Lorem Ipsum, Editie 6
Editie 6 ★ Jaargang 9 ★ Lees hier alles over het achtergrondverhalenteam en hun werk!

- Van : Yentl Cartier

qmdyphdromgvq.png
b72a17832378c26be1648d06f9bca3ec.png
Introductie
Door: River Adams
"Hé kom naar Smurfenland
Welkom allemaal
Ja kom naar Smurfenland
Een land van pracht en praal
Hé kom naar Smurfenland
Het is hier heel speciaal
Ja kom naar Smurfenland
Smurf mee met dit verhaal"


Ons smurfendorp heeft lege huisjes,
FlirtSmurf en NieuwsgierigeSmurf zwaaien met hun vuistjes.
KrulSmurf en FantasieSmurf zijn hopeloos opzoek,
Naar een nieuwe Smurf voor in ons boek!
UvuSmurf en GlimlachSmurf staan al bij de poort te smachten,
Op zoek naar nieuwe Smurfjes, wij kunnen niet wachten!
Wie zijn wij?
Door: Ava Winter, Edward Preston, Lizzy Swan, River Adams, Stan Riggs en Yentl Cartier
profile-pictureIk heb acht maanden terug mijn sollicitatie verstuurd naar het Achtergrondverhalen team omdat het me een leuk team leek en het sprak me erg aan! Ik hou namelijk erg van lezen en schrijven en daarom leek mij dit baantje perfect voor mij! En dat blijkt! Na acht maanden zit ik nog steeds op de goede plek en ik ben niet van plan om te verhuizen naar een ander dorp! Het team is erg gezellig en behulpzaam, we zoeken nog een paar nieuwe smurfjes voor ons smurfendorp! Ik zou zeggen: Schrijf snel je sollicitatie en verstuur hem snel naar onze baas (Yentl Cartier) en vul één van de lege huisjes in ons smurfendorpje!
- Een verloofde wilde Uvu smurf


 
profile-picture Hey allemaal,
Zoals sommigen vast al hebben opgemerkt, staan er al een tijdje wat smurfenhuisjes leeg. Zo mist River bijvoorbeeld nog een buddy al haar vorige buddies zijn stiekem gewoon weggevlucht van haar Nee hoor grapje, ze bijt niet... en missen we nog twee andere smurfjes die ons kunnen helpen bij het fantastische werk dat wij doen.
Geef toe: ook jij stalkt weleens profielteksten en achtergrondverhalen, dat is logisch, want het is gewoon heel erg leuk en interessant om te doen. Dus als je het toch al doet, waarom zou je er dan niet voor betaald worden?! Daarnaast krijg je er ook nog eens fantastische collega's bij, zoals bijvoorbeeld... mij! Én daarbij hebben we ook nog eens een super leuke en lieve zwangere leider. Soms moeten we streng zijn qua regels die gelden voor een profieltekst en achtergrondverhaal, maar samen hebben we ook enorm veel plezier.
Je hoort het al, het is een en al gezelligheid in ons smurfendorp. Waar wacht je nog op? Solliciteren maar!
x Edward


 
profile-picture Ik ben smurf geworden, omdat het team geweldig is en het altijd super gezellig is. Natuurlijk sinds ik er bij ben gekomen wat al meer dan een jaar geleden is is er best wat veranderd, maar elke smurf die aangenomen wordt past goed in de groep en zo blijft het altijd leuk om mijn werk te doen. Natuurlijk zijn de achtergrondverhalen ook geweldig, elk achtergrondverhaal is creatief en origineel. Het blijft daardoor ook altijd interessant om achtergrondverhalen te lezen! Het hele team is geweldig en al die geweldige achtergrondverhalen wat wil je nog meer.


 
profile-picture Het Achtergrondverhalenteam, het Smurfenteam, het meest geweldige team van Zweinstein! Waarom ik dit team nou zo geweldig vind? De gezelligheid! Het team zit vol met leuke mensen ookal zitten we nu niet zo vol meer. Het is goed te combineren met het echte leven en de verhalen die je onderweg tegenkomt zijn erg leuk om te lezen! Je leert mensen echt kennen op deze manier, en dat is geweldig. Ik zit inmiddels al een jaar in dit team, vaak ben ik wispelturig, maar dit is een baantje waar ik me echt thuis voel! Ik ben FlirtSmurf, wil jij in het huisje naast mij komen wonen?


 
profile-picture Hallo leuke lezer. Mijn naam is Stan Riggs, ook wel glimlachsmurf genoemd en ik zit voor mij tweede keer bij het smurfenteam, dat komt omdat ik ooit afdelingshoofd geweest ben, maar nadat dat avontuur beëindigd was wist ik dat ik terug moest komen. Dat ik terug kom heeft natuurlijk een reden, want het team en het werk is gewoon geweldig. Het is super om mensen te kunnen helpen met hun verhaal op deze mooie site. Ook het lezen van mensen hun verhalen, wat ze bedenken en dat te mogen lezen. Het is gewoon simpelweg geweldig. Het is altijd leuk om te zien hoe uniek mensen zijn in hun achtergrondverhaal en met welke vragen ze komen als ze nog niet precies weten wat ze met hun profieltekst of achtergrondverhaal moeten. Zo is een apart lievelingsdier of een unieke lievelingskleur al leuk om te lezen. Het team is nu een beetje leeg en mijn buren zijn jammer genoeg vertrokken, maar ik hou deze huisjes goed schoon, omdat ik weet dat er binnenkort weer super leuke nieuwe smurfjes bij komen.
 


 
profile-picture Ruim een jaar geleden had ik gesolliciteerd voor het smurfen, niet goed weten wat ik kon verwachten. Ik wist wat het team deed, maar hoe het allemaal niet echt. Vanaf het begin dat ik bij het team zat, vond ik het super leuk! Profielen lezen van iedereen vond ik al super leuk en nu was het mijn baan om te doen.
Toen ik hoorde dat er een plekje als leider vrij was, kon ik het ook niet laten om een berichtje te sturen. En wat een geluk, ik werd leider van het geweldige team. Ondertussen ben ik alweer 4 maanden leider van dit geweldige team. Een betere baan kan ik me voor mij dan ook op dit moment niet voorstellen.
Buiten dat je iedereen zijn profiel mag lezen, mag je andere ook helpen met hun vragen. Deze vragen kunnen gaan over een code, hulp bij het schrijven of het andere vragen. Zoals je misschien al gelezen hebt, missen we nog best wel wat smurfjes. Herken je je hierin en zou je bij dit team willen? Solliciteer dan snel. We staan te trappelen op nieuwe smurfjes en wie weet schrijf jij de volgende keer mee aan Lorem Ipsum.
 
profile-picture Toekomstige smurfjes
Interview met Luna Adams
Door: Stan Riggs
Hallo, Daar ben ik weer!
Stan Riggs hier, maar ik ben niet alleen, want ik interview vandaag Luna Adams die goed geholpen is door ons team. Ik ga haar eens even vragen naar hoe zij het beleefd heeft om geholpen te worden door een smurfje. Want schroom niet om gewoon op ons af te stappen. We zijn er om jou te helpen, dus dat doen we dan ook het liefst.

Luna. Jij bent een tijdje geleden door een smurfje geholpen. Waarvoor was dat?
Ik zag dat er veel VIPs waren met van die mooi, gecodeerde profielteksten en achtergrondverhalen. Ik wilde ook wel zoiets en benaderde een smurfje. Uiteindelijk kwam het uit op een code waar ik gelukkig al mee kon werken.

Ah wat fijn. Was je tevreden over de hulp die je van het team kreeg?
Jazeker. Ik werd vriendelijk geholpen en kon alles vragen in de trant van codes.

Dat is goed om te horen. Zou je anderen de hulp van een smurfje aanbevelen?
Ja.

Waarom?
Ik werd vriendelijk geholpen en uiteindelijk is het team er ook om je te helpen. Of het nou codes of een verhaallijn verzinnen is.

Dat is zeker waar. We zijn er om je te helpen met alles op je profiel. Mocht je nog hulp nodig hebben, zou je ons dan nogmaals inschakelen?
Ja dat zou ik wel doen ja.

Dat is super om te horen! Ik wil je graag bedanken voor je medewerking aan dit interview, Luna. Heb je aan mij nog vragen?
Ik vond het leuk om mee te doen Ik heb geen vragen meer
Interview met Harper Porter
Door: River Adams
OmaSmurf! Wat leuk dat jij hier in mijn Smurfenhuisje op bezoek bent! Natuurlijk ben jij hier meer dan bekend, vandaar dat we jou hebben uitgenodigd voor dit interview! Mag ik allereerst eens vragen, om maar lekker met de deur in huis te vallen, wat vond je nou zo leuk aan het zijn van een smurfje?
Jaa wat leuk dat ik ben uitgenodigd! Je hebt wel echt een mooi huisje. Nou, eigenlijk vond ik veel dingen leuk. Ten eerste het team, want het was altijd gezellig en er werd veel gekletst. Daarnaast ook natuurlijk het werk, je had namelijk elke week een deadline van 20 profielen, maar ik vond het dan leuk om elke week wat meer te doen, zodat je lekker doorwerkte en door je toegewezen categorie heen kwam! :D

Doorwerken ben ik zelf ook fan van, wij zijn hardwerkende smurfjes! Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren om een profiel te controleren, maar hoe deed jij dat?
Ik deed de Ravenklauw jongens, dus ik opende “alle gebruikers” en dan zocht ik de pagina op waar ik was gebleven. Meestal had ik dat netjes opgeschreven, zodat ik het goed kon terugvinden. Dan opende ik alle profielen van die pagina tegelijk, allemaal in losse tabbladen. Ik kon dan gemakkelijk van tabblad naar tabblad klikken. De meeste gebruikers zijn niet meer actief, dus daar ging je altijd lekker snel doorheen. Je hoefde officieel alleen de actieve mensen te controleren, maar vaak checkte ik bij inactieve gebruikers ook even snel het profiel of achtergrondverhaal. Als een van die twee mistte kon ik namelijk al meteen opschrijven dat ze A. Niet actief waren en B. Dat als ze weer online zouden komen hun profiel niet correct was. Bij degene die wel actief waren nam ik rustig de tijd om alles door te lezen, want dat was maximaal een per pagina, waardoor je tijd zat had!

Dat klinkt als best veel werk. Was je daar niet veel tijd aan kwijt?
Nee dat viel reuze mee! Zoals ik zei, ik denk dat 95% van de mensen niet meer actief is. Dus binnen 10 minuten had een volledige pagina wel gecontroleerd.

Dat is best vlot! De profielen van de mensen die wel actief waren, die controleerde je wel. Wat was daar nou precies zo leuk aan?
Nou, ik vond het ten eerste erg leuk om te zien dat mensen zoveel tijd besteden aan hun profiel en achtergrondverhaal. Ikzelf hou veel van schrijven, maar ook van het coderen, waardoor je door het lezen en nakijken van de profielen ontzettend veel inspiratie kreeg. Ook vond ik het gewoon gaaf om te zien hoe creatief mensen waren met hun afkomst, wat vaak ook weer terug te zien was in bijvoorbeeld huiswerk of topics!

Geweldig! Ik ben het helemaal met je eens! Momenteel staan veel van onze huisjes leeg. Wat zou jij nou tegen leerlingen zeggen die erover nadenken om smurf te worden?
Ik zou zeggen, als je er over nadenkt moet je het gewoon proberen! Er staan niet meer zoveel baantjes open deze tijd en het voordeel van smurf zijn is dat het individueel kan, maar daarbij ook gezellig is vanwege het grote en leuke team! Al ben je natuurlijk ook altijd welkom als Garnaal bij de Ochtendprofeet!

Superbedankt voor het interview Happie! We hopen natuurlijk binnenkort wat extra smurfjes aan je te kunnen voorstellen!
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Jason Prior

Jason Prior Wat een leuke editie weer!

Lydia Wetsteen

Lydia Wetsteen Echt een super leuke editie!

Anahita Homayoun

Anahita Homayoun Wat super leuk gedaan zeg! Was een plezier om te lezen :D

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super editie met fantastische intervieuws. Hopelijk vinden jullie snel leuke smurfjes, want ik weet zeker dat jullie een fantastisch team hebben.

Harper Porter

Harper Porter Super editie en wat leuk dat ik geïnterviewd mocht worden! Was super gezellig River! En natuurlijk graag gedaan!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Leuk geworden weer smurfjes! ♥ Ik hoop dat er binnenkort wat nieuwe smurfjes in jullie dorp bij gaan komen!

Aidan Crane

Aidan Crane Heel erg leuk gedaan! De interviews zijn super leuk geworden, leuk om Harper weer terug te zien ook in dit blad

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte