De Verboden Sectie
Editie 2 - Jaargang 5 - Afschuwelijk Afscheid

- Van : Damien Melis

iy6hUYk.png
Editie 2, Jaargang 5
20 september 2018
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Milasappeltje
original gif
Welkom lieve, lieve leerlingen op Zweinstein! Welkom bij een heerlijke, nieuwe, fantastische, coole editie van de Verboden Sectie!

Ik Mila Milasappeltje mag jullie vandaag meenemen op een reis naar de wonderlijke wereld van de sinaasappels en jullie uitleggen wat we vandaag gaan doen en lezen ☺.

In deze editie heeft Megan Megbook haar best gedaan om voor jullie de allernieuwste boekjes in de maak te bespieden en gaat jullie uitleggen hoe leuk het is ☺. Dus ben je nieuwsgierig naar de geweldige boeken die gemaakt worden? Lees dan zeker de Prachtige Previews.

Niet alleen hebben we de prachtige previews voor jullie, maar ook de handige historie. Hier hebben Jade Rockabiebmiep & Luna LunaClipse heel erg hun best op gedaan. Ze zijn de geschiedenisboeken helemaal achterin de bieb ingedoken om voor jullie de geschiedenis van de boeken op te zoeken. Flauw, I know

Maar Ook Damien Papa Bieb heeft zijn best gedaan voor jullie. Hij moest het meest afschuwelijke ooit doen. Hij moet afscheid van jullie nemen. Maar zo ver is het nog niet. Dus lieve, lieve lezers, veel plezier in deze wonderlijke editie

P.S. Have Fun & vergeet niet een reactie te plaatsen mhihihi! ♥
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met MegBook en Biebraaf
original giforiginal gif
Hallo allemaal en welkom weer bij de Prachtige Previews! Vandaag zullen wij, Megan MegBook en Biebraaf jullie alles vertellen over de boeken waar we momenteel mee bezig zijn.

Allereerst is onze Mila Milasappeltje bezig met een fantastische biografie over Viktor Kruml. Is Viktor nu echt jouw held en wil je alles over hem te weten komen? Dan komt deze biografie vast en zeker goed van pas!

Ook onze Megan Megbook is nog heel druk bezig met een prachtig A-Z boek over Instrumenten die zeker van pas zal komen bij muziekles.

Verder is onze Damien Papa Bieb nog bezig met een boek over MACUSA. Superhandig voor als je je afvraagt wat MACUSA nu eigenlijk is en zeker handig bij het schrijven van bijvoorbeeld een opstel.

Als jullie dachten dat dat alles was, hebben jullie het mis. Aan het einde van het schooljaar zal er namelijk ook nog eens een boek verschijnen over De 3e Tovenaarsoorlog, die wordt geschreven door niemand minder dan ons eigen schoolhoofd, Daisy Carrington.

Luna LunaClipse heeft ook zeker weten niet stilgezeten en is druk bezig met een geweldig boek. Zij is namelijk bezig met een update van het boek Magische Legendes en Verhalen. Ben jij net zo dol als mij op dit soort geweldige magische verhalen, dan is het het zeker waard om binnenkort in het boek te gluren zodra het af is.

Heb je Raiden Libraiden vaak in de bibliotheek gezien? Dat kan best kloppen, hij is namelijk ontzettend druk bezig met een biografie over Hildebrand Slakhoorn. Ik weet zeker dat het een geweldig boek gaat worden. Zijn jullie allemaal net zo benieuwd naar dit geweldige boek, dan moet je zeker binnenkort eens een kijkje nemen.

En natuurlijk is onze Jade Rockabiebmiep ook ontzettend druk bezig met schrijven, ze schrijft het ene boek na het andere boek en heeft niet stil gezeten. Zij is namelijk bezig met een boek over huisdieren. En niet zomaar over huisdieren, maar vooral over de huisdieren op Zweinstein. Dus altijd al wat willen weten over uilen en ukkepulken op Zweinstein, lees dan vooral dit boek zodra het uit is.

Dat waren de Prachtige Previews voor deze maand! Nu op naar de Handige Historie! ☺


P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met LunaClipse en Rockabiebmiep
original giforiginal gif

Welkom bij de Handige Historie! In deze editie zullen LunaClipse Luna en Rockabiebmiep Jade jullie alles vertellen over de nieuwe boeken in onze geweldige bibliotheek.

Zoals altijd hebben we met zijn allen ook deze keer weer keihard gewerkt om jullie weer te voorzien van vers leesvoer!

Zo heeft Damien met de hulp van onze eigen Lucy Kingsford HET ZWEINSTEINS JAARBOEK geschreven! In dit boek kun je alle afgestudeerden per afdeling zien en onze eigen biebmiep Jade staat er ook bij! Ben je benieuwd wie alle 7 jaren op Zweinstein hebben weten te doorstaan? Kijk dan vooral in dit boek!

Daarnaast heeft Rockabiebmiep Jade een boek over DE WEGISWEG geschreven. Alles wat op de lijst van benodigdheden staat van Zweinstein, kun je kopen in de Wegisweg. Ben je nieuwsgierig geworden naar de geschiedenis van deze belangrijke straat? Wil je weten welke winkels er allemaal zijn? Lees dan vooral dit boek!

En we zijn nog niet klaar! Wij biebmiepjes zijn druk geweest deze maand! Onze bijnaam Mila Milasappeltje heeft een geweldig boek geschreven en niet zomaar een! DE GEHEIME KAMER! Dit boek staat dan ook echt in de Verboden Sectie. Als je het aandurft en niet gesnapt wordt, neem dan snel een kijkje in dit spannende boek, waar onze Mila met veel liefde aan heeft gewerkt.

Mila is nog niet uitgeschreven! Ze heeft namelijk ook nog een boek geschreven over een van onze mede-toverscholen. En dan niet zomaar een school! Nee, de KLAMMFELS school in het verre noorden van Scandinavië! Alles wat je maar wilt weten over deze school is te vinden in dit mooie boek! Dus leer meer over je Noorse mede-studenten!

En last, but not least! Het allernieuwste pareltje in de bieb! Onze bijnaam Biebraaf Raven heeft nog een geweldig a-z boek geschreven, waar ongelofelijk veel werk in heeft gezeten! Het PRACHTIGE PATRONUSSEN boek. Wil jij weten wat jouw Patronus betekent? Waarom jij die specifieke Patronus hebt? Vind het uit in Ravens boek!

Dat waren onze pareltjes voor deze maand! Maar wees niet getreurd. Volgende maand zijn er allemaal nieuwe boeken! Houd het overzicht goed in de gaten of bekijk de muren van onze biebmiepjes, om als eerste de nieuwste boeken te pakken te krijgen!

PS. Weer zo veel mooie boeken in de bieb! Ga ze vooral lezen! ♥
Afschuwelijk Afscheid
Niet 1, maar 2 keer een afschuwelijke afscheid met Papa Bieb
URL

Tsja.. Soms is er een tijd van komen, maar soms ook een tijd van gaan.. :( Oh, don't worry, ik heb het niet over mezelf! Maar ik heb het wel over 2 biebmiepjes van mij.. #Sad

Het gaat over niemand minder dan onze Libraiden Raiden & Biebraaf Raven. Beide zijn zei gepromoveerd tot docenten! Super excited natuurlijk, maar voor de bieb een groot gemis. En daarom heb ik even een afscheid voor deze 2 super ex-biebjes geschreven!

Lieve Raiden
Wat was jij een geweldig aanwinst voor de bieb! Altijd was jij weer hard aan het werk om jouw boeken zo perfect mogelijk te maken. En wat werkte je ook snel!!!
Ik weet zeker dat Daisy super blij met jou zal zijn als nieuwe muziek docent! De leerlingen zullen je vast geweldig gaan vinden en ik twijfel er niet aan dat je je werk fantastisch zult gaan doen!
Bedankt voor al je harde en goede werk in het bieb-team, maar nu is het voor jou tijd om aan het leven als docent te beginnen alleen dan op een ander account mwuahahaha. Heel veel plezier en succes met jouw nieuwe baantje dan ook!
Liefs, het bieb-team! ♥

Lieve Raven
Ook jij was een enorm harde werker! Het is natuurlijk ook niet voor niets dat jij bent aangenomen als docent, want wat kan jij goed schrijven! Jij had binnen no time weer een boek af en verslond alle onderwerpen, zodat ik nu heel hard na moet denken over welke boeken er nog meer gemaakt kunnen worden hahaha!
Ik weet 100% zeker dat je een fantastische docent zult zijn en dat Daisy enorm blij met je zal zijn!
Ook jou wil ik daarom enorm bedanken voor jouw tijd, je inzet, je geschreven boeken en je gezelligheid! Je was een geweldig lid van ons bieb-team en we gaan je echt missen. Maar nu mag ik je heel veel plezier en succes wensen met jouw mooie baan als docent spreuken en bezweringen!
Liefs, het bieb-team! ♥

Dat we afscheid van deze lieve, leuke biebjes hebben moeten nemen, betekend natuurlijk wel dat er weer 2 plekjes vrij zijn in het bieb-team. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje bij onze club, meld je aan en stuur een sollicitatie naar Damien Melis! Wil je eerst wat meer informatie over de bieb? Ook niet erg, je mag me altijd een uiltje sturen met al jouw vragen! ♥

PS. Geef mijn biebmiepjes wat liefde door op hun boeken te reageren! ♥
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Mirrie Nelson

Mirrie Nelson Leuke editie weer ;) ik kan jullie aanraden te solliciteren, de bieb is een geweldig team :D♥

Raven Prior

Raven Prior Wat een super leuke editie is het weer geworden. Ik wil iedereen die twijfelt aanraden om gewoon een poging te wagen. De bieb is fantastisch <3

Feyline Covas

Feyline Covas Heel erg leuk weer!

Guinevere LaRue

Guinevere LaRue Geweldige editie zoals altijd. Jullie zijn een hard werkend team! Vind het erg jammer dat ik jullie voor een 2e keer heb moeten verlaten, maar ben natuurlijk erg blij met de kans die ik van Daisy heb gekregen. Delphi en Raiden zullen altijd biebmiepjes in hun hart blijven. ♥ Jouw stukje heeft me wel echt ontroerd hoor en had tranen in mijn ogen ervan! Ga jullie allen missen. Hopelijk krijg je weer veel nieuwe sollicitaties zodat je weer 2 geweldige nieuwe biebmiepjes kan toevoegen aan dit team. Bieb is geweldig! Succes voor degene die gaan solliciteren! :D

Maurit McAllister

Maurit McAllister Weer een super mooie editie! Raven en Raiden, jullie hebben prachtig werk geleverd❤️

Charlie Crowston

Charlie Crowston Wow wat een mooie editie! De bieb is altijd leuk om eens in rond te neuzen! Super gedaan!

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een geweldige toevoegingen in de bieb! Ik hoop dat jullie een paar geweldige biebjes erbij vinden, want jullie zijn een topteam ♥ Leuke editie weer!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Boekjessssss ♥ Ik hoop dat we snel nog meer biebjes hebben, want nog meer boekjes! =D Super om weer even te lezen waar jullie allemaal mee bezig zijn!

Luna Leia

Luna Leia Leuke editie weer! Solliciteer snel bij de bieb mensen, het is hartstikke gezellig bij ons! Heerlijk ontspannende werkomgeving!

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Oh! Gefeliciteerd Raven en Raiden! Geniet van jullie nieuwe banen. En wat een super editie weer!

Harper Porter

Harper Porter Heerlijke editie weer!!

Mila Montage

Mila Montage Heerlijke Editie weer :) Lieve Raven we gaan je inderdaad Missen in het team en Ook Jou Lieve Raiden! Veel plezier als docenten :) EN ZEKER Sollicteren!!!!!!

Sara Roseworth

Sara Roseworth Wat is het weer een super leuke editie om van te genieten. Ik zou zeggen ga snel naar de bieb voor deze geweldige boeken!!!!

Lucy King

Lucy King Wat een supertoffe editie hebben jullie weer neergezet! Solliciteer snel bij de bieb als je nog een leuk baantje zoekt, want boeken schrijven is fantastisch om te doen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte