De Verboden Sectie - Jaargang 24

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ellen Aster

Ellen Aster Ahh wat een leuke planningtips, Marijke! En met de quiz komt er IC 'C' uit en OOC 'D', leuk bedacht, volgende keer nog meer vragen? :) Dat boek over Boterbier is trouwens echt supergeslaagd!

Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Zeker lang geleden, dus mijn hoofd maakte ook een sprongetje toen ik zag dat er een nieuwe editie online stond! Echt tof hoe die voorstelronde is gedaan, lekker uitgebreid, heel leuk! En eh, die topics van Zale?! Pfew, ik geloof dat ik deze ook maar moet gaan stalken! Wat handig die planner, zeker nu vlak voor het nieuwe schooljaar, dat gaat voor veel mensen wel van pas komen denk ik. De boeken die eraan zitten te komen klinken geweldig, Perkamentus en geesten?! Wauw! Die van de Boterbier had ik al gelezen, ik ben benieuwd of iemand het recept al geprobeerd heeft! Enne, geen verrassing dat bij mij optie D eruit kwam. Zolang er maar mensen, rumoer en drukte om mij heen zijn vind ik het goed! Super tof dat dit blad er weer is!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Wat een geweldige editie! En dan ook nog eens met een nieuw team! Ik ben nu ook wel erg benieuwd naar het topic, ik ga binnenkort zeker eens even kijken... en wat een supergoeie tips om te studeren, vooral tip twee klinkt als een super handige tip die ik zeker een keertje moet uitproberen! Maar alleen die quiz... ik heb één keer A, één keer B en ook één keer C dus ik geloof dat ik nog steeds niet waar ik het best kan gaan zitten lezen. En wat leuk dat we nu ook weten welke boeken eraan komen! Ze klonken allemaal erg leuk! Wat leuk dat we dan ook kunnen lezen hoe je zelf boterbier kunt maken! Of informatie over de broer van Perkamentus... ik ga nu ook twijfelen of het een schaap of een geit is... en de boeken over de geesten klinken ook superleuk, net als het boek over Helga Huffelpuf! Eigenlijk klinken alle boeken gewoon heel leuk!

Riley Marks

Riley Marks Wat leuk dat de VS weer terug is! Hoe kan het ook anders dat voor Riley uitkomst C is. OOC is het A geworden, alleen zal ik mij dan meer concentreren op lekker eten en gezellige gesprekken dan lezen. Dus dan is C ook voor mij de perfecte optie! Ik kijk uit naar de nieuwe boeken! ❤️

Eloise Inkwood

Eloise Inkwood Oeh altijd leuk om een blikje achter de schermen te krijgen! Ik lees eigenlijk overal, maakt me niet uit! Als ik eenmaal in een boek verdiept ben mogen er zelfs dingen naast me ontploffen. Jullie zijn duidelijk hard aan het werk (geweest), ik kijk uit naar alle publicaties!

Zale Callidus

Zale Callidus Ohnee, als ik zelfs opval bij het bibliotheekteam ben ik wel echt bijzonder bezig.

Ace Chamberlain

Ace Chamberlain Oeh wat een super leuke editie alweer! En dat met een volledig nieuw team, super leuk gedaan. Ik kijk ook al uit naar alle nieuwe boeken die geschreven gaan worden, ik ben zeker dat het pareltjes zullen zijn! Net als de lexicon pagina's waar ik eens een kijkje naar ga nemen hoor. En wat een handige studieplanner die ik nu ga kunnen opstellen. Oeh een quiz, daar ga ik me straks eens voor zetten hoor. En dan dat geflirt in de bibliotheek? Hmm ik vrees ervoor...

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Ooh leuk, de Verboden Sectie! Een heel nieuw team, wauw! Welkom allemaal! Dus in de bieb flirten is een goede plek. Wat een handige tips voor een goede studieplanning, daar kan elke student iets mee! Het was te verwachten dat ik een natuurliefhebber ben. Ik antwoordde gewoon alles met C. Er komen binnenkort interessante boeken aan. Ik kijk ernaar uit!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte