Het Huiswerkmonster - Editie 5
In deze rubriek dagen we jullie uit voor een huiswerkchallenge en geven we jullie tips & tricks om jouw huiswerk en beoordelingen te laten shinen!

- Van : Het Huiswerkmonster

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lyra Rainrose

Lyra Rainrose Wat ontzettend leuk!! Ik zal maar extra mn best gaan doen op S&B dan maar.. en oee wat een handige tips! Ga ik zeker gebruik van maken! En ik ga voor antwoord A. Het is natuurlijk wel Harry's eigen keuze, hoe onverantwoord het ook is

Sharona Cops

Sharona Cops Ooh wat jammer, ik heb mijn huiswerk Spreuken en bezweringen al ingeleverd deze week, maar ik ga sowieso volgende week proberen om de creatieve opdracht te verwerken! Optie A is de beste. Het is belangrijk om Harry in dit geval het gevoel te geven dat de keuze bij zichzelf ligt, een ultimatum stellen gaat het omgekeerde effect hebben. Het is ook niet echt handig om iemand EEN egoïst te noemen: net als vorige keer speelt dit in op de persoon zelf, wat vaak voor een wrang gevoel zorgt bij de persoon. Daarom dus optie A!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte