De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 11

- Van : Daisy Luddington

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 11
Door: Purple Agency

Ingenieuze inleiding
met Hope Cortes
GIF SCHRIJVER
Hoi, hallo en welkom weer bij een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten. Mijn naam is Hope en ik schrijf vandaag de inleiding voor een wel hele speciale editie. Nu zullen jullie vast wel denken. Hope, je bent helemaal geen Klassenoudste? Dat klopt, maar later zal dat allemaal duidelijk worden.

Deze editie staat in het teken van de mama van de Klassenoudsten. Nikita is namelijk morgen jarig en daarom wilde ik graag iets leuks doen. Hiervoor heb ik ontzettend veel hulp gehad en zo kwam deze speciale editie van de Kwebbelende Klassenoudsten tot stand. Ik zal jullie er even doorheen leiden.

Als eerste begint deze editie zo met een kleine quiz. Deze quiz staat vol met vragen over Nikita. Ken jij de leider van de Klassenoudsten goed? Dan moet je hem zeker eens proberen. Verder vinden jullie daaronder nog de Gaotische berichtjes. Natuurlijk met de G, want we blijven natuurlijk wel Kwebbelende Klassenoudsten.
Als laatste zal ik nog even een aantal mensen bedanken voor hun medewerking aan deze editie, want zonder hen was het niet gelukt. Wie dat allemaal zijn, dat vind je helemaal onderaan. Nu dat allemaal gezegd is, kunnen we snel beginnen en wens ik jullie allemaal veel leesplezier.

Lieve Niki, deze editie is speciaal voor jou ♥

Toedels! Hope
Mama McCall Quiz
met Edward Duncan, Hope Cortes
GIF SCHRIJVER
Welkom bij de enige echte mama McCall quiz! De quiz met alles wat je wel en niet wilt weten over deze Klassenoudsten leider. Weet jij alles te beantwoorden? Stuur je antwoorden in een uil naar Hope Cortes voor dinsdag 30 april en voor elk goed antwoord zul je een heerlijke ketelkoek ontvangen. Dit is namelijk de lievelings lekkernij van Nikita. Zijn jullie er klaar voor?

De Klassenoudsten mogen helaas niet meedoen met deze quiz. Dit omdat zij inzicht hebben gehad in de antwoorden en hebben geholpen met het bedenken van vragen hun leider natuurlijk veel te goed kennen.

 
1. Wat is Nikita haar favoriete groente?
A) Broccoli
B) Wortel
C) Spinazie
D) Courgette

2. Wat is geen onderdeel van Nikita haar amortentia?
A) Boeken
B) Nat hout
C) Nathan zijn haar

3. Wie vindt Nikita de leukste KO?
A) Edward
B) Alana
C) Hunter
D) Sam
E) Feyline
F) Romilly
G) Aron

4. Waar woont Nikita?
A) Scardovari, Italië
B) Rome, Italië
C) Londen, Engeland

5. Wat zijn de lievelingsdieren van Nikita?
A) Eddie’s
B) Koala’s
C) Rode panda’s
D) Katten
 
6. Wat was/waren Nikita’s lievelingsvak(ken) op Zweinstein?
A) Kruidenkunde
B) Magische Legendes en Verhalen
C) Spreuken en bezweringen
D) Toverdranken

7. Hoeveel dagen is Nikita nu KO-mama?
A) 203
B) 100
C) 365
D) 89
E) 201

8. Hoe heette Nikita voordat ze trouwde met Nathan?
A) Nikita Elina McCall
B) Nikita Hunter
C) Nikita Elina Hunter

9. Wanneer is Nikita jarig?
A) 28 april
B) Vandaag!
C) Gisteren
D) Ergens volgende maand
E) 29 april

10. Wanneer heeft Nikita leren koken?
A) Toen zij op zichzelf ging wonen
B) Toen ze bij Nathan introk
C) Al op jonge leeftijd
D) Nooit
 
Gaotische berichtjes
met Heel veel lieve tovenaars en heksen
We zijn aangekomen bij het onderdeel waar de editie om draait. Ontzettend veel lieve mensen hebben namelijk de tijd gevonden iets leuks te schrijven voor Nikita. Have fun!

Allerliefste Nikita,
PF
Nathan McCall
Lieve Nikita,

Ik heb hierbij alvast gefeliciteerd voor morgen, maar dat doe ik met alle liefde van de wereld morgen gewoon nog een keer. Ik hoop dat je het ermee eens bent dat ik je dit jaar een stuk beter zal feliciteren dan vorig jaar. Zo niet, dan komen er nog genoeg jaren om dat te verbeteren.

Ik ben ontzettend dankbaar voor het feit dat ik je heb leren kennen. Ik zeg het wel vaker, maar ik zou oprecht niet weten wat ik zonder je zou moeten. Je begrijpt me wanneer andere dat niet doen en vaak is een blik al genoeg voor je om te weten wat ik denk. Je bent er altijd voor me, en dat waardeer ik. Mijn herinneringen aan jou zullen heel anders zijn dan die van andere mensen hier, maar zo gek is dat niet. We zijn pas getrouwd op WoP en ik hoop dat we nog een hele tijd bij elkaar blijven, op WoP maar ook daarbuiten. Schat, ik hou van je. Met heel mijn hart, tot de sterren en daar ver voorbij.
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Romilly Raynott
Lieve Nikita, Allereerst: Happy B-day!!

Elke dag is natuurlijk bijzonder, maar een verjaardag is zo bijzonder, dat het niet voorbij kan gaan zonder te vieren! Het moment dat je me had aangenomen als KO lid, was ik meteen gelukkig met jou leider! Je staat altijd klaar voor iedereen en wanneer je in de chat komt is het meteen gezellig. Ook heb altijd een goed antwoord bij een van de honderden vragen die ik je wel eens stel. Hihi. Je bent grappig, maar weet ook om deze Bibaboerdoerij niet te gek te laten worden (wat een knappe prestatie is)! Afgelopen jaar kun je terugkijken als een fantastisch jaar waar je zelfs bent getrouwd met de liefde van je leven! Maar het meest grootste kado, tja die zit al in je buik :D <3

Deze speciale editie is dus meer dan verdient om je even goed in het zonnetje te zetten.
Lieve Nikita, geniet van deze speciale dag en laat je goed verwennen.
Dikke kus en veel confetti van de Regenboogforel <3
giphy.gif
Sam Parker
Lieve Lolita, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ken jou natuurlijk al wel langer dan die paar weken dat ik nu een van jouw paarse minions ben maar toch wilde ik even zeggen hoe blij ik ben met jouw aanwezigheid. Jij was de eerste hier op de site waar ik contact mee kreeg en we hebben al heel wat mensen zien komen en zien gaan in de afgelopen twee jaar. Ik ben nog steeds heel blij dat jij er bent, anders was ik waarschijnlijk al lang weg geweest. Jij maakt de site net een stukje leuker! Een klein stukje dan he..

We kunnen nog vaak lachen of naja schamen, om onze eerste topics. Als we nu nog op dezelfde manier zouden schrijven, dan hadden we niet in het Klassenoudsten team gezeten. Je bent gegroeid tot een bekend persoon hier op WoP en ik denk dat ik uit mezelf mag spreken dat we het niet kunnen inbeelden dat jij er niet meer zou zijn. Je hoort zowat bij het WoP-meubilair!

Lieve schat, geniet van deze mooie dag en van deze editie die speciaal voor jou is gemaakt. Je hebt het verdiend voor al je inzet die je hebt verricht tot nu toe voor deze site. Je bent een toppertje en stiekem ben ik toch wel van je gaan houden! Maar dat wist je natuurlijk al..

Dikke kus op die verjaardags wang van je! Lots of love van Sammie ❤
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Alana Drain
Lieve mama baas, Ik kende je al voordat jij mama baas werd. Toen was je al een heel lief iemand. Je bent altijd gezellig in de chat als je komt kijken. Al zo lang als dat ik op de site zit, zit jij bij de KO’s en dat is lang. Daar heb ik respect voor dat jij het 1. zo lang volhoudt en 2. dat jij met de vervelende KO’s kan omgaan. Want KO’s kunnen erg vervelend zijn en niet iedereen kan dat hendelen

Nu ik al een tijdje bij het team zit heb ik jou een stuk beter leren kennen en je bent super aardig en wilt altijd helpen. Met een vraag of iets anders kan ik altijd bij jou terecht. Je bent super fijn om onder te werken.

Deze editie verdien jij. Niet alleen omdat je jarig bent, maar ook omdat je een fantastisch persoon bent. Ik wil je heel erg feliciteren met je verjaardag! Wordt niet te oud! Laat jezelf verwennen op je verjaardag, want ook dat verdien jij. Gefeliciteerd!

Lieve likjes van jouw arakanga
GIF
Daisy Luddington
Lieve Niki!
Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!! Ik hoop dat je vandaag heel veel chocokikkerplaatjse van Herman Duffeling krijgt zodat Petunia niet langer eenzaam en alleen is. En ik hoop dat je nog heeeeeeeeeeeeeel oud wordt en je nog minstens zo lang mama van de baby-ko'tjes blijft zodat je alle Duffeling-stelletjes een eigen KO als huiself kunt geven! (Joke! Lovejulliewelhoor,paarse onderkruipsels ♥) Enjoy de taart! Maar niet te veel, want dat kan de McCall baby niet verwerken! Fijne dag!
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Lieve Nikita, neusaap, mama, pismama, baas of hoe we je ook mogen noemen,

Allereerst, alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :D Toen ik hoorde dat jij de nieuwe leider van de KO’s zou worden en daarmee je positie vrij zou komen heb ik meteen gesolliciteerd. En eigenlijk heb ik daar tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt van. Eigenlijk altijd is het super gezellig in het team, en zelfs al is het dat niet, dan zorg jij binnen no time voor een oplossing. wat ik knap vind aangezien we echt een stel vervelende kleuters zijn Ik heb eigenlijk geen idee wat ik op zou moeten merken aan jou als leider, want je doet het volgens mij op eigenlijk elk vlak fantastisch! Als er iets is kan ik altijd bij je terecht, je bent betrouwbaar, slim, gezellig en super geordend. Ik hoop dan ook dat je nog een hele tijd op je plek blijft zitten. :p

Ohja en ps, die meet moet er echt nog een keer komen!
Bedankt voor het zijn van een geweldige KO mama en een fijne verjaardag <3
connor-paolo-1.jpg
Feyline Covas
Haai Nikita, oftewel hallo zeer vriendelijke baas.
Toen ik benaderd werd om een berichtje te schrijven voor een speciale editie van de KK, georganiseerd door de klassenoudste en de top organisatie die dit bedacht heeft, voelde ik meerdere emoties. Allereerst voelde ik me natuurlijk vereerd dat ik een bericht mocht schrijven. Ten tweede besefte ik me ook dat ik onderdeel was van de klassenoudste en dat ik voor de rest vrij weinig aan de editie gedaan had. Daarnaast voelde ik nog angst, want ik was weer eens vrij laat met een bericht schrijven. Natuurlijk weet ik dat die eerste emotie het belangrijkst is, maar het is daarbij ook de enige waarvan ik verzonnen heb dat ik hem voelde. Dat maakt hem voor mij extra speciaal.

Nee oké, om even bij het punt te komen. Gefeliciteerd met je verjaardag Nikita! Ik moet persoonlijk toegeven dat ik geen flauw idee heb hoe oud je geworden bent, maar vast oud. En dat is goed, want dat betekent dat je een goede baas bent. Ik wens je vandaag een hele fijne verjaardag toe( als je vandaag jarig bent, volgens mij was je gisteren jarig he?) en ik hoop dat je ook een hele fijne verjaardag had/hebt.
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Hope Cortes
Lieve Niki,
Allereerst wil ik je even van harte feliciteren met je verjaardag! Ik hoop ontzettend dat je morgen een fantastische dag hebt en natuurlijk dat je deze verrassing een beetje leuk vind. Maar ik wil van deze gelegenheid ook even gebruik maken om iets tegen je te zeggen. Je bent er namelijk altijd voor mij. Of ik nu advies wil, gewoon even iets wil delen of wil kletsen. Jij bent er! Je steunt me door alles heen en daar ben ik je heel dankbaar voor.

Naast dat alles ben ik ook onwijs trots op wat je allemaal hebt bereikt en hoop ik dat je morgen echt van je verjaardag gaat genieten. Je hebt het namelijk verdient!
Liefs, Hope
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Harper Porter
Lieve Nikita,

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een super leuk dag hebt en jezelf goed laat verwennen, ook door je Klassenoudsten! Veel plezier vandaag, eet genoeg taart, en deel ook een beetje met mij, en geniet!

Liefs, Harper
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Hunter Blackwood
Lieve Niki, mamma en mijn op-drie-na-favoriete persoon, In de quiz voor deze berichtjes zijn al veel feitjes over jou langsgekomen, maar ik ga er nog een paar vertellen.

1. Je bent echt een fantastisch KO-mamma. Ook al heb je liever niet dat we je mamma noemen, doe ik het alsnog, gewoon omdat het de titel is die het beste bij je past. Je zorgt voor ons, beschermt ons en ik weet zeker dat je een verhaaltje voor het slapengaan zou voorlezen - mochten we dat vragen. Dus ik stel voor dat je maar gewoon eens gaat accepteren dat je onze mamma bent, want je voldoet aan alle moederlijke kwaliteiten (wat heeft jullie kind een geluk zeg!)

2. Je bent niet pisgeel, je bent goudkleurig! Oké, ik weet dat we je vaak pesten door te zeggen dat je piskleurig bent, maar dat is niet waar. De kleur van jouw naam is goud en weet je waarom? Goud is een koninklijke kleur, de kleur van winnaars en de kleur der kleuren. Jij bent de persoon der personen! Waarom? Dat lees je bij feitje 3!

3. Je bent een geweldig persoon! Ja Nikita, accepteer het maar gewoon. Jij bent aardig, grappig en lief. Meteen toen ik in het team terecht kwam, voelde ik me welkom en dat kwam voor een groot gedeelte door de aardigheid die jij als een soort wolk om je heen had hangen. Dankjewel daarvoor ♥

Lieve Nikita, heb een fijne verjaardag morgen! Je hebt het verdiend!
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Guinevere LaRue
Lieve Verassende Viano Vincent!
Ja ja, jij krijgt gewoon een uber speciale VIP muzikale bijnaam van mij. Met een zelf gecreëerde muziek instrument, de enige op WoP! Maar ik schrijft dit berichtje voor een speciale reden. Ben je er klaar voor? Mooi, komt die dan! Hiep hiep, HOERA! Hiep hiep, HOERA!

Je bent jarig! Joeeehoeeee! Waar is de taart? Krijg ik ook taart? Ja? Nice! We kennen elkaar nu al een tijdje en ik ben je gaan zien als een goede vriendin waarbij ik mijn ei kwijt kan maar ook waarbij we krom liggen van het lachen om de meest idiote dingen! Nu ben jij vandaag jarig en mag je wel in het zonnetje gezet worden vind ik! Natuurlijk wil ik je dan ook van harte gefeliciflapteren met je verjaardag! Dat je een geweldig leuke dag mag hebben, vol verwennerij, liefde en natuurlijk taart! Ik zal thuis een wijntje op je drinken en op naar het volgende jaar! Geniet ervan! Voor je het weet moet je namelijk een kunstgebit delen met Daisy en mij!
Liefs,
Guinnie
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Aidan Crane
Lieve Hungs, Mijn maan en sterren!

Jeetje wat gaat de tijd toch snel, bijna anderhalf jaar geleden leerde we elkaar irl kennen en sinds die tijd is onze vriendschap alleen maar gegroeid. Ik zie je nu nog steeds vechten met Matthijs over een stukje lasagne en ook herinner ik me nog de baby Mophie die we op de muur hier had geplaatst. Of de hele avond dat we gezeten hebben voor een statuscompetitie op de wegisweg waarna we lek werden geprikt door muggen. We hebben behoorlijk wat af gelachen met elkaar maar we hebben ook bij elkaar kunnen huilen. Ik mis je stiekem best wel erg helaas laat de drukte het vaak niet toe om elkaar echt te zien maar weet dat ik er altijd voor je ben. Maar ik wil je laten weten dat je het fantastisch doet en je plekje én kleur écht gevonden heb. Je bent een geweldige vriendin en een prachtig persoon. Happy Birthday ❤️

~ Your moon
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Lucy King
Lieve Niki,
gefeliciteerd met je verjaardag! Ik mag je vast geen oude muts noemen, dus dat zal ik ook heel braaf niet doen! Ik hoop dat je een prachtige dag hebt met veel wijntjes (hoeft niet per se op de achterbank) en heel veel zonneschijn, want je verdient een geweldige dag! Geniet ervan!
Liefs, Luce
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Luca Copper
Allerallerliefste Assepoester, of Nikita moet ik eigenlijk zeggen,
Volgens het magische sprookjesboek is het vandaag jouw verjaardag. En een verjaardag kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan zonder dat ik jou heb gefeliciteerd. Ik ken maar weinig legendes en sprookjesachtige figuren zoals jij. Jij bent bijzonder, jij ziet in iedere creatie wel iets prachtigs. Ik heb zo ontzettend veel van jou geleerd! Daarom, lieve Assepoester, Wenst deze nobele ridder jou een zo fantastisch mogelijke dag en natuurlijk nog vele magische jaren.

Veel liefs, Ridder Luca
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Matthijs Verronum
Beste Nikita,
Wat een tijden hebben wij al samen op wop beleefd. We kennen elkaar al vanaf het begin en sinds die tijd ben ik blij om je ook buiten wop om een vriendin te kunnen noemen. Je hebt mij daarnaast, toch een soort van, mijn meest dierbare geschenk in mijn leven gegeven. En nee, ik praat dan niet over het winnen van het toverschooltoernooi waar jij zonder twijfel de grootste concurrentie was. Wat ik dus in een lang verhaal eigenlijk kort wil zeggen: bedankt voor alles en de mooie vriendschap, zonder jou was mijn ervaring op wop nooit hetzelfde geweest. Van harte gefeliciteerd en maak er een geweldige tijd van!
——
Matthijs Verronum
 
Dankjewel!
Met Hope Cortes
Dan zijn we alweer aan het einde van deze editie beland. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Voordat ik deze editie afsluit wil ik nog even een aantal geweldige mensen bedanken. Zij hebben namelijk mij enorm geholpen deze verrassing te realiseren.

Daisy Luddington
Nathan McCall
De Klassenoudsten

En natuurlijk iedereen die een lief berichtje voor Nikita in elkaar heeft gezet!

Hope. out  
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Nikita McCall

Nikita McCall Oh mijn god zeg. Ik weet eerlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Alles valt nu zó op zijn plek. Hoe Hope vroeg wat Niki’s favoriete snoepgoed was, wat mijn lievelingsinstrument was (want dat was nodig volgens Guin) en hoe Daisy aan mij vroeg om deze week maar even geen KK te posten. Ik moet eerlijk zeggen, ik verwacht veel van jullie maar dit had ik niet zien aankomen. Ontzettend bedankt voor al jullie lieve berichtjes, Nathan is er getuige van dat ik het écht niet droog heb gehouden en dat maakt me ook helemaal niks uit want jullie woorden kwamen stuk voor stuk binnen. Ik hou zo veel van jullie allemaal ♥️ Als het kon nodigde ik jullie allemaal uit op mijn verjaardag en gingen we samen taart eten (misschien iets voor volgend jaar?). Maar even serieus, heel erg bedankt dat jullie de moeite en de liefde hebben genomen om dit in elkaar te zetten. Ik ben er trots op om jullie mama, vrouw, vriendin of wat dan ook anders te zijn en geloof mij maar dat daar niet snel verandering in zal komen. I love you ♥️ (To the moon and back hè)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte