De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 11

- Van : Daisy Woodbane

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Nikita Hunter

Nikita Hunter Oh mijn god zeg. Ik weet eerlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Alles valt nu zó op zijn plek. Hoe Hope vroeg wat Niki’s favoriete snoepgoed was, wat mijn lievelingsinstrument was (want dat was nodig volgens Guin) en hoe Daisy aan mij vroeg om deze week maar even geen KK te posten. Ik moet eerlijk zeggen, ik verwacht veel van jullie maar dit had ik niet zien aankomen. Ontzettend bedankt voor al jullie lieve berichtjes, Nathan is er getuige van dat ik het écht niet droog heb gehouden en dat maakt me ook helemaal niks uit want jullie woorden kwamen stuk voor stuk binnen. Ik hou zo veel van jullie allemaal ♥️ Als het kon nodigde ik jullie allemaal uit op mijn verjaardag en gingen we samen taart eten (misschien iets voor volgend jaar?). Maar even serieus, heel erg bedankt dat jullie de moeite en de liefde hebben genomen om dit in elkaar te zetten. Ik ben er trots op om jullie mama, vrouw, vriendin of wat dan ook anders te zijn en geloof mij maar dat daar niet snel verandering in zal komen. I love you ♥️ (To the moon and back hè)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte