Behind the mask 3.0: Malise Fox
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere editie vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Deze week stellen wij Malise Fox aan jullie voor!

- Van : Evangelien Borghesius

Malise Fox
IN CHARACTER FEITJES

Nickname: Lizzy, Lise, Vosje
Verjaardag: 31 augustus
Baan: Nope
Patronus: panter
Boeman: Een saaie wereld, met niets te doen
Favoriete vak op WoP NL: Vliegles
Favoriete manier om afdelingspunten te verzamelen: Foppe's Fratsen
Favoriete activiteit op WoP NL: Dat zijn ZO veel dingen. Ik denk toch dat ik de topics en het huiswerk het meest leuk vind.

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Loxy
Verjaardag: 17 januari
Baan: Nog op school
Patronus: Beer
Boeman: wespen, muggen, spinnen ect.
Favoriete vak op WoP NL: Spreuken en Beweringen
Favoriete manier om afdelingspunten te verzamelen: Huiswerk maken! Dan krijg je gelijk lekker veel puntjes!
Favoriete activiteit op WoP NL: Gewoonweg alle dingen die het verhaalteam bedenkt!

IN HET ECHT = IN CHARACTER

Malise is een brutaal en eigenwijs meisje, waar ik me best goed in kan vinden eigenlijk. Ik houd enorm van gek zijn, en Malise ook. Beide zijn wel dol op ongezond eten, vooral naturel chips. We zijn heel erg nieuwsgierig en behulpzaam, plus onze grote ambitie, moed en gekkigheid. Malise is sociaal en vriendelijk tegen anderen mensen, net als ik. Ik ga door het vuur voor mijn vrienden. Malise is ook zo trouw. Luiheid staat bij ons allebei op onz buiken geschreven!


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

    Maar er zijn ook veel dingen die wij niet gemeen hebben. Zo ben ik een echte das, en Malise zit in Zwadderich. Zij is dan ook veel sluwer dan ik ook durf te zijn. Ik ben echt iemand de zegt: Geef iedereen een fijn gevoel, roddel niet, maak geen ruzie enzovoort. Malise kan dat niet echt veel schelen, zolang zij maar blij is. Ze is ook soms best egoïstisch terwijl ik heel gul en happy ben. Ook ben ik een verschrikkelijk slechte eter. Ik eet niks (dat voor mij te gezond is)! Zij is een allesvreter.

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Sabrina Carpenter

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor victoria justice gif

EN TOT SLOT WAT FEITJES OVER MIJZELF:

  • *Ik spreek een heel groot deel van mijn leven Engels, hoewel ik Nederlands ben opgevoed. Ik vind het gewoon een geweldige taal
     

  • Ik ben super bang voor muggen.Een deur of raam naar buiten mag van mij nooit langer dan 5 seconden open staan, als ik niet naar buiten ga. Anders komen de muggen binnen. :P
     

  • Ik kan er niet tegen als mensen gekke dingen met hun oogleden doen, ieuww!
     

  • Ik houd van (bijna) iedereen. I Love You Already! <3

Wil jij ook meedoen met Behind the mask 3.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog! BTM uils worden 1x per week beantwoord, hartelijk dank voor jullie geduld!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
RoosMarijn Onyx

RoosMarijn Onyx Leuk om je beter te leren kennen, Malise! :-)

Edward Duncan

Edward Duncan Leuk om te lezen! :D

Finn Fixen

Finn Fixen Wat leuk om meer over jou te lezen Malise! Die muggen zijn ook gewoon vreselijk hoor ;)

Mats Karlsen

Mats Karlsen *zoemt als een mug en trekt zijn oogleden naar beneden* Vind je mij nu nog leuk?! :p Zonder gekkigheid op een stokje, wat een leuk artikeltje over je Malise, vind het altijd leuk om meer over mensen te weten te komen.

Daisy Luddington

Daisy Luddington Super leuk, Malise!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte