De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 5, Jaargang 9

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 9
Door: De Klassenoudsten en Nikita Hunter

Ingenieuze inleiding
met Nikita Hunter
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Lieve lieverds,
Welkom bij alweer een nieuwe Kwebbelende Klassenoudsten! Wij hopen dat jullie nog altijd met plezier dit blad lezen, ondanks de vele veranderingen in het blad de laatste tijd. Nu zijn die veranderingen nog niet over, want hier komt de volgende...


Het is jullie vast ook niet ontgaan dat wij op zoek zijn naar twee nieuwe Klassenoudsten. Zowel eentje voor Ravenklauw als eentje voor Huffelpuf! De sollicitaties staan nog altijd open, dus schroom niet om hierna gelijk aan je sollicitatie te beginnen en deze bij mij in te leveren. Natuurlijk kan ik me voorstellen dat jullie daar misschien wel helemaal geen zin in hebben, dus heb ik voor deze editie alle Klassenoudsten even laten vertellen waarom ze überhaupt Klassenoudsten zijn geworden.
 
Nu is dit misschien ook wel niet overtuiging genoeg dus hebben we voor één keer Maylee even teruggehaald, die jullie wat tips gaat geven! Nou ik zou niet weten wat jullie nog mer nodig hebben om overtuigd te worden om je aan te sluiten bij onze boederij. Mocht je denken "wow dat mis ik echt, daar was ik écht door overtuigd geweest" stuur me dan even een uiltje! Nemen we dat mee voor de volgende keer!

Maar goed, hoe lang willen jullie mijn gezwabber nou weer lezen. Zoals ik al zei zijn de Klassenoudsten en Maylee deze week voor jullie aan de slag gegaan, ook ik draag nog even mijn steentje bij maar dat was het dan wel weer! Ik hoop dat dit jullie kan overtuigen om een sollicitatie te sturen. Wees niet bang voor afwijzing. Wie niet waagt, wie niet wint hè.

Heel veel leesplezier,
Love, Nikita
Magische Meningen
met De Klassenoudsten
tenor.gif?itemid=12386380
Het is natuurlijk een zware baan, Klassenoudsten. Niet iedereen heeft het in zich om punten af te trekken van leerlingen uit de eigen afdeling, of kan de druk van de baan aan. Niet iedereen heeft het in zich om iedere dag zo vroeg op te staan en dan ook nog eens zo laat te bed te gaan. Ach, het klinkt heel zwaar, maar dat valt eigenlijk heel erg mee hoor! Alles valt te leren, zo hebben de Klassenoudsten van nu het ook voor elkaar te kregen! Maar hoezo zijn zij eigenlijk Klassenoudste geworden? En wat vinden ze eigenlijk zo leuk aan de baan?

 
Aron Ross:
Ik vind Klassenoudste zijn heel erg leuk omdat het vooral ook bij mijn karakter OOC hoort. Ik ben wel iemand die regels ontzettend interessant vind vooral om ze zo nu en dan te omzeilen OOC.
Toen ik nog geen baantje had op WoP ben ik dus ook gaan kijken wat me juist ontzettend leuk leek, ik kwam al snel tot de conclusie dat ik mezelf erg kon vinden in het zijn van Klassenoudste. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van die keuze, de baan past erg goed bij me. Ik ben over het algemeen vaak online en ik hield hoe dan ook de chat in de gaten, dat is ook wel een groot deel van mijn baan. Ik vond het toen al leuk om de chat bij te houden en dat is niet verandert.
Wat Klassenoudste zijn ook erg leuk maakt is het team, de sfeer in het team is goed en er zijn verschillende leeftijden wat het ontzettend leuk maakt!

Julian Roffel:
Julian is op dit moment op vakantie, maar ik denk dat hij Klassenoudste is geworden om leerlingen te betrappen of om punten af te trekken! Dat klinkt wel als Juul..

Nikita Hunter:
Vele van jullie weten al wel dat ik lang voor ik leider werd van dit team de baan zelf ook heb uitgevoerd. De reden om hier nog altijd deel van uit te maken is niet veranderd. Ik vind namelijk dat, door middel van het zijn van een Klassenoudste, je het contact met de site vergroot. Het heeft eigenlijk alleen maar voordelen, mensen vragen jou dingen en soms moet je ook ingrijpen in de chat. Dit is niet altijd even positief, maar aan het einde van de dag weet je wel dat jij het juiste hebt gedaan.
Edward Duncan:
Ik ben KO geworden omdat ik graag na bedtijd door het kasteel wilde rondsluipen.. euhh.. Mensen aan regels houden!

Feyline Covas:
Ik ben Klassenoudste omdat ik het heel erg leuk vind om puntenaftrek te geven mensen de regels te leren kennen. Een klassenoudste mag heel veel puntenaftrek geven leert mensen namelijk de regels door ze erop te wijzen, meestal door puntenaftrek te geven nadat ze een regel overtreden hebben. Dus ja, dat vind ik wel heel leuk aan KO zijn, de puntenaftrek.

Hunter Blackwood:
Klassenoudste zijn is heel leuk om verschillende redenen! Als eerste is het team heel gezellig Hoe kan het ook anders? Ik zit erin Ten tweede is de badge prachtig! Hij glimt mooi en je kunt hem ook als spiegel gebruiken als je haar niet goed zit!
Als derde mag je regels verbreken en dat is ook chill! :p
Als laatste kom je bij mij in het team te zitten, kan het nog beter? :o

Emma Thawne:
Klassenoudsten zijn is een baan die ik altijd al heel erg leuk en interessant heb gevonden en daarom ook graag uit wilde gaan oefenen. Al voor een hele lange tijd voer ik de taken met veel plezier uit. Hierbij kun je denken aan de leerlingen helpen bij vragen en problemen, nieuwe heksen en tovenaars de weg wijzen en de gangen veilig houden van de kattenkwaad boefjes. Iets wat graag doe en past bij mijn zorgzaamheid. Ook al is deze baan niet altijd even makkelijk, de waardering die je er voor terug krijgt geeft kracht en energie om er elke dag weer voor te gaan!
 
Ongewone Oproep
met Maylee Moore

tumblr_n94h88Epfn1qablhto5_250.gif
Waar mijn ideale opvolger aan moet voldoen?
 
Lieve, lieve leerlingen. Jullie hebben het vast al wel gezien. Ik heb van de een op de andere dag besloten om te stoppen met mijn geliefde baan als Klassenoudste. Ik had een delfstoffer losgelaten en daardoor heeft mevrouw Hunter me moeten ontslaan, maar verder is ze heel lief hoor! Gelukkig mag ik van mevrouw Hunter wel helpen bij de zoektocht naar een vervanger, naar iemand die net zo geweldig is als ik ben! Kijk, ik snap heel goed dat jullie massaal in de rij staan om je aan te sluiten bij de Klassenoudsten. Maar er kan er maar één eigenlijk twee, maar goed, de gelukkige zijn… Dus voordat je naar de uilenvleugel rent NIET rennen in de gangen! wil ik je nog een paar tips geven voor je sollicitatie, om éxtra op te vallen tussen al die anderen.
 
  • 1. Je moet van de prachtige afdeling Huffelpuf of Ravenklauw zijn. Of Huffelklauw, Ravenpuf? Het mag allemaal! Ben je niet van deze afdelingen maar wil je wel bij het KO team? Dan kun je natuurlijk altijd een nieuw dubbeltje aanmaken.
  • 2. Ik zie professor King al versnellen naar de uilenvleugel, maar helaas! Ik moet u teleurstellen. Staffleden zijn niet welkom in het team der Klassenoudsten.
  • 3. Er moet een dier zijn waarvan zijn naam begint met de eerste letter van jouw naam. Ja, ik zie je nu moeilijk kijken, maar denk aan Maki Maylee en Kanarie Katie. Snap je hem? Je mag hem trouwens niet zelf bedenken, sorry!
  • 4. Als je met een heel goed idee komt voor een feest in de badkamer, heb je sowieso al extra punten te pakken! Schuimparty is niet meer origineel…
  • 5. Ben je een meisje? Schrijf dan in jouw sollicitatie met wie van onze jongens jij graag op date zou willen en wat dan die ideale droomdate zou zijn. Je kunt kiezen uit Aron en Hunter en Edward! Julian is al bezet! Soort van. Net als Edward trouwens. Soort van.
  • 6. Ben je een jongen? Schrijf dan in jouw sollicitatie met wie van onze meiden jij graag op date zou willen en wat dan die ideale droomdate zou zijn. Je kunt kiezen uit Feyline. Sorry jongens, ik val niet meer onder het KO team. Maar misschien lukt het je ook wel om Emma te overtuigen?
  • 7. Het maakt trouwens niet uit wie je kiest voor die droomdate. Je verliest bij alle anderen toch sowieso de punten. Dus de beste optie is om te kiezen voor mevrouw Hunter!
  • 8. Wees creatief!
  • 9. Wij snappen dat we soms wat angstaanjagend over komen als we door de gangen lopen en van iedereen punten aftrekken. Maar laat dat geen reden zijn om niet te solliciteren! Als jij straks als KO liever punten toevoegt aan afdelingen, is dat ook gewoon mogelijk. Laat je niet tegenhouden door eerdere ervaringen met ons!
Succes met je sollicitatie!
Voor de laatste keer in deze spotlight, Maylee Moore.
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Raven Prior

Raven Prior Zeker solliciteren, het is enorm leuk om KO te zijn. Goed geschreven weer!

Anise Kelsey

Anise Kelsey Pffft... Ik was al bezif met mijn ssolli nadat ik het eerste puntje las, komt het tweede puntje ineens :( Superleuk geschreven weer! <3'

Violet Evermore

Violet Evermore Wat een leuke editie weer!

Jade Diggory

Jade Diggory Leuk geschreven weer! ♥

Lucy King

Lucy King Ah verdorie, ik rende al! Maar helaas... Leuke editie weer jongens!

Stof Blik

Stof Blik Ooh wat jammer! Ik hoopte eigenlijk nog een keer met jou door de school te mogen snuffelen, Maylee. Ik had het enorm naar mijn zin!!

Eave Eron

Eave Eron Super leuke editie en heel veel succes iedereen die gaat soliciteren! :D

Clary Summers

Clary Summers zo blij dat ik een poging heb gewaagd

Daisy Luddington

Daisy Luddington He verdorie, ik heb de afdeling dus ik wilde eigenlijk al solliciteren want de punten van Maylee zouden me zó overtuigen! Maarja, toen was er puntje nummero 2.... ;( Helaas. Maar..... Dat houdt wel in dat er nog een kans is voor jullie! Dus rennen naar die uilenvleugel en solliciteren maar, want dit baantje is echt geweldig! Ja ja, ik spreek uit ervaring. Een ervaring van heel, heel lang geleden, maar toch! Succes allen ♥

Mats Karlsen

Mats Karlsen Wat een leuke editie weer! Succes met iedereen die nog wilt solliciteren.

Curt Kooperman

Curt Kooperman Toffe editie weer! Veel succes met solliciteren allemaal!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte