De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 18

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Moira Nolan

Moira Nolan Erg leuke editie weer! Ik heb er weer van genoten. Die Quiz is echt super handig om wat meer te weten te komen over de regels. Het interview met Jane en Lukas was ook heel vermakelijk om te lezen. En gefeliciteerd Ellen als Topiccer van de maand! Heb je zeker dubbel en dwars verdient. Nikita, bedankt voor de prachtige edities die je voor de KK hebt gemaakt. We gaan je missen als leider van de Klassenoudsten <3

Asterope Mandley

Asterope Mandley Wat een heel erg leuke editie! Die quiz was heel erg leuk, zeker leuk om weer een paar chatregels te leren! Dat interview was fantastisch! Gefeliciteerd als topiccer van de maand, Ellen!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke editie weer! Ik vond het ontzettend leuk om mee te werken aan het vragenvuur! Ellen is ook een hele terechte topiccer van de maand, wat kan zij schrijven! Ik kan bijna niet geloven dat dit de laatste editie met Nikita is, we will miss you! ♥♥♥

Nova Lexa

Nova Lexa Wat een leuke editie! Ik vind het leuk om gaandeweg steeds meer over iedereen te weten te komen! Ik kijk uit naar de volgende!

Luna Rosewood

Luna Rosewood Super leuke editie en wat een leuke quiz. Dat interview was awesome, maar zo jammer dat dit de laatste editie is van jou Nikita. Gelukkig zien we je nog regelmatig terug bij de leeuwen XD

Aidan Crane

Aidan Crane Maar, maar dit is toch niet de laatste editie met Niki :o Hoe kunnen we ooit afscheid van deze queen gaan nemen :o ! Maar ondanks dat, prachtig gedaan weer ! Ellen heeft het zeker verdiend en die vragen hilarisch ! Echt weer super gedaan ♥ !

Evangelina Borgia

Evangelina Borgia pffoe gelukkig liet mijn geheugen mij met de chat regeltjes niet in de steek.

Wende Aster

Wende Aster Wat een heerlijke editie! Ik heb gelachen om het interview met Jane! Wat een heerlijke vragen en prachtige antwoorden!

Feyline Covas

Feyline Covas Aaah heerlijke editie om te lezen weer! Goh dat vragenvuur lijkt wel 4 a-4tjes lang, super leuk! En Ellen gefeliciteerd met topiccer van de maand! Wijntje doen om het te vieren?

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Super leuke editie weer zeg! Ik heb genoten van de leuke vragen en antwoorden in het interview maar ook zeker de Quiz is super handig voor iedereen die de regeltjes misschien al wat vergeten was. En dankzij jullie weet ik dat ik topics van Ellen moet gaan stalken als ik goede topics wil lezen dus. Ik kijk alweer uit naar een volgende editie :D

Ellen Aster

Ellen Aster Oehhhh wat een leuke Kwebbelende Klassenoudsten! Wow wow wow, ik ben gewoon gekozen als topiccer van de maand, wat een eer! Ik vind het vragenvuur met Jane echt héél grappig, en om daar als ideale Klassenoudste uit de bus te komen volgens Jane, hihi. Iets zegt me dat ze dat ding over regels breken misschien sarcastisch bedoelde, ahum, *kuch kuch* nee hoor! Enne...ik dacht dat ik alle chatregels wel kende, maar ik wist het toch net niet helemaal zeker, thanks voor de opfriscursus! Nu al zin in de volgende KK <3 :)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte