Gouden Griffel • lesjaar 26 • week 7

- Van : Malachi Tealeaf

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Hieperdepiep hoeeera! Niet op een jarigheids-manier, maar vanwege jullie fantastische schrijfsels! Goed gedaan! Hopelijk komen er aankomende week nog meer prachtstukken binnen!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Gefeliciteerd Caitlyn en Figo! Wat een super leuke opdracht en wat een geweldige beoordeling!

Caroline Grey

Caroline Grey Gefeliciteerd Figo en Caitlyn!! Jullie hebben goed werk geleverd deze week! Maar dat geld natuurlijk voor iedereen die huiswerk schrijft en beoordeeld! De lijst word steeds groter ben benieuwd wie volgende week met de prijs naar huis gaat!

Ellen Aster

Ellen Aster Nogmaals gefeliciteerd Figo en Caitlyn! Het waren weer leuke stukken om te lezen, veel succes en plezier deze week allemaal!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Gefeliciteerd Figo en Caitlyn! Wat een tof huiswerk heb je geschreven! En ook een super leuk beoordeling!

Matthew Wilson

Matthew Wilson Gefeliciteerd beide! Nette prestatie!

Matthias Archer

Matthias Archer Wow wat ontzettend gaaf dat jullie de Gouden Griffel in ontvangst krijgen straks! Ik heb het huiswerk van Figo nog niet gelezen, maar ik rol er zo direct naartoe! Ik kan me wel goed voorstellen dat het een droom is om net zo snel te kunnen vliegen op een bezem als een zwerkbalspeler uit een nationaal elftal, maar dat komt vast helemaal goed in de toekomst met Figo! Een mooier compliment in de beoordeling had hij overigens ook niet kunnen krijgen. Caitlyn heeft dat ontzettend mooi verwoord, daar mag je trots op zijn Figo!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte