De Verboden Sectie
Editie 2 - Jaargang 5 - Afschuwelijk Afscheid

- Van : Damien Melis

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Mirrie Nelson

Mirrie Nelson Leuke editie weer ;) ik kan jullie aanraden te solliciteren, de bieb is een geweldig team :D♥

Raven Prior

Raven Prior Wat een super leuke editie is het weer geworden. Ik wil iedereen die twijfelt aanraden om gewoon een poging te wagen. De bieb is fantastisch <3

Feyline Covas

Feyline Covas Heel erg leuk weer!

Guinevere LaRue

Guinevere LaRue Geweldige editie zoals altijd. Jullie zijn een hard werkend team! Vind het erg jammer dat ik jullie voor een 2e keer heb moeten verlaten, maar ben natuurlijk erg blij met de kans die ik van Daisy heb gekregen. Delphi en Raiden zullen altijd biebmiepjes in hun hart blijven. ♥ Jouw stukje heeft me wel echt ontroerd hoor en had tranen in mijn ogen ervan! Ga jullie allen missen. Hopelijk krijg je weer veel nieuwe sollicitaties zodat je weer 2 geweldige nieuwe biebmiepjes kan toevoegen aan dit team. Bieb is geweldig! Succes voor degene die gaan solliciteren! :D

Maurit McAllister

Maurit McAllister Weer een super mooie editie! Raven en Raiden, jullie hebben prachtig werk geleverd❤️

Charlie Crowston

Charlie Crowston Wow wat een mooie editie! De bieb is altijd leuk om eens in rond te neuzen! Super gedaan!

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een geweldige toevoegingen in de bieb! Ik hoop dat jullie een paar geweldige biebjes erbij vinden, want jullie zijn een topteam ♥ Leuke editie weer!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Boekjessssss ♥ Ik hoop dat we snel nog meer biebjes hebben, want nog meer boekjes! =D Super om weer even te lezen waar jullie allemaal mee bezig zijn!

Luna Leia

Luna Leia Leuke editie weer! Solliciteer snel bij de bieb mensen, het is hartstikke gezellig bij ons! Heerlijk ontspannende werkomgeving!

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Oh! Gefeliciteerd Raven en Raiden! Geniet van jullie nieuwe banen. En wat een super editie weer!

Harper Porter

Harper Porter Heerlijke editie weer!!

Mila Montage

Mila Montage Heerlijke Editie weer :) Lieve Raven we gaan je inderdaad Missen in het team en Ook Jou Lieve Raiden! Veel plezier als docenten :) EN ZEKER Sollicteren!!!!!!

Sara Lancelot

Sara Lancelot Wat is het weer een super leuke editie om van te genieten. Ik zou zeggen ga snel naar de bieb voor deze geweldige boeken!!!!

Lucy King

Lucy King Wat een supertoffe editie hebben jullie weer neergezet! Solliciteer snel bij de bieb als je nog een leuk baantje zoekt, want boeken schrijven is fantastisch om te doen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte