De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 4, Jaargang 6

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 4, Jaargang 6
Door: Katie Rookwood, Flair Lafler en Shane Tyson
Ingenieuze inleiding
met Katie Rookwood
Julian Roffel.gif
Beste lieve fantastische lezers, We are back!

Jaja de klassenoudsten zijn terug met een nieuwe editie van de KK. We hebben jullie weer lang genoeg laten wachten, we konden jullie smekende blikken niet meer aanzien en zijn in de pen geklommen onder lichte dwang van Shane.

Het verste nieuws van de pers is natuurlijk dat onze lieve Shanie een trouwdatum heeft gepland met zijn mevrouw Amora Collins. Ik heb mezelf uiteraard al benoemd tot bruidsmeisje want ja wat wil je met dat blonde haar en blauwe ogen? Dat staat mooi bij alle kleuren, behalve geel.... Please Amora kies geen geel!

Dit is niet het enige wat er is gebeurd deze week. Ook zijn de afgestudeerden helemaal in de war. Ze geloven dingen die niet kloppen. Onze lieve Shanie en Amora wisten niet meer dat ze van elkaar houden. Nou dat noem ik nog eens een wereldramp. Ik probeerde samen met Raven ze te overtuigen en wat was dat moeilijk. Had de rest van de dag hoofdpijn en moest huilen. Wat als ze het echt waren vergeten en niet gingen trouwen. Dan mocht ik geen bruidsmeisje meer zijn.

Afgelopen week mochten we een nieuw diertje verwelkomen op onze biba-boerderij! Haar naam was Raven Prior, een echte rivierprik. Googelt snel wat een rivierprik is
Afgelopen zondag was de zwerkbalwedstrijd tussen Zwadderich en Griffoendor. Ik weet niet hoe het met jullie zat, maar ik kon niet kiezen voor wie ik ging juichen. We hadden onze Matthijs bij Zwadderich en onze baby Nathan in Griffoendor. Dit resulteerde in yells als: “Yeey mensen” en “Go mensen”. Niet mijn beste yells…. Uiteindelijk won Griffoendor met 170 punten tegen 60 punten van Zwadderich. Jongens jullie hebben goed gespeeld.

Oke back to the point, waar schrijf ik de inleiding ook alweer voor? Oja, aankondigen welke onderwerpen er terugkomen in deze editie van de kwebbelende klassenoudsten.In deze editie zien we een interview van Flair. Zij zal Raven gaan Interviewen. Ik ben erg benieuwd. Ik heb al even gespiekt bij de vragen en het wordt zeer interessant kan ik je alvast vertellen. Daarnaast krijgen we een snoezige smoeltjes. Geschreven door Shane. Ben benieuwd welke gezichten hij dit keer heeft omgekocht geregeld om mee te doen. Het zullen vast cutieputies zijn. Dat wordt weer genieten.

Dit was weer mijn geweldige briljante inleiding.

Tot snel,
Liefs Kanarie Katie.

 
IJverige IJsbreker
met Flair Lafler
Julian Roffel.gifJulian Roffel.gif

Lieve allemaal, zoals jullie allemaal weten hebben wij sinds kort een nieuwe Klassenoudste. Bij jullie waarschijnlijk al bekend doordat ze een van de journalisten was voor de OP. Maar, wij hebben haar gekaapt! Het gaat om niemand minder dan Raven Prior!
 

 

Hey Raven! Wat leuk dat ik jou mag interviewen! Heb je er een beetje zin in?
Raven: ''Hey, Flair. Wat leuk om een keer geïnterviewd te worden. Meestal was het andersom. Ik ben benieuwd naar wat je allemaal te vragen hebt!''

Waarom heb je besloten om te solliciteren voor Klassenoudste?
Raven: ''Oehh goede vraag! Ik heb besloten om te solliciteren als klassenoudste omdat ik er graag voor wil zorgen dat iedereen het leuk kan hebben hier op WoP. Als iedereen zich aan de regels houdt blijft het gezellig.'' Stiekem ook omdat ik mezelf er de laatste tijd steeds vaker op betrapte dat ik mensen aansprak wat ik nog niet mocht

Welke baan vind je leuker, klassenoudste of journalist? Als je journalist zegt krijg je petsen van Shane, dus pas op hoor!
Raven: ''Hmmm... dat is wel een moeilijke vraag, omdat ik pas een weekje klassenoudste ben terwijl ik ongeveer vijf maanden journalist geweest. Welk baantje ik nou echt leuker vindt weet ik niet hoor.''
Welke klassenoudste vind je tot nu toe het aardigst?
Raven: ''Is dat een strikvraag? Ik denk dat ik tot nu toe Katie Rookwood de aardigste klassenoudste vind, hoewel jij ook heel aardig bent. Eigenlijk vindt ik jullie allemaal wel aardig.''

Zou je Shane graag ontslagen zien?
deze vraag is eruit gehaald omdat het antwoord mensen, zoals Shane, zou kunnen kwetsen
Raven: ''Nee natuurlijk niet! Voor zover ik nu kan beoordelen, is Shane best aardig en een goede leider.''
ik zei toch dat deze vraag eruit was gehaald!

Heb je een favoriete locatie in of buiten zweinstein?
Raven: ''Mijn favoriete locatie is denk ik wel het Zwerkbalveld, hoewel de Kamer van Hoge Nood ook een leuke plek is.''

Bedankt voor het interview Raven! En ik wens je veel succes met je nieuwe baan.

Liefs Flair
 
Snoezige Smoeltjes
met Shane Tyson
Julian Roffel.gif

Yes, deze editie bestaat alleen maar uit interviews! En wat voor.. Normaal gesproken als ik het overlaat aan die babies, kiezen ze studenten uit. Maar dit keer mocht ik het bepalen! Hoe leuk is dat?! Komt ook niet vaak voor namelijk.

Aangezien de leerlingen niet door mij ondervraagd willen worden begrijp ik wel, heb ik gekozen voor ons fantastische schoolhoofd Daisy & schrijven Dillon. Want wat weten jullie nu eigenlijk over deze twee? Nou, lees vooral verder en je komt er vanzelf achter. Ik doe niet aan samenvattingen namelijk..

 

Dillon en Daisy, ten eerste welkom! Bedankt dat ik jullie mag interviewen. Nu is het natuurlijk een standaard vraag, maar hoe hebben jullie elkaar leren kennen?
Daisy: ''Dillon en ik hebben elkaar leren kennen nadat ik hem dacht te betrappen op diefstal. Ik woonde nog maar kort in mijn nieuwe huis maar had in die weken nooit iemand gezien bij het huis tegenover mij. Tot er plots iemand aan de deur stond te trekken alsof hij probeerde deze open te breken. Uiteindelijk bleek hij doodgewoon zijn sleutel kwijt te zijn, haha. Wat een verloren sleutel al niet kan veroorzaken he?''

Dillon: ''Precies wat Daisy zegt. Ik was mijn sleutels verloren heel dom, want ik had die dag met delftstoffers gewerkt en ik had moeten weten dat ze het zouden pakken als ze het zagen. Gelukkig had ik een reserve sleutel en anders had Daisy mij vast wel even onderdak geboden. Dat hoop ik tenminste...''

Onderschat het vrouwenvolk niet Dillon. Zijn niet te begrijpen soms. Maar Dillon, jij hebt natuurlijk een relatie met het mooiste schoolhoofd. Vind je dat soms intimiderend?
Dillon: ''Dat mooiste hoef je niet door te strepen hoor, want dat is ze zeker. Maar nee dat vindt ik niet, ze heeft een hoge baan en dat bewonder ik zeker, maar Daisy is even veel voor mij dan ik voor haar. Status doet mij niks het gaat om het karakter wat achter de baan zit. Ik ben op dat oogopzicht heel nuchter, al moet ik toegeven: toen ik haar ontmoette was ze nog een biebleider, waar ze misschien net iets meer klein beetje maar indruk op mij heeft gemaakt. Ik ben nogal een boekennerd en een schrijver...''

Julian Roffel.gif

Daisy, je bent natuurlijk een drukke vrouw. Het lijkt me soms moeilijk te combineren, relatie en je baan. Wat is jouw geheime wapen?
Daisy: ''Koffie! And lot's of it. Ik start de dag met koffie, ik overleef de dag met koffie en meestal sluit ik de dag af met koffie of wijn. Maar eigenlijk ook vooral omdat ik mijn baan geweldig vind en ik dolgelukkig ben met Dillon. Leuke dingen maken de dagen een stuk gemakkelijker om door te komen! Maar vooral koffie.''

Ik heb begrepen dat jullie allebei schrijven. Wat is jullie lievelings genre?
Daisy: ''Mythes en Legendes, en dan vooral de griekse. Ik vind het heerlijk om me helemaal in te leven in die wereld en kan dan ook uren van de wereld zijn. Maar Dillon schrijft veel meer dan ik, dus zijn antwoord is vast duizend maal interessanter!''
 
Dillon: ''Ik schrijf het liefste over Fabeldieren en plaatsen. Niet zo maar plaatsen, maar de plaatsen waar wij als heksen en tovennaars wel kunnen komen met een beetje magie. Ook hou ik van achtergrond verhalen en bibliografieën niks beters dan een mooi verhaal achter een succes of leven. Tijdens mijn reisjes probeer ik ook net te achterhalen wat zo bijzonder is aan de plaats volgens verschillende mensen. Ik ga nooit met een mening naar huis.''

Julian Roffel.gif

Hebben jullie nog toekomstplannen? Zoals een baby of een bruiloft ofzo.
Daisy: ''Voorlopig nog niet, voor zover ik weet. In de toekomst zouden we heel graag kinderen willen, maar voor nu zijn we daar nog niet aan toe. En noem me ouderwets, maar zolang er geen ring om die vinger zit komen er voorlopig echt nog even geen baby's, haha.'' hint hint

Dillon: ''Hier sluit ik mij ook aan bij Daisy. Eerst maar eens een mooie ring voor haar zoeken en dan gaan we het wel over kinderen hebben. Die wil ik naturlijk, maar Daisy is traditioneel en dat waardeer ik. Dat ik op een dag met haar wil trouwen is geen geheim...geduld lieverd.''

Sommige doen het anders inderdaad. Als jullie een karaktereigenschap mochten veranderen van elkaar, welke zou dat zijn?
Daisy: ''Ik vind Dillon gewedig zoals hij is. Maar als ik dan echt iets zou moeten veranderen, is dat het feit dat Dillon soms iets te vaak eerst doet en daarna pas nadenkt. In zijn enthousiasme slaat hij soms een beetje door zonder eerst na te denken over de gevolgen van zijn keuzes. Zo zat hij een tijd terug opeens voor 2 maand in Finland, maar dat hebben we ook wel weer overleeft gelukkig!''

Dillon: ''Als ik echt iets moest veranderen? Poeh! Ik denk dan het feit dat Daisy soms wel eens van een vlieg een olifant kan maken sorry dreuzel gezegde ik werk te vaak met ze samen.Laatst had Daisy een kruimel op haar voorhoofd puist,maar Daisy zei dat het de Mount Everest was. Een berg in de dreuzelwereld. Wat veel dreuzel dingen waar we alles mee vergelijken ik denk dat we toch ergens in de toverwerld moeten gaan wonen.Die puist was niet eens zichbaar met een vergrootglas, maar Daisy zag hem.Dat is dan wel het enige, al levert het ook hele leuke situaties op.''

Bedankt voor dit interview en ik wens jullie het allerbeste samen!


Dillon en Daisy, jullie tortelduifjes, zijn uitgekozen voor deze column omdat wij, als klassenoudsten, jullie een leuk stel vinden. Daarom krijgen jullie van ons een klein presenje.

 

Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Clary Potter

Clary Potter wat een leuke editie!

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Weer zo leuke editie!

Jason Prior

Jason Prior Oehh leuk!

Lucianna Collins

Lucianna Collins Leuke editie leukerds!

Melody Everbleed

Melody Everbleed Leuk! Was leuk om te lezen.

Dillon Carrington

Dillon Carrington Leuke editie! Bedankt dat ik er in mocht staan :)

Daisy Luddington

Daisy Luddington Wat een leuke editie weer! :D En wat leuk dat je mij en Dillon kwam interviewen, Shane!

Aerin Cortes

Aerin Cortes Super leuke editie weer! Go KO's :D

Katie Rookwood

Katie Rookwood Woohoe wat ben ik toch charmant met al mijn kusjes

Alana Drain

Alana Drain Leuke KK :D

Mila Montage

Mila Montage LEUK GEDAAN!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte