

Chlo Edwards Excuseer! Die was al geweest! :P

Luigi Gonzales

Luigi Gonzales We love LorLor <3

Chlo Edwards

Chlo Edwards Super leuk weer Eva! Volgende keer Lucy! :D

Bambi Gardener

Bambi Gardener Weer super geschreven!<3 ;)

Michael Doublier

Michael Doublier Leuk! Wilde je al snel bij de Kibbelaar of is het toevallig op je pad gekomen?! Je bent leuk!

Charly Nelson

Charly Nelson weer een leuke editie van behind the mask ♥♥♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte